Jak se zachovat? Počkat ještě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
11.6.24 09:02
@Sonarka píše: Více

Von existuje někdo kdo mě nezná? Sakriš, budu muset zakládat více témat skrze všechny diskuzni kategorie :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.6.24 09:41
@Rotha píše: Více

Asi ano :D
Já si ale nicky moc nepamatuju…jen pár vybraných, jako je Justin, Lorre, Madonna… :nevim: Ne že bych je chtěla házet do stejného pytle :P :jazyk: A pak ještě Klopču, Mango, Ven a Sir, ty jsou takové své :D…jo a Veselého kluka, ten je pěknej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16340
11.6.24 12:55

Asi všichni píšeme o jiném vztahu…
Já jsem včera zareagovala na to, že ani s dětmi není těžké si někoho najít a vyšlo jim to.
Měla jsem na mysli partnerský vztah, se vším všudy. Tzn. láska, sex, soužití, bezproblémové přijetí dětí a spokojený společný život s úplně jiným partnerem…
A pokud jde jen čistě o nezávazný milenecký nebo sexuální vztah, kde se nepočítá se sestěhovaním, ale jde jen o zábavu, sex a relax nebo výlety atp. je to určitě daleko jednodušší a na ničem ostatním už nezáleží. Těm dvěma jde jen čistě o užívání si a ne o rodinný život.
A v tom je ten zásadní rozdíl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11399
11.6.24 14:20
@Černá Madonna píše: Více

To jo, s dětmi vytvořit novou happy rodinu podle mě jednoduché není. Ale to randění, jak jsi psala, to je stejný ať hledáš milence nebo manžela. Takže udělat si čas na rande musíš stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
11.6.24 15:34
@jita22 píše: Více

To je pravda, pokud jde o to rande. Pak už je to všechno jen o štěstí ve výběru…
A hlavně záleží natom, co od toho kdo očekává. Ale většině jde právě jen o ten nezávazný milenecký vztah. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí