Jak si říct o sex?

Anonymní
30.10.24 19:59

Jak si říct o sex?

Zdravím.
Už z názvu vyplývá, o co jde..
Mám známost, vídáme se 10 měsíců s tím, že jsme ani jeden nechtěli vztah, ale spíš jen nějaké to „užití si“. Více méně kvůli starostem, které jsme v té době měli. Oba jsme se ale později shodli na tom, že je v tom něco víc, než jen sex, a tak jsme se scházeli nejen kvůli tomu. Háček byl v tom, že jsme se vždy scházeli venku, v autě (u mě doma to nebylo možné, u něj taktéž ne, společné bydlení zatím nepřipadá v úvahu kvůli financím). Podotýkám, že nejsem zadaná, že bych někoho podváděla, to samé on. Spíš jen doma s tím mají problém.. Párkrát jsme jeli někam na noc, ale to tak nejde pořád.
A tak čas plynul, jenže.. Příteli začalo vadit, že nemáme normální vztah, jak každý druhý. Vídat se normálně doma atd. Řekl mi, že mě má moc rád, ale že takhle fungovat nemůže. Že ho to bolí, ale chce, abych byla šťastná.
Nevěděla jsem, co na to říct. Od té doby se mně neozval (je to týden), a mně je prostě smutno z toho, že mě najednou nepotřebuje, nezajímám ho a že může těch 10 měsíců (ano krátká doba, ale i tak) prostě jen tak zahodit za jeden den. Už dvakrát se stalo, že jsme se nějak nepohodli a pokaždé jsem byla já ta, co dolezla (holt dlouho nevydržím). Teď jsem si řekla, že se vnucovat nebudu, ale.. Co dělat, když mi chybí? Nechci vypadat jako bych bez něj nemohla žít. Jestli chce konec, tak s tím nic neudělám. Ale vím, že by mohlo fungovat to, co jsme vlastně chtěli na začátku, jen si užít. Proto se chci zeptat.. Jak si říct o sex? Nějak aby to nevyznělo, že jsem zoufalá. Ještě chci říct, že určitě nikoho jiného nemá.

Prosím anonymně, dotyčný sem chodí.
Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1160
30.10.24 20:09

To není tvůj přítel ale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.10.24 20:11

@Klopčafan Ty zvrhlíku. :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
padesátník
30.10.24 20:12

Dotyčný sem chodí :lol: :lol: :lol: tak to opravdu pobavilo :palec:
Myslíte, že když sem někdo chodí, podle takového popisu by to nepoznal? Anonym neanonym?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.24 20:13

@padesátník chodí jen na můj profil a tam vidí, které diskuze komentuji. Jinam ne.

• Citovat
  • Upravit
35928
30.10.24 20:18
@Anonymní píše: Více

A proč tě sem chodí špiclovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
30.10.24 20:29

Kolik vám je let, že se nemůžete scházet doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4591
30.10.24 20:59

Jeden sex, prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
30.10.24 21:04

Místo řešení zvolil jednodušší cestu, takže si najít někoho jiného. Aby to měl pohodlnější. Tady láska asi hory nepřenáší, takže bych ho nechala být, pokud bys mu chyběla, tak ozve sám. Ale ne s nabídkou sexu v hotelu, ale s nějakým lepším řešením do budoucna. Když se teda odmlčel s tím, že takhle to nechce. Pokud se ti ozve jen proto, že mu chybíš a vlastně si potřebuje ulevit někde v autě, tak to vůbec nepovažuj za nějaké uvědomění, ale jen za jeho neschopnost dostát svým slovům. Teď máš velmi dobrou příležitost vidět, co je zač a jak to myslí.

A to jako bydlíte oba u rodičů, nebo jak? Nemáte práci, že spolu nemůžete žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 21:07

@Lissima Díky za názor. On bydlí u rodičů, já u babičky s dědou. Stálou práci ani jeden zatím nemáme, jsme čerstvě dostudovaní.

• Citovat
  • Upravit
1396
30.10.24 21:30

Takže on místo toho, aby si našel bydlení a práci to mezi vámi vzdal… Jako proč? Protože čeká, až mu do klína spadne nějaká s vlastním bytem a prací?! Místo toho, abyste oba něco budovali, tak se rozhodl, že si najde někoho jiného, na kom vlastně bude parazitovat?! No to je materiál. Toho nechceš, ale vážně. A 10 měsíců je dobrá doba. Mohla jsi s ním ztratit mnohem víc času. Soustřeď se na sebe a hledání práce a takové exoty nech jiným. Jsou i vydělávající muži, kteří nekončí vztahy jen proto, že kvůli své neschopnosti nemají kde souložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 21:36

@Lissima Já chápu, že bydlení teď nejde řešit, protože z brigády, kde si vydělá ani ne desítku za měsíc, by se těžko uživil.. Ale podle mě jsme byli jen krůček od toho. Stačilo, abychom si oba našli práci a mohli jsme společné bydlení vyřešit. Nešlo o ani tak o to, že jsme neměli sex nekde doma, ale spíš že jsme spolu nemohli trávit čas normálně - u televize apod. Což chápu, že v tom dál nemohl fungovat. Ale nebylo by to takhle přece věčně. Proto mě mrzí, že to tak rychle vzdal..

• Citovat
  • Upravit
1396
30.10.24 22:13

Já to ale chápu také. On evidentně ne. Takže co hodlá dělat pro to, aby měl partnerku, se kterou bude moct trávit čas u televize, když s tebou mu to nejde? Buď si muset najít takovou, u které bude parazitovat. Nebo ty to nevidíš? Místo toho, aby vyčkal, snažil se a něco budoval, protože mu za to stojíš, tak se na tebe vykašlal, protože mu nevyhovuje, že by musel něco dělat a chce to raději bez práce od nějaké jiné.

Jak moc je normální se rozejít s někým, kdo nemá svůj byt, protože ani já nemám svůj byt, ale chci, aby ten druhý ten byt měl?

Nebo ty máš jiné vady, jakože jsi líná a práci hledat nechceš? Víš, buď je to vy. cánek, který se tě snažil tlačit, abys makala, ale on nemusel, nebo to byla jen výmluva. A má třeba jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
31.10.24 21:41
@Fukitol píše: Více
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Suna0
31.10.24 22:03