Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asha To už asi ve 4 letech kočár nemá, co? Já pořád ještě nevim, jakej pořídit. Jo, tys to měla postupně, já to budu mít zase jednim vrzem snad na delší dobu odbyto ![]()
@suik píše:
Taky kdyz jedeme do cr na navstevu, tak nas to vzdycky stoji desne penez, jako je fakt, ze kupujeme treba veci co tu nesezeneme, jako knizky, ale stejne
No! To ty prachy litaji. Ted jsem naposled nechala jen v lekarne 1500 a to jsem nic zvlastniho nekupovala. Uz se na to priste vykaslu a zjistim, jak se ty veci jmenujou tady, v Cechach uz se to neda.
@Lucink-a píše:
@asha To už asi ve 4 letech kočár nemá, co? Já pořád ještě nevim, jakej pořídit. Jo, tys to měla postupně, já to budu mít zase jednim vrzem snad na delší dobu odbyto
Jeste vybiras, jo? Mne se desne libi ty konstrukce, jak na to muzes ruznym zpusobem nacvaknout bud dve korby, korbu a vajicko, dve vajicka, dva sportaky… To uz je docela promakany.
Mozna budu na tebe mit par dotazu, po SZ, nevadi?
To máme to samý, výlet do Prahy nás vždycky přijde na děsný prachy. Za prvý benzin, pak jídlo a pak všechny ty hospůdky a podobně s kamarádama, co člověk nevidí dlouhou dobu. Děs, lepší nikam nejezdit ![]()
@asha ja taky kupuju leky v cr, teda takove ty na ktere jsem zvykla, zase mi prijde, ze v cr vyjdou levneji, tady v nemecku jsou celkem drahe a taky ne vsechno maj
…shanela jsem nejake laktobacilky a to vubec nemaj.
taky mam par veci co z cr pasuju: vincentku, oscillocinum, majonezu a tatarku, piskoty, krupky, libenar, kuliska, a posledne jsem zapomnela na peroxid.
treba dva kocarky jsem kupovala taky v cr, na jednom byl rozdil snad tisicovka ![]()
@Lucink-a píše:
To máme to samý, výlet do Prahy nás vždycky přijde na děsný prachy. Za prvý benzin, pak jídlo a pak všechny ty hospůdky a podobně s kamarádama, co člověk nevidí dlouhou dobu. Děs, lepší nikam nejezdit
Ja jezdim s detma vlakem
A pak uz jen platim a platim. Jen jizdny v Praze, za jeden den jsem to spocitala skoro na 120, to uz je na denni jizdenku. Jo kez by to byly aspon hospudky ![]()
Takze jste taky z Prahy, jo? ![]()
@Lucink-a jj, presne tak.....jedna navsteva 14 denni nas stala snad 1000 euro, jsem myslela ze me trefi, jako neco jsme vecneho taky kupovali, ale sileny, mohli jsme kamkoliv na dovcu, v cr jsem vzdycky zpruzena. My tam nemame ani moc kde bejt, tak je to celkem narocny.
@suik píše:
@asha ja taky kupuju leky v cr, teda takove ty na ktere jsem zvykla, zase mi prijde, ze v cr vyjdou levneji, tady v nemecku jsou celkem drahe a taky ne vsechno maj…shanela jsem nejake laktobacilky a to vubec nemaj.
taky mam par veci co z cr pasuju: vincentku, oscillocinum, majonezu a tatarku, piskoty, krupky, libenar, kuliska, a posledne jsem zapomnela na peroxid.
treba dva kocarky jsem kupovala taky v cr, na jednom byl rozdil snad tisicovka
A to si lidi kupujou kocarky v Nemecku, ze je to tam levnejsi
Ale u nas aspon maji slusno umajonezu i tatarku. Tu v nejhorsim vyrobim sama. Ja pasuju hlavne Echinaceu
A Zajice…sojovyho. A hydroxid sodny na odpady ![]()
@asha ano presne sojovyho zajice, na toho bych zapomnela, v tehotenstvi na nem vzdycky ujizdim, a jeste radsi mam ryzovyho, a krtka na odpad taky.
no podle me jsou tu levnejsi kocarky nemecke ci rakouske vyroby, prvni kocar hoco byl taky krapet levnejsi nez v cr. Ale treba ted jsem kupovala phil and teds a prisel mi tu drahej, ale extra jsem to nezkoumala. Jdu na to juknout. Nuna bugy drazsi byla urcite…taky jich tu moc nejezdi, mam pocit, ze jsem siroko daleko jedina ![]()
@suik tady je to samy BGB, az je to nudny. Jen malokdo ma jiny kocar. My meli taky P&T, zustal v Praze. Tady uz mam jen golfky. Ale moc mi chybi, genialni kocar, kam se vejde vsechno vcetne tri deti ![]()
Jojo, jsme z Prahy. Za jízdný jsem za tejden teď dala něco přes 350, kupuju si sms jízdenky. A jinak taky mám pár věcí, který vozim z Čech - intimní mýdlo Dove, deodorant, taky tu majonézu, protože to, co dělaj tady, to je teda hnus fialovej. No a pak mi tu šíleně chybí pořádný klobásy, nějaký jako čabajky kvalitní a taky utopence
No ale člověk se na tý návštěvě vždycky praští přes kapcu.
Ale kočárek bych radši kupovala v Čechách, porovnávala jsem ceny, tam to bude vážně levnější.
no jo, co sem tak namatkou nasla, tak rozdil tri tisice, tu cenu co jsem dala za dvojkocar je v nemecku ta verze bez pridavneho sedatka.
me zacalo byt taky divny, ze nekdo jezdi pro kocarek do nemecka ![]()
mno, ale zkusim ho strelit tady a treba na tom vydelam ![]()
@Lucink-a píše:
Jojo, jsme z Prahy. Za jízdný jsem za tejden teď dala něco přes 350, kupuju si sms jízdenky. A jinak taky mám pár věcí, který vozim z Čech - intimní mýdlo Dove, deodorant, taky tu majonézu, protože to, co dělaj tady, to je teda hnus fialovej. No a pak mi tu šíleně chybí pořádný klobásy, nějaký jako čabajky kvalitní a taky utopenceNo ale člověk se na tý návštěvě vždycky praští přes kapcu.
Ale kočárek bych radši kupovala v Čechách, porovnávala jsem ceny, tam to bude vážně levnější.
My narazili na nejakou normalni majonezu, je to to samy, co v CR, ale uz nevim, co to bylo, my to skoro nejime ![]()
A jestli chces fakt vyborny uzeniny, jedte pres Znojmo..v jedny vesnici pred Znojmem je neskutecny uzanarstvi, takovy jsem v zivote nezazila! My se tam stavujem pokazdy…pokud stihame.