Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Von existuje někdo kdo mě nezná? Sakriš, budu muset zakládat více témat skrze všechny diskuzni kategorie
![]()
@Rotha píše: Více
Asi ano ![]()
Já si ale nicky moc nepamatuju…jen pár vybraných, jako je Justin, Lorre, Madonna…
Ne že bych je chtěla házet do stejného pytle
A pak ještě Klopču, Mango, Ven a Sir, ty jsou takové své
…jo a Veselého kluka, ten je pěknej ![]()
Asi všichni píšeme o jiném vztahu…
Já jsem včera zareagovala na to, že ani s dětmi není těžké si někoho najít a vyšlo jim to.
Měla jsem na mysli partnerský vztah, se vším všudy. Tzn. láska, sex, soužití, bezproblémové přijetí dětí a spokojený společný život s úplně jiným partnerem…
A pokud jde jen čistě o nezávazný milenecký nebo sexuální vztah, kde se nepočítá se sestěhovaním, ale jde jen o zábavu, sex a relax nebo výlety atp. je to určitě daleko jednodušší a na ničem ostatním už nezáleží. Těm dvěma jde jen čistě o užívání si a ne o rodinný život.
A v tom je ten zásadní rozdíl. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
To jo, s dětmi vytvořit novou happy rodinu podle mě jednoduché není. Ale to randění, jak jsi psala, to je stejný ať hledáš milence nebo manžela. Takže udělat si čas na rande musíš stejně.
@jita22 píše: Více
To je pravda, pokud jde o to rande. Pak už je to všechno jen o štěstí ve výběru…
A hlavně záleží natom, co od toho kdo očekává. Ale většině jde právě jen o ten nezávazný milenecký vztah. ![]()