Jak se zachovat? Počkat ještě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
10.6.24 15:27
@someargue píše: Více

Však v pořádku, vy dva se na to ve svém věku cítíte a jste sladěni. Zakladatelky partner se na dítě ještě necítí a má na to plné právo a měl by, i kdyby mu bylo 30. Jediné blbé na tom je, že prostě se zakladatelkou to necítí stejně, bohužel. Pak je nejlepší, aby si šel každý po svých a našel si partnera se stejným nastavením, co se týče touhy po dětech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
10.6.24 15:29
@Sonarka píše: Více

Vzdyt jsou spolu rok. Ma 28. Takze ty 2-3 roky jeste klidne muze vydrzet. Nebo bude rychlejsi se rozejit, hledat dalsiho partnera, poznavat se, pak teprve snazit se o dite… Vzdyt to ma znova proces na nekolik let. Kdo jako bude chtit hned dite po pul roce vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.6.24 15:31
@andrasteia píše: Více

Ja mela dite ve 20 a partnerovi bylo 24 :nevim: A znam hodne takto mladych paru ve svem okoli. Ne kazdy ma z rodicovstvi fobii a chce dite pomalu az v duchodu.

• Citovat
  • Upravit
4311
10.6.24 15:33
@stodvacetjedna píše: Více

Já s tebou plně souhlasím, jen mi vadí tady ty komentáře o tom, jak jsou 25leti chlapi ještě vlastně malí kluci, a že když žena chce otěhotnět tak má hledat pomalu padesátníka. To proste není pravda. Někdo je vyzralý v 18, někdo nebude ani ve 40, proto bych na místě zakladatelky na nic nečekala a hledala dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
10.6.24 15:39

Myslím, že úplně za všechno maminky opravdu nemůžou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.6.24 15:40
@Černá Madonna píše: Více

Uz aby zase prisel original Pirko :mrgreen: To vas ten humor prejde :P Justin je jen slaby odvar 8) A ani neni moc vtipny.

• Citovat
  • Upravit
271
10.6.24 15:41

Proste si to zařiď po svém a pak mu řekni že jsi zapomněla prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.6.24 15:42

Presne, to jsou rady jak stehno…aby si mlada holka hledala paprdu, kdyz chce mit rodinu :roll: To urcite pise nejakej ten paprda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16340
10.6.24 15:44
@LubošJHV píše: Více

No, tak to taky není zrovna úplně nejlepší nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
10.6.24 15:49
@Sonarka píše: Více

Tak zrovna Pírko, mi popravdě moc nechybí… :D
Ale, chápu, že někomu může. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
I-vona
10.6.24 16:27
@hani28 píše: Více

Rok zas není úplně krátká doba. Není to moc, ale když se pořízení dítěte tas příliš odkládá, tak se vztah přechodí.

• Citovat
  • Upravit
446
10.6.24 16:50

V tomto věku buďte v klidu. Promluvte si s ním, času je ještě dost. Jestli za to stojí, tak buďte trpělivá. Ostatně o tom vždycky rozhodnou ve finále dámy. My jsme měli děti po třicítce a úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.24 16:55
@andrasteia píše: Více

Já celkem ano, když se podívám kolem sebe, tak si většinou ženské dalším vztahem polepšily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
10.6.24 17:23
@Maria37 píše: Více

Noo, já si zase myslím, že když má žena dítě nebo i více, tak už to má daleko těžší… :think:
Ale, je zase fakt, že záleží hlavně natom, jaký je opravdu ten pravý důvod hledat si novou známost. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
10.6.24 18:58

Být 25letej chlap a s babou být rok, tak dítě nechci ani omylem.
Po roce je řada párů ještě zamilovaných, je to ještě brzo. Třeba za další rok už by to pro mne bylo „téma“, ale teď naprosto ne. On nemůže za to, že je zakladatelka starší a bijou jí hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí