Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@šmoulinka71 píše:
Nemyslím si, ono hodně bude záležet na tom, jak jsi doma spokojená. Nebo si myslíš, že člověk, který není doma spokojený a potká spřízněnou duši, tak odolá? Spíš ne. A to nutně nemusí znamenat, že před tím hledal. Ono někdy stačí fakt málo.
@šmoulinka71 píše:
Tak ono zas je pravda, že příležitost dělá zloděje, většina nevěr se neplánuje, spíš měl někdo příležitost.
Přesně, takové věci přece člověk neplánuje, nebo né vžycky, zkrátka přeskočí jiskra a je vymalováno..a pokud přeskočí na obou stranách a doma s partnerem to není tak, jak by mělo, je těžké odolat..jo někdo řekne - a co nejdřív řešit problém doma a snažit se, ale co když se to doma řeší, nebo tím problémem je, že už mě partner tolik nepřitahuje, neklape nám to v posteli, jak se řeší tohle
Přičemž vše ostatní je ok, ale tohle, ať se člověk snaží sebevíc, se asi obnovit jen tak nedá..nevím..
@Anonymní píše:
Zakladatelko, z mého pohledu tvůj muž hraje o čas a zatím do toho nechce riznout. Nejvíc alarmující ale je, ze se ta zenska už sešla s tvyma detma. Tohle nedelaj ženský, co jim jde o
tak to taky vnímám. Už jsem to tu psala, on získal jen odklad a čas… Bohužel v tomhle jsem hrozne pesimisticka ve smyslu k čemu ten získaný čas využije… Zařídí se prakticky, a jestli zakladatelka něco taky neudělá v tomhle směru, tak že zjistit, že najednou je někde úplne jinde (hlavne majetkem a zazemim) nez si myslela ![]()
@Sonarka píše:
Přesně, takové věci přece člověk neplánuje, nebo né vžycky, zkrátka přeskočí jiskra a je vymalováno..a pokud přeskočí na obou stranách a doma s partnerem to není tak, jak by mělo, je těžké odolat..jo někdo řekne - a co nejdřív řešit problém doma a snažit se, ale co když se to doma řeší, nebo tím problémem je, že už mě partner tolik nepřitahuje, neklape nám to v posteli, jak se řeší tohlePřičemž vše ostatní je ok, ale tohle, ať se člověk snaží sebevíc, se asi obnovit jen tak nedá..nevím..
Samozřejmě, že mozné je všechno, ale pokud mě partner podvede tak je to jen a jen JEHO vina. Rozhodne za to nemůže ta, se kterou to udělal…
@janat píše:
Samozřejmě, že mozné je všechno, ale pokud mě partner podvede tak je to jen a jen JEHO vina. Rozhodne za to nemůže ta, se kterou to udělal…
Souhlasím, že za to nemůža ta, se kterou to udělal, to byla jeho volba, ale je otázka proč to udělal..ve vztahu jsou vždy dva a pokud je ve vztahu něco špatně, tak za to jsou odpovědni oba. Jenže člověk to někdy vidět nechce, přehlíží to a ty problémy pak dorostou do obřích rozměrů a to už je zpravidla pozdě něco řešit..
@Sonarka píše:
Souhlasím, že za to nemůža ta, se kterou to udělal, to byla jeho volba, ale je otázka proč to udělal..ve vztahu jsou vždy dva a pokud je ve vztahu něco špatně, tak za to jsou odpovědni oba. Jenže člověk to někdy vidět nechce, přehlíží to a ty problémy pak dorostou do obřích rozměrů a to už je zpravidla pozdě něco řešit..
Tuhle frázi miluju… Že za to můžou oba, že kdyby nebylo něco špatně na obou stranách, tak by se to nestalo… Atd…
Ono je prostě těžký připustit, že se to nekdy stane i když NENÍ nic špatně ve vztahu… Naopak všechno je dobře. Ale syndrom odjíždějícího vlaku, krize středního veku. I kdybych byl sebedokonalejsi partnerka, tak když se tímhle nebude umět vyrovnat, dopadne to špatně…
Pro mě je úsměvný, že někdo věří, že kdyz chlap bude spokojeny, tak nemá důvod… Bla bla. I když byl spokojený, tak si uplne nesmylsný důvod vymyslel. Aby si to ospravedlnil…
A já si myslím, že člověk, který je spokojený, tohle nemá zapotřebí. Možná na pár výjimek, kteří jsou děvkaři od přírody.
@šmoulinka71 píše:
A já si myslím, že člověk, který je spokojený, tohle nemá zapotřebí. Možná na pár výjimek, kteří jsou děvkaři od přírody.
Ono fakt neni takhle jednoduché… Na tema, jak je spokojeny a nic mu nechybí a všichni ostatní jsou neschopní, že to tak nemají, jsme měli řeč mnohokrát… Najednou ty samé situac, e ve kterých byl i dle jeho slov statsny, byly vlastne špatně… Život je proste složitější…
@janat píše:
Ono fakt neni takhle jednoduché… Na tema, jak je spokojeny a nic mu nechybí a všichni ostatní jsou neschopní, že to tak nemají, jsme měli řeč mnohokrát… Najednou ty samé situac, e ve kterých byl i dle jeho slov statsny, byly vlastne špatně… Život je proste složitější…
ano to máš pravdu.
![]()
@šmoulinka71 píše:
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:32
@janat píše:
Tuhle frázi miluju… Že za to můžou oba, že kdyby nebylo něco špatně na obou stranách, tak by se to nestalo… Atd…
Ono je prostě těžký připustit, že se to nekdy stane i když NENÍ nic špatně ve vztahu… Naopak všechno je dobře. Ale syndrom odjíždějícího vlaku, krize středního veku. I kdybych byl sebedokonalejsi partnerka, tak když se tímhle nebude umět vyrovnat, dopadne to špatně…
Pro mě je úsměvný, že někdo věří, že kdyz chlap bude spokojeny, tak nemá důvod… Bla bla. I když byl spokojený, tak si uplne nesmylsný důvod vymyslel. Aby si to ospravedlnil…
Nevím, já myslím, že nějaký důvod se najde skoro vždy..a mnohdy nemusí být viditelný na první pohled a někdy ani 7ám podvádějcí, neví proč..někdy člověk zjistí až později, co mu chybělo..
Ale samozřejmě, je i časté, že se chlapům ale i leckteré ženě splaší hormony, nebo s někým přeskočí jiskra a to se toho pak moc dělat nedá. Člověk míní a život mění..
@brumdinka píše:
@janat ale to přece ten důvod měl
No, neměl, ale mně tím prokázal nejlepší službu v celem jeho životě ![]()
Hledat duvod nevery a jestli byl chlap spokojenej nebo ne je trochu mimo, proste ted mysli rozkrokem. Myslim, ze ty chlapi trochu precenujete, kdyz hledate duvod
. To ma vetsinou zenska nejakej rozumnej duvod znicit vztah. A muze se to stat komukoli, nikdy bych si nebyla jista, ze me nepodvede.
Zakladatelko, z mého pohledu tvůj muž hraje o čas a zatím do toho nechce riznout. Nejvíc alarmující ale je, ze se ta zenska už sešla s tvyma detma. Tohle nedelaj ženský, co jim jde o povrchní vztah.
V mém vztahu moje největší chