Jak se zabavit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
puzzles.II.
14.11.20 22:53

@Moringa Koukám i na jiné případy. Ale T. B. (proč sem nejde vložit jeho jméno???) je můj nejoblíbenější. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
183
16.11.20 01:33

Jak? Jdi nějak pomoct jako dobrovolník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
16.11.20 02:46
@Anonymní píše:
Ahoj, od začátku listopadu jsem nezaměstnaná a já se už opravdu každým dnem nudím více a více. Jsem ten typ člověka co nemá na nic talent, na drobné práce jako třeba dělání bižuterie, šití, háčkování nemám nervy a vždy se u toho vztekám :D I nějakou tu knížku bych přečetla, ale knihovny jsou zavřené a já mám tedy raději tištěnou podobu než číst z mobilu, přijde mi to nepřehledné. Za přítelem ani ven s kamarády jít nemůžu protože jsem v karanténě. Jediné, co dělám je že peču, uklízím a koukám na filmy či seriály. Prosím prosím, jak se v těhle dnech bavíte vy? Budu ráda za jakékoliv inspirace a rady. :)

To je tezky, kdyz zeny obvykle nemaji konicky s kterymi si vystaci samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.11.20 05:46
@martinato píše:
Jak? Jdi nějak pomoct jako dobrovolník :)

Jasně a případně někoho nakazit v době, kdy nikam nesmí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
16.11.20 16:30
@prejeta_zaba píše:
Jéjda, to bych někdy chtěla zažít. :zed:

Původně jsem chtěla napsat něco podobného a pak mi došlo, že bych to vlastně zažít nechtěla, protože by to pravděpodobně znamenalo nějaký megaprů***, kdy bych byla bez práce, rodiny a koníčků a to na velmi dlouhou dobu :nevim: Jinak si to neumím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.11.20 17:17

@Elishka1 samozřejmě až bude zdravá a po karanténě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
16.11.20 20:33
@Jahru píše:
Původně jsem chtěla napsat něco podobného a pak mi došlo, že bych to vlastně zažít nechtěla, protože by to pravděpodobně znamenalo nějaký megaprů***, kdy bych byla bez práce, rodiny a koníčků a to na velmi dlouhou dobu :nevim: Jinak si to neumím představit

Jasně, je to tak. ;) To byla spíš lehká ironie, když se člověk podívá na ten svůj běžný kolotoč a někdo vzdychá, že neví co s časem. Ale nereju, ztrátu práce nikomu nepřeju, v dnešní době to musí být o to těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová