Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A není to zvětšenou štítnou žlázou? Vím že mamka to má taky a má to z ní.
Me pomohla ta radiofrekvence.
Az jsem zirala.
Zkus ju v jinym salonu.
Zkus nějaký cviky z jogy, viděla jsem v nějaký knize různý cviky na různý neduhy.
Pokud to nemáš geneticky a začlo to z ničehonic, pak si myslím, že to taky může být št. žlázou a nechala bych se vyšetřit
HOlky, tohle mě taky docela zajímá, podbradek jsem zdělila po mamině, která ho měla i zamlada, a já jsem ho měla i když jsem měla před porodem 50kilo. Mužu se zepztat co to je ta radiofrekvence?
Neumim radiofrekvenci vysvetlit, najdi si to na netu.
Ale nejak to zpevnuje, pomaha vytvaret myslim kolagen…
Byla jsem i na briše, stehnech i zadku a fakt parada.
Na oblicej chodim casteji, dokonce mi vylezly i licni kosti a to jsem byla vzdycky papulatá.
Ale na kazdyho to treba nefunguje, ja treba zkousela kavitaci ve trech salonech a fungovala na me jen v jednom…
Prave…na kazdyho nefunguje ani ta injekcni lipolyza a ja to mam taky asi geneticky spis po tatovi…ale vylezlo mi to az ve 27 letech, kdy jsem pri vysce 164 cm pribrala z 48 na 52…a ted jsem tehotna a zhorsuje se to. Stitnou zlazu mam v poradku. Takze nevim, co s tim. Ultrazvuk a injekce a cviceni ne. Takze co dal…/zakladatelka/.
Ja jsem chtela jit na liposukci podbradku protoze mi taky silene vylezl a z predoperacniho mi nahodou zjistili zlazu
takze bych si to vazne nechala vysetrit no a ted neudelam nic jen se tesim na zimu ze budu moct mit satek nebo salu ![]()
Nemáte někdo nějakou novou zkušenost s odstraněním podbradku? Sice nejsem rozhodně typ modelky, ale dvojitá brada mi dost vadí. Ještě se mi objevil takový hrb vzadu na krku. Slyšela jsem, že je to prý od stresu
. Toho mám taky až dost, ale zase nechci vypadat jako Quasimodo
. Prosím, poraďte. Díky.
Ahoj, já ji nedoporučuji. Myslím si, že to je jen tahák peněz. Jsem hubená, mám jen malý podbradek. Na injekční lipoplýze jsem byla v Petra Clinic, a to na dvou aplikacích za 15 tisíc Kč. Jsou to již dva měsíce od poslední aplikace a podbradek mám ještě větší. Zřejmě kvůli vytažení po napuchnutí po injekcích. Takže zásadně nedoporučuji!
Cauky holky. mam takovy dotaz. nemate nektera zkusenost s tim, jak zredukovat podbradek? Trpim na to asi uz od 27 let. Byla jsem celkem stihla, ale ve 27 letech se mi zacal ukladat tuk pod bradou a vypada to teda dost nehezky. V tehotenstvi se to jeste zvyraznilo. Mate nejake rady, tipy na kosmetiku, kterou by se to dalo zlikvidovat? Podotykam, ze jsem zkusila serum na podbradky od Ryoru a bez uspechu. Zkusila jsem radiofrekvenci a taky bez vysledku. Zkusila jsem i injekcni lipolyzu a gymnastiku obliceje a rovnez mez efektu…zbyva jen operace?