Jak se zbavit podbradku

Anonymní
19.10.12 22:59

Jak se zbavit podbradku

Cauky holky. mam takovy dotaz. nemate nektera zkusenost s tim, jak zredukovat podbradek? Trpim na to asi uz od 27 let. Byla jsem celkem stihla, ale ve 27 letech se mi zacal ukladat tuk pod bradou a vypada to teda dost nehezky. V tehotenstvi se to jeste zvyraznilo. Mate nejake rady, tipy na kosmetiku, kterou by se to dalo zlikvidovat? Podotykam, ze jsem zkusila serum na podbradky od Ryoru a bez uspechu. Zkusila jsem radiofrekvenci a taky bez vysledku. Zkusila jsem i injekcni lipolyzu a gymnastiku obliceje a rovnez mez efektu…zbyva jen operace?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
19.10.12 23:05

A není to zvětšenou štítnou žlázou? Vím že mamka to má taky a má to z ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
19.10.12 23:26

Me pomohla ta radiofrekvence.
Az jsem zirala.
Zkus ju v jinym salonu.

• Citovat
  • Upravit
taichistka
20.10.12 00:40

Zkus nějaký cviky z jogy, viděla jsem v nějaký knize různý cviky na různý neduhy.

• Citovat
  • Upravit
cher
20.10.12 08:06

Pokud to nemáš geneticky a začlo to z ničehonic, pak si myslím, že to taky může být št. žlázou a nechala bych se vyšetřit

• Citovat
  • Upravit
525
20.10.12 10:05

HOlky, tohle mě taky docela zajímá, podbradek jsem zdělila po mamině, která ho měla i zamlada, a já jsem ho měla i když jsem měla před porodem 50kilo. Mužu se zepztat co to je ta radiofrekvence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
20.10.12 10:16

Neumim radiofrekvenci vysvetlit, najdi si to na netu.
Ale nejak to zpevnuje, pomaha vytvaret myslim kolagen…
Byla jsem i na briše, stehnech i zadku a fakt parada.
Na oblicej chodim casteji, dokonce mi vylezly i licni kosti a to jsem byla vzdycky papulatá.
Ale na kazdyho to treba nefunguje, ja treba zkousela kavitaci ve trech salonech a fungovala na me jen v jednom…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.12 11:26

Prave…na kazdyho nefunguje ani ta injekcni lipolyza a ja to mam taky asi geneticky spis po tatovi…ale vylezlo mi to az ve 27 letech, kdy jsem pri vysce 164 cm pribrala z 48 na 52…a ted jsem tehotna a zhorsuje se to. Stitnou zlazu mam v poradku. Takze nevim, co s tim. Ultrazvuk a injekce a cviceni ne. Takze co dal…/zakladatelka/.

• Citovat
  • Upravit
Neprihl. Pupyk
20.10.12 11:55

Zkus lymfomasaz…

• Citovat
  • Upravit
6792
21.10.12 01:00

Ja jsem chtela jit na liposukci podbradku protoze mi taky silene vylezl a z predoperacniho mi nahodou zjistili zlazu :roll: takze bych si to vazne nechala vysetrit no a ted neudelam nic jen se tesim na zimu ze budu moct mit satek nebo salu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.4.13 20:58

Lipolýza?

Nemáte někdo nějakou novou zkušenost s odstraněním podbradku? Sice nejsem rozhodně typ modelky, ale dvojitá brada mi dost vadí. Ještě se mi objevil takový hrb vzadu na krku. Slyšela jsem, že je to prý od stresu :cert:. Toho mám taky až dost, ale zase nechci vypadat jako Quasimodo :mrgreen:. Prosím, poraďte. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.5.21 14:51

Injekční lipolýza podbradku

Ahoj, já ji nedoporučuji. Myslím si, že to je jen tahák peněz. Jsem hubená, mám jen malý podbradek. Na injekční lipoplýze jsem byla v Petra Clinic, a to na dvou aplikacích za 15 tisíc Kč. Jsou to již dva měsíce od poslední aplikace a podbradek mám ještě větší. Zřejmě kvůli vytažení po napuchnutí po injekcích. Takže zásadně nedoporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková