Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No, ono se lehce řekne: sbalila bych děti a šla. Jenže hypotéka je společná, v blízké školce mají děcka svoje kamarády, člověk tam třeba má práci a dobré sousedy, chlap doma slibuje, že se nic neděje, že atd…
Ve tvé situaci (děti, hypo) bych ho taky asi vyloženě nevyháněla, ale minimálně bych mu asi dala najevo, že nejsem hloupá zoufalka a že jestli chce náš vztah zkusit zachovat a napravit, je třeba říct si pravdu, byť není příjemná, aby se bylo od čeho odpíchnout.
Prostě asi bych nevydržela hrát naivku, která těm naprosto okatým lžím věří. Ale možná by to samozřejmě nebylo dobré řešení z hlediska tvého cíle - zachování vztahu za každou cenu.
@Anonymní píše:
No, ono se lehce řekne: sbalila bych děti a šla. Jenže hypotéka je společná, v blízké školce mají děcka svoje kamarády, člověk tam třeba má práci a dobré sousedy, chlap doma slibuje, že se nic neděje, že atd…
Jedno ti muzu odprisahnout, kdyz to tak dopadne tak to ZVLÁDNEŠ! ![]()
@káťa píše:
Tímto jsi ale deklasovala muže na nemyslící zvířata a v podstatě tedy tvrdíš, že věrný chlap je jedině ten, kterého žádná jiná žena kromě manželky nechtěla.
Věrnej = extrémně hnusnej
![]()
@Gina108 píše:
Věrnej = extrémně hnusnej![]()
![]()
bohužel ani tohle neplatí, protože ty klofnou ty hnusatky.
@elvia2 píše:
Anonymní - Ty jsi naivní. On Tě podvádí, chápeš to - podvádí a lže Ti. A Ty-naivka - plánuješ bar, saunu, víkend. On to má teď super- spí s oběma (tomu, že spí u kamaráda asi moc nevěříř a pokud ano, tak jsi i hloupá)a ještě mu budeš doma podlézat, aby se náhodou necítil špatně a aby neměl pocit, že je toho na něj moc. To děti mají hezký model.
Takovéto a podobné řeči, to je nasazování brouka do hlavy. Brouka, který vrtá a klidu nedá. A zničí všechno vybudované. Vším se prohlodá. A dům vztahů se, jak dům dřevomorkou prolezlý, v prach sesype.
Každý někdy uklouzne, chybovat je lidské. Chybami se člověk učí. Nikdo není bez viny. A tak, nechte zakladatelku, aby se všemi informacemi, které má - má jich víc, než každá tady zde máme, má informace z hloubi vztahu, který žila již mnoho let - nechte zakladatelku, ať TVOŘÍ VZTAH TAK, JAK TO SAMA CÍTÍ. NECHTE BROUKY pochybovačností, nejistot, nevír, nenadějí, vašich proher, vašich zklamání SPÁT.
@šmoulinka71 píše:
bohužel ani tohle neplatí, protože ty klofnou ty hnusatky.
Tvl, hnus na druhou ![]()
Mmch znáte matematické vyjádření nevěry? HOP na druhou ![]()
Umění života je. PROMĚNIT PROHRU VE VÝHRU.
Ale lidé, když prohrají, tak své zklamání, svou NEvíru šíří dál. Je to jako jed.
JÁ JSEM SVŮJ ŽIVOT VYHRÁLA. NEUTEKLA JSEM, jak mi všichni radili, vzepřela jsem se všemu zlému, hledala jsem na své minulosti dobré a to dobré mi přináší zase jenom dobré. A proto hlásám, abys zakladatelko nevzdávala nic z toho, co jsi vybudovala. Stálo tě to mnoho sil! Važ si toho, važ si sebe. Neboř svoji práci. Neutíkej od problému, který ve tvém životě se jakoby zčistajasna vynořil. Ten problém má hluboké kořeny. A já tě svou láskou objímám, abys to všechno, co tě čeká těžkého, ustála. Jenom láskou, která dává meze, lze vyhrát. VĚŘÍM TI, PROTOŽE JSI MĚ PŘESVĚDČILA, ŽE UMÍŠ OBOJE.
@Anonymní píše:
Strašně se mýlíš. Nemohla tomu zabránit. Hučení je hučení a když se mu ta ženská podbízí, chlap opravdu nevydrží. Jsi ještě hodně naivní a asi mladá. A málo mluvíš s chlapama. nebo k tobě nejsou upřímní a neinformují Tě.
Ano, Tvůj partner chvíli nějaké té svůdnici odolávat může, když je slušně vychovaný. Ale pak nastává těhotenství, nemoc, složenky, starosti s děckama ve škole a když se přitočí neoukoukaná a snaživá ženská, stane se to. Ten chlap má prostě potřeby, které si musí uspokojit častěji a jinak než ženská. O tom vůbec nepochybuj. Zkus doma tříměsíční půst a uvidíš, jak bude nervózní.
Takže zavřít doma a nikam.
![]()
@Anonymní píše:
Ale kdepak, to je právě základní omyl holek. Že nechtějí ty chlapy považovat za „nemyslící zvířata“. To pojmenování se nelíbí, proto to holky odmítají (viz Ty). Ale ono je to skutečně tak, že ohledně sexu myslí jinak. A je jedno, jak to nazveme. Holky podléhají naivitě a projektují si do chlapů svoje ženská přání a myšlenky. Kdyby si připustily, že chlap opravdu stáhne gatě, kdykoliv ho zláká nějaká jakžtakž jemu vyhovující, bylo by hodně věcí na světě jinak. Jenže lidi potřebují být obelháváni, že… aby byli klidnější.
Víš, z tvých řádků strašně čiší nevyrovnanost s tím, že ti nějaký blízký člověk kvůli milence odešel.
Protože se s tím nedokážeš vnitřně srovnat, vyřešila jsi to uvnitř sebe tak, nakydáš špínu na všechny milenky světa a všechny nevěrné muže morálně očistíš tím, že oni zvířátka nebohá za to nemohou, že jakmile vidí hezkou ženskou, začne jim huba samovolně bez jejich vědomí povídat o tom, jak je manželka strašná a manželství nefunkční a těm ženským se vetřou do postelí a srdcí taky samovolně, bez vlastního přičinění.
Tím pádem si nemusíš říct buď za a) můj bývalý byl vůl a kurevník anebo já jsem ve vztahu byla taková a maková a on se mnou nevydržel.
Ve tvém zjednodušeném zvráceném modelu jsi ty světice a ex světec a jediná morální špína je ta milenka, která ti odtáhla nemyslícího tvora.
Je to takový tvůj způsob ochranného mechanismu.
Tak sem něco málo přečetla
@Inaris promiň ale tobě musel někdo hodně ublížit, kopeš kolem sebe a z chlapů děláš nebohá zvířátka ![]()
sorry ale na nevěru jsou vždy třeba dva tzn. milenka a ten dotyčný manžel…tzn. že pokud chlap nechce, tak ho ani sexbomba nepřiměje, aby chtěl a klidně tu svojí kamarádku pošli ![]()
ono je to uplně stejně i u ženských, když nechci tak nezahnu a že sem měla sakra příležitostí za tu dobu, co jsem s mym mužem…
@janat píše:
Ty porad nechápeš, že svůj život máš ve SVÝCH rukách… Ne v jeho. Je úplne jedno, co ted a potom udělá on, důležité pro tebe je, co uděláš TY!!!
souhlas ![]()
@Anonymní píše:
To je taky omyl, že by někdo někomu musel ublížit. Nenapadá Tě, že někdo má růžové brýle a někdo naopak vidí realitu?
Já osobně bych taky nejradši věřila, že chlapi jsou zásadoví, čestní atd.Jenže to, co tu píšu, mi řekli právě chlapi!!! Já s nimi totiž pracuji.
Že k Tobě zatím ani jeden nebyl upřímnej, za to já nemůžu.
To není nic ve zlým.
Jistěže chlapi taky chtějí fajn rodinu a zázemí atd. Ale jakmile nějaká jiná zamává červenýma tangama, máme my, uhoněné manželky, smůlu. Že si to nechceš připustit, protože by ses možná zhroutila, to je Tvoje věc.
Ale ti chlapi to tak mají.
Stejně jako ženský (milenky), kterým tikají biologické hodiny, se neohlížejí na to, koho k sobě přitáhnou - jestli svobodného nebo ženatého (v naději, že se brzo rozvede, protože ta jeho má přece tolik chyb…)..
nebo to napíšu ještě jinak, někdo je dobrej člověk s fajn charakterem a někdo holt ne a je uplně jedno, co má mezi nohama ![]()
Už jsem to psala víš.