Jak se zabavit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4124
14.11.20 21:13

Já bych se chtěla naučit na kytaru nebo třeba šít. Taky bych se dívala na seriály a filmy v aj, abych si ji ozivila. Jinak bych asi udělala velký úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
14.11.20 21:21

Jéjda, to bych někdy chtěla zažít. :zed: Takže, když už bych měla všechno, tím myslím opravdu všechno hotové - prázdný koš na prádlo, umytá okna i parapety, umytou letitou špínu typu spáry mezi kachličkami, radiátory, trouba apod. Seřazené a vytřízené dokumenty a oblečení. Vymýšlela bych inovace bydlení, poryla a osadila zahradu (případně přesadila květináče v bytě, vylepšila balkon). Objednala a zabalila všechny dárky. Vyrobila adventní výzdobu a pohledy pro známé. (Já bych teda i vyráběla, schválně to zkus, nic na tom není). Jo a čtení se dá přece sehnat online, PDF knížek máš mraky. :nevim: Klidně bych si zahrála nějakou hru na počítači. :mrgreen: A HLAVNĚ - bych se pořádně zamyslela nad možnostmi té práce, třeba si i zkusila dát přihlášku na nějaké dálkové vzdělávání, případně kurzy. Nějakou práci z domova - účetnictví, doučování, testování a programování, korektury, klidně i nějaký neškodný multi-level typu prodej kosmetiky nebo drogerie, nebudu napovídat firmy, ale pokud to děláš jen sama na sebe, smysluplně tě to zabaví a přijdeš si na nějaký přivýdělek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
14.11.20 21:25

Btw. Ty jsi od června doma po maturitě a nic s nesehnala? Co máš za školu a kde všude hledáš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles.II.
14.11.20 21:26

A co se místo filmů a seriálů podívat na nějaké dokumenty? Něco nového se dozvíš. :)

• Citovat
  • Upravit
puzzles.II.
14.11.20 21:27

Máš Netflix? Jak jsi na tom s angličtinou?

• Citovat
  • Upravit
41
14.11.20 21:48

@Kriss Tina ano, s kamarády občas volám, ale moc jich nemám a ti nemají skoro vůbec čas :D joo na ten šatník se přemlouvám ale asi to udělám, ani to cukroví není špatný nápad, děkuji :)

@prejeta_zaba děkuji moc za tolik možností, školu mám ekonomku. Od srpna do října jsem pracovala na lince jako dělník, ale mezitím jsem se stále na práce dívala a poslala fakt hodně životopisů, chtěla bych nějakou tu administrativu, ale fakt je to demotivující že ani jednou jsem nebyla pozvána na žádný pohovor. A to jsem poslala opravdu několik desítek životopisů..

@puzzles.II. na dokumenty taky občas koukám, ale musí to být zajímavě podané aby mě to bavilo no :lol:, netflix mám, s angličtinou bych řekla že jsem na tom dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.11.20 21:56

@Nicole 1234 kytaru akustickou jsem zkoušela, ale bohužel chybí mi trpělivost. Já už si představovala jak budu hrát známé rockové písníčky, ale když jsem zjistila že to není jen o akordech a o brnkání tam a zpátky tak mě to rychle přešlo.. ale je pravda že možná teď k tomu budu mít jiný přístup, když mám tolik času, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
14.11.20 21:57

S ekonomkou tě nikde nevezmou na ani na administrativu nebo fakturantku? Ani velká města? To zní dost děsivě. :? Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.11.20 22:05

@prejeta_zaba jsem z Ostravy, na internetu je nabídek hodně, ale nepoštěstilo se mi no..v lepším případě mi napíšou že upřednostnili jiné kandidáty, ale většinou se teda neozvou vůbec, tak nevím jestli je chyba ve mně nebo kde :D děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles.II.
14.11.20 22:24

@Adelka908 Si myslí, že mě přečůrají? Nejde mi vložit příspěvek kvůli něčemu nevhodnému v něm. :nevim: Tak ho vkládám v obrázku.

• Citovat
  • Upravit
41
14.11.20 22:27

@puzzles.II. neviděla jsem ale děkuji za doporučení :) krimi mě baví tak super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles.II.
14.11.20 22:35

@Adelka908 :palec: Kdyby tě to zaujalo a chtěla bys o tom ještě něco vědět nebo pokecat, klidně se ozvi. Radši asi na mail, tady mě můžou zase smazat.

theodora tečka bundy zavináč email tečka cz

• Citovat
  • Upravit
4043
14.11.20 22:41
@puzzles.II. píše:
@Adelka908 :palec: Kdyby tě to zaujalo a chtěla bys o tom ještě něco vědět nebo pokecat, klidně se ozvi. Radši asi na mail, tady mě můžou zase smazat.theodora tečka bundy zavináč email tečka cz

Tak to víš, no, máš podle všeho dost neobvyklé hobby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles.II.
14.11.20 22:46

@Moringa Nemyslím si. Spoustu lidí má rádo krimi. Vždyť jen Netflix kolik produkuje krimi dokumentů pořád.

• Citovat
  • Upravit
4043
14.11.20 22:51
@puzzles.II. píše:
@Moringa Nemyslím si. Spoustu lidí má rádo krimi. Vždyť jen Netflix kolik produkuje krimi dokumentů pořád.

Tak to každopádně. No ty se zdáš poněkud specifičtěji zaměřená, Theodoro Bundy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová