Jak se žije mimo ČR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4691
5.5.12 18:52

@asha To už asi ve 4 letech kočár nemá, co? Já pořád ještě nevim, jakej pořídit. Jo, tys to měla postupně, já to budu mít zase jednim vrzem snad na delší dobu odbyto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.12 18:55
@suik píše:
Taky kdyz jedeme do cr na navstevu, tak nas to vzdycky stoji desne penez 8o , jako je fakt, ze kupujeme treba veci co tu nesezeneme, jako knizky, ale stejne :nevim:

No! To ty prachy litaji. Ted jsem naposled nechala jen v lekarne 1500 a to jsem nic zvlastniho nekupovala. Uz se na to priste vykaslu a zjistim, jak se ty veci jmenujou tady, v Cechach uz se to neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.12 18:57
@Lucink-a píše:
@asha To už asi ve 4 letech kočár nemá, co? Já pořád ještě nevim, jakej pořídit. Jo, tys to měla postupně, já to budu mít zase jednim vrzem snad na delší dobu odbyto :lol:

Jeste vybiras, jo? Mne se desne libi ty konstrukce, jak na to muzes ruznym zpusobem nacvaknout bud dve korby, korbu a vajicko, dve vajicka, dva sportaky… To uz je docela promakany.
Mozna budu na tebe mit par dotazu, po SZ, nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
5.5.12 18:57

To máme to samý, výlet do Prahy nás vždycky přijde na děsný prachy. Za prvý benzin, pak jídlo a pak všechny ty hospůdky a podobně s kamarádama, co člověk nevidí dlouhou dobu. Děs, lepší nikam nejezdit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
5.5.12 18:58

@asha Určitě nevadí, ptej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.5.12 19:01

@asha ja taky kupuju leky v cr, teda takove ty na ktere jsem zvykla, zase mi prijde, ze v cr vyjdou levneji, tady v nemecku jsou celkem drahe a taky ne vsechno maj :think: …shanela jsem nejake laktobacilky a to vubec nemaj.

taky mam par veci co z cr pasuju: vincentku, oscillocinum, majonezu a tatarku, piskoty, krupky, libenar, kuliska, a posledne jsem zapomnela na peroxid.

treba dva kocarky jsem kupovala taky v cr, na jednom byl rozdil snad tisicovka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.12 19:02
@Lucink-a píše:
To máme to samý, výlet do Prahy nás vždycky přijde na děsný prachy. Za prvý benzin, pak jídlo a pak všechny ty hospůdky a podobně s kamarádama, co člověk nevidí dlouhou dobu. Děs, lepší nikam nejezdit :D

Ja jezdim s detma vlakem :zed: A pak uz jen platim a platim. Jen jizdny v Praze, za jeden den jsem to spocitala skoro na 120, to uz je na denni jizdenku. Jo kez by to byly aspon hospudky :mrgreen:
Takze jste taky z Prahy, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.5.12 19:03

@Lucink-a jj, presne tak.....jedna navsteva 14 denni nas stala snad 1000 euro, jsem myslela ze me trefi, jako neco jsme vecneho taky kupovali, ale sileny, mohli jsme kamkoliv na dovcu, v cr jsem vzdycky zpruzena. My tam nemame ani moc kde bejt, tak je to celkem narocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.12 19:04
@suik píše:
@asha ja taky kupuju leky v cr, teda takove ty na ktere jsem zvykla, zase mi prijde, ze v cr vyjdou levneji, tady v nemecku jsou celkem drahe a taky ne vsechno maj :think: …shanela jsem nejake laktobacilky a to vubec nemaj.

taky mam par veci co z cr pasuju: vincentku, oscillocinum, majonezu a tatarku, piskoty, krupky, libenar, kuliska, a posledne jsem zapomnela na peroxid.

treba dva kocarky jsem kupovala taky v cr, na jednom byl rozdil snad tisicovka 8o

A to si lidi kupujou kocarky v Nemecku, ze je to tam levnejsi :lol: Ale u nas aspon maji slusno umajonezu i tatarku. Tu v nejhorsim vyrobim sama. Ja pasuju hlavne Echinaceu :mrgreen: A Zajice…sojovyho. A hydroxid sodny na odpady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.5.12 19:08

@asha jo jizdny v praze je peklo a hlavne ty bariery vsude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.5.12 19:11

@asha ano presne sojovyho zajice, na toho bych zapomnela, v tehotenstvi na nem vzdycky ujizdim, a jeste radsi mam ryzovyho, a krtka na odpad taky.

no podle me jsou tu levnejsi kocarky nemecke ci rakouske vyroby, prvni kocar hoco byl taky krapet levnejsi nez v cr. Ale treba ted jsem kupovala phil and teds a prisel mi tu drahej, ale extra jsem to nezkoumala. Jdu na to juknout. Nuna bugy drazsi byla urcite…taky jich tu moc nejezdi, mam pocit, ze jsem siroko daleko jedina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.12 19:14

@suik tady je to samy BGB, az je to nudny. Jen malokdo ma jiny kocar. My meli taky P&T, zustal v Praze. Tady uz mam jen golfky. Ale moc mi chybi, genialni kocar, kam se vejde vsechno vcetne tri deti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
5.5.12 19:17

Jojo, jsme z Prahy. Za jízdný jsem za tejden teď dala něco přes 350, kupuju si sms jízdenky. A jinak taky mám pár věcí, který vozim z Čech - intimní mýdlo Dove, deodorant, taky tu majonézu, protože to, co dělaj tady, to je teda hnus fialovej. No a pak mi tu šíleně chybí pořádný klobásy, nějaký jako čabajky kvalitní a taky utopence :lol: No ale člověk se na tý návštěvě vždycky praští přes kapcu.
Ale kočárek bych radši kupovala v Čechách, porovnávala jsem ceny, tam to bude vážně levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.5.12 19:19

no jo, co sem tak namatkou nasla, tak rozdil tri tisice, tu cenu co jsem dala za dvojkocar je v nemecku ta verze bez pridavneho sedatka.

me zacalo byt taky divny, ze nekdo jezdi pro kocarek do nemecka 8o

mno, ale zkusim ho strelit tady a treba na tom vydelam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.12 19:21
@Lucink-a píše:
Jojo, jsme z Prahy. Za jízdný jsem za tejden teď dala něco přes 350, kupuju si sms jízdenky. A jinak taky mám pár věcí, který vozim z Čech - intimní mýdlo Dove, deodorant, taky tu majonézu, protože to, co dělaj tady, to je teda hnus fialovej. No a pak mi tu šíleně chybí pořádný klobásy, nějaký jako čabajky kvalitní a taky utopence :lol: No ale člověk se na tý návštěvě vždycky praští přes kapcu.
Ale kočárek bych radši kupovala v Čechách, porovnávala jsem ceny, tam to bude vážně levnější.

My narazili na nejakou normalni majonezu, je to to samy, co v CR, ale uz nevim, co to bylo, my to skoro nejime :think:
A jestli chces fakt vyborny uzeniny, jedte pres Znojmo..v jedny vesnici pred Znojmem je neskutecny uzanarstvi, takovy jsem v zivote nezazila! My se tam stavujem pokazdy…pokud stihame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová