Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SaxaL píše: Více
Proč by jsi v 45 nemohla být atraktivni pro ctyricátníka? Mě je 46 a nejednou se mi stalo, ze mě balili chlapi o 10let mladší a rozhodne to nebyli zadní tragédi. Kdybych chtěla milence, klidně ho mám a nebude to žádný 60lety dědek.
@Mango_Lassi píše: Více
To samozřejmě nemusí. Zbyde víc na ostatní. Ale mě by zajímalo, proč ho nechce. Myslím jako vůbec. U spolubydlení mne napadá mnoho důvodů.
@Petram123 píše: Více
Divná otázka. Proč by měla chlapa chtít? Není imperativ být automaticky s někým.
Tak imperativ to určitě není, ale je člověk je tvor společenský a je fajn něco podniknout a příroda to tak nějak nastavila, že lidi chtějí mít většinou někoho k sobě…
Tohle mi připomíná dementní otázky na děti. Proč jsem je nechtěla. Prostě nechtěla. Necítila jsem žádnou potřebu je mít a starat se o ně.
Ale to chápu. Já nemluvím o tom s někým žít. Jen mít prostě parťáka, se kterým občas člověk něco podnikne.
Ale moje mamka nemá ani parťáka ani milence. Každý opravdu po tom netouží.
Tak někdy to důvod mít nemusí, ale někdy má. Žádná odpověď není špatná.
@Alušáček píše: Více
Fakt? To ráda slyším. Marná snad nejsem, ale když jsem projela seznamku, tak jsem měla pocit, že si vybírám mezi radostným nahopsáním do role milenky ženatého, nebo rolí pečovatelky 60+.
@SaxaL píše: Více
Tak psala jsi o milenci… Nicméně čtyřicátníci třeba s detma ve střídavce taky hledají. Taky musíš správně popsat co chceš.
Nechci se už s nikým domlouvat, někomu se přizpůsobovat. Byl by to další žrout času, kterého mám málo a šetřím si ho pro sebe a pro děti.
@Dollorres píše: Více
To pravě vůbec nemusíš. Ten vztah může klidne spočívat v tom, že něco podnikneme, když budete mít oba chuť.
A proč by ho měla chtít, když ho nechce?