Jak si udržet manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
6.4.15 11:04
@Anonymní píše:
To nemůžeš takhle brát, že on je zmije. Chlapům funguje ta sexualita jinak než nám. Oni se chtějí bavit a udělají pro to maximum (tělesného) a ženský zase chtějí zahnízdit a ty neférové k tomu klidně použijí ženatého.Ale pokud by neroztáhla nohy, chlap by šanci neměl - takže skutečně je to vina těch milenek. To rozhodnutí ho „připustit“ je pouze na ní. A opravdu zdravej chlap půjde za nabídkou vždycky. I ten, který se jeví tak, že za 38 let nezahnul. I kdyby to mělo být jen jednou v životě.

Ale no tak, takové paušalizování :roll: To bys koukala, kolik ženskejch se chce taky jen tak „pobavit“. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.4.15 11:05
@Anonymní píše:
To nemůžeš takhle brát, že on je zmije. Chlapům funguje ta sexualita jinak než nám. Oni se chtějí bavit a udělají pro to maximum (tělesného) a ženský zase chtějí zahnízdit a ty neférové k tomu klidně použijí ženatého.Ale pokud by neroztáhla nohy, chlap by šanci neměl - takže skutečně je to vina těch milenek. To rozhodnutí ho „připustit“ je pouze na ní. A opravdu zdravej chlap půjde za nabídkou vždycky. I ten, který se jeví tak, že za 38 let nezahnul. I kdyby to mělo být jen jednou v životě.

Tímto jsi ale deklasovala muže na nemyslící zvířata a v podstatě tedy tvrdíš, že věrný chlap je jedině ten, kterého žádná jiná žena kromě manželky nechtěla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12600
6.4.15 11:06
@Anonymní píše:

Já zasnu! Oni ti chlapi jako nemají svou vuli, zodpovědnost, morálku, závazky a nerozhoduji se nebo co? Ty jsi smířená s tím že máš doma chlapa, který nesmí přijít do kontaktu s nabízející se ženskou nebo na ni hupne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.4.15 11:07
@Anonymní píše:

no tak se to dá brát na začátku, když jsou emoce čerstvé, protože drtivá většina že si jednoduše otočí vztek jednoduše proti milence, je to jednodušší, než si přiznat, že jediný kdo nás podvedl je náš partner, ale k tomu se každý musí dopracovat sám časem, protože co mě je(bylo) do milenky, mým mužem a tím kdo mě podváděl jen a jen partner a ten mohl tomu jako jedniný zabránit a nebýt nevěrný, ikdyby ho sváděla jak chtěla
jako do milky nám může být prd, ta k nám nemá závazek žádný a může si to rozdávat klidně i s dalšíma třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.15 11:11
@elvia2 píše:
Anonymní - fakt naivní - a ještě část viny bereš na sebe- velkou část. On je fakt spokojený chlap. Drcne si jinde a u Tebe má jistotu, že uvěříš dalšímu dílu pohádky. Chápu, že nechceš být sama, ale chlapa mít za každou cenu-za takovou jako Ty- to ne. [/citace
Ano každý na to má jiný názor, já to řeším takto a ty bys to řešila po svém, já jsem od začátku psala, že mi jde hlavně o to, aby zůstal s námi, protože po těch letech a po tom co jsme spolu prožili, mi přijde škoda vše zahodit kvůli ev. nevěře. Zakl
  • Citovat
  • Upravit
12600
6.4.15 11:12
@káťa píše:
Tímto jsi ale deklasovala muže na nemyslící zvířata a v podstatě tedy tvrdíš, že věrný chlap je jedině ten, kterého žádná jiná žena kromě manželky nechtěla. :mrgreen:

Tos řekla trefneji nez já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.4.15 11:12
@Anonymní píše:
No, ono se lehce řekne: sbalila bych děti a šla. Jenže hypotéka je společná, v blízké školce mají děcka svoje kamarády, člověk tam třeba má práci a dobré sousedy, chlap doma slibuje, že se nic neděje, že atd…

já ti rozumím, taky patřím do klubu podvedených, ale po tom, co jsem si tou nevěrou prošla, jsem si prostě slíbila, že už si nikdy nenechám ubližovat více takto a nastavila mantinely, vlastně sama sobě - co už ve vztahu nehodlám tolerovat
samozřejmě, já když se rozhodoval po prasknutí, tak neříkám, měla jsem jen jedno dítě, ale hypotéku atd jsem měla taky a zázemí taky
věř, že každý kdo mě zná by nikdy neřekl, že zrovna já moralistka první třídy bych dala druhou šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 11:15
@janat píše:
A jak to chceš udělat? Když by ti lhal a tvrdil do oči, že si vymýšlíš ty a on je jen pro rodinu? Dukaz nemáš… Pohrozil mu nemáš čím, protože on si stejně děla co chce, takže jediné čím můžeš hrozit je rozchod a to jemu vlastně vyhovuje…

Už jsem to psala víš.

