Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den je mi 24 let a mám problém s tím že babičkám vadí, že doma sama spím jednou za čas
už jsem ve věku a vadí mi to. U dalších vnoučat to tolik neřeší, ale u mě ano.
Jak mám empaticky vysvětlit babičkám, že jsem dospělá???
Příspěvek upraven 03.08.23 v 23:21
Já tomu nerozumím… Jak jako sama spíš? A jak tě psychicky vydiraji? Jako že když budeš sama spát tak to řeknou rodičům?
@Annuseka píše:Že spíš sama v posteli, nebo co? Děvče, zkus to ještě jednou…
Dobrý den je mi 24 let a mám problém s tím že babičkám vadí, že doma sama spímuž jsem ve věku a vadí mi to. U dalších vnoučat to tolik neřeší, ale u mě ano. Jedny vnučky k jedné nejezdí ( někdy i 2 měsíce) ani nepřespávají a nezvyšuje na ně hlas, ale když já něco řeknu
, tak hned psychicky vydírá a nebo žaluje rodičům. Jak mám eticky vysvětlit, že jsem už dospělá a můžu si dělat co chci???
Hele a když spíš doma se svým příťou, to musí mít náběh na infarkt, ne?
@Annuseka píše:? Jak jako sama spis? S kym mas jako jeste spat?
Dobrý den je mi 24 let a mám problém s tím že babičkám vadí, že doma sama spím jednou za časuž jsem ve věku a vadí mi to. U dalších vnoučat to tolik neřeší, ale u mě ano.
Jak mám eticky vysvětlit babičkám, že jsem dospělá???Příspěvek upraven 03.08.23 v 21:17
Sice jsem to nepochopila o co tu vlastně jde, ale babičkám řekni že jsi dospělá a hotovo.
Počkej jak jako vadí, že doma spíš jednou za čas sama? Bydlíš s rodiči nebo přítelem?
Ty máš nějaké zdravotní problémy, že nemůžeš spát doma sama? Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, proč by babičky vůbec něco takového řešily.
Budeš to muset rozvést pokud chceš radu.
Žádné „eticky vysvětlit“, ale důrazně říct, ať ti dají pokoj a nediskutovat.
Ať už tvůj dotaz znamená cokoliv…
@smile_xxx píše:
Eticky vysvětlit? Nemyslela jsi spíš empaticky?
Etologicky ![]()
@dedrichov píše:
Asi jakože často spí jinde než doma u rodičů
A jak to vi ty babičky
@dedrichov píše:
Asi jakože často spí jinde než doma u rodičů
Mně to spíš přišlo tak, že se jí tam nápadníci střídají jak na běžícím pásu a SAMA spí doma jen málo a možná už má v okolí nedobrou pověst, a to se babičkám nelíbí…