Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, od začátku listopadu jsem nezaměstnaná a já se už opravdu každým dnem nudím více a více. Jsem ten typ člověka co nemá na nic talent, na drobné práce jako třeba dělání bižuterie, šití, háčkování nemám nervy a vždy se u toho vztekámI nějakou tu knížku bych přečetla, ale knihovny jsou zavřené a já mám tedy raději tištěnou podobu než číst z mobilu, přijde mi to nepřehledné. Za přítelem ani ven s kamarády jít nemůžu protože jsem v karanténě. Jediné, co dělám je že peču, uklízím a koukám na filmy či seriály. Prosím prosím, jak se v těhle dnech bavíte vy? Budu ráda za jakékoliv inspirace a rady.
To je tezky, kdyz zeny obvykle nemaji konicky s kterymi si vystaci samy
@martinato píše:
Jak? Jdi nějak pomoct jako dobrovolník
Jasně a případně někoho nakazit v době, kdy nikam nesmí ![]()
@prejeta_zaba píše:
Jéjda, to bych někdy chtěla zažít.
Původně jsem chtěla napsat něco podobného a pak mi došlo, že bych to vlastně zažít nechtěla, protože by to pravděpodobně znamenalo nějaký megaprů***, kdy bych byla bez práce, rodiny a koníčků a to na velmi dlouhou dobu
Jinak si to neumím představit
@Jahru píše:
Původně jsem chtěla napsat něco podobného a pak mi došlo, že bych to vlastně zažít nechtěla, protože by to pravděpodobně znamenalo nějaký megaprů***, kdy bych byla bez práce, rodiny a koníčků a to na velmi dlouhou dobuJinak si to neumím představit
Jasně, je to tak.
To byla spíš lehká ironie, když se člověk podívá na ten svůj běžný kolotoč a někdo vzdychá, že neví co s časem. Ale nereju, ztrátu práce nikomu nepřeju, v dnešní době to musí být o to těžší.
@Moringa Koukám i na jiné případy. Ale T. B. (proč sem nejde vložit jeho jméno???) je můj nejoblíbenější.