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.4.15 11:15
@Anonymní píše:
No, ono se lehce řekne: sbalila bych děti a šla. Jenže hypotéka je společná, v blízké školce mají děcka svoje kamarády, člověk tam třeba má práci a dobré sousedy, chlap doma slibuje, že se nic neděje, že atd…

Ve tvé situaci (děti, hypo) bych ho taky asi vyloženě nevyháněla, ale minimálně bych mu asi dala najevo, že nejsem hloupá zoufalka a že jestli chce náš vztah zkusit zachovat a napravit, je třeba říct si pravdu, byť není příjemná, aby se bylo od čeho odpíchnout.
Prostě asi bych nevydržela hrát naivku, která těm naprosto okatým lžím věří. Ale možná by to samozřejmě nebylo dobré řešení z hlediska tvého cíle - zachování vztahu za každou cenu.

• Citovat
  • Upravit
12600
6.4.15 11:19
@Anonymní píše:

Jedno ti muzu odprisahnout, kdyz to tak dopadne tak to ZVLÁDNEŠ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.4.15 11:20
@káťa píše:
Tímto jsi ale deklasovala muže na nemyslící zvířata a v podstatě tedy tvrdíš, že věrný chlap je jedině ten, kterého žádná jiná žena kromě manželky nechtěla. :mrgreen:

Věrnej = extrémně hnusnej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 11:32
@Gina108 píše:
Věrnej = extrémně hnusnej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bohužel ani tohle neplatí, protože ty klofnou ty hnusatky.

• Citovat
  • Upravit
2499
6.4.15 11:33
@elvia2 píše:
Anonymní - Ty jsi naivní. On Tě podvádí, chápeš to - podvádí a lže Ti. A Ty-naivka - plánuješ bar, saunu, víkend. On to má teď super- spí s oběma (tomu, že spí u kamaráda asi moc nevěříř a pokud ano, tak jsi i hloupá)a ještě mu budeš doma podlézat, aby se náhodou necítil špatně a aby neměl pocit, že je toho na něj moc. To děti mají hezký model.

Takovéto a podobné řeči, to je nasazování brouka do hlavy. Brouka, který vrtá a klidu nedá. A zničí všechno vybudované. Vším se prohlodá. A dům vztahů se, jak dům dřevomorkou prolezlý, v prach sesype.

Každý někdy uklouzne, chybovat je lidské. Chybami se člověk učí. Nikdo není bez viny. A tak, nechte zakladatelku, aby se všemi informacemi, které má - má jich víc, než každá tady zde máme, má informace z hloubi vztahu, který žila již mnoho let - nechte zakladatelku, ať TVOŘÍ VZTAH TAK, JAK TO SAMA CÍTÍ. NECHTE BROUKY pochybovačností, nejistot, nevír, nenadějí, vašich proher, vašich zklamání SPÁT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.4.15 11:45
@šmoulinka71 píše:
bohužel ani tohle neplatí, protože ty klofnou ty hnusatky.

Tvl, hnus na druhou :mrgreen:
Mmch znáte matematické vyjádření nevěry? HOP na druhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.4.15 11:50

Umění života je. PROMĚNIT PROHRU VE VÝHRU.

Ale lidé, když prohrají, tak své zklamání, svou NEvíru šíří dál. Je to jako jed.

JÁ JSEM SVŮJ ŽIVOT VYHRÁLA. NEUTEKLA JSEM, jak mi všichni radili, vzepřela jsem se všemu zlému, hledala jsem na své minulosti dobré a to dobré mi přináší zase jenom dobré. A proto hlásám, abys zakladatelko nevzdávala nic z toho, co jsi vybudovala. Stálo tě to mnoho sil! Važ si toho, važ si sebe. Neboř svoji práci. Neutíkej od problému, který ve tvém životě se jakoby zčistajasna vynořil. Ten problém má hluboké kořeny. A já tě svou láskou objímám, abys to všechno, co tě čeká těžkého, ustála. Jenom láskou, která dává meze, lze vyhrát. VĚŘÍM TI, PROTOŽE JSI MĚ PŘESVĚDČILA, ŽE UMÍŠ OBOJE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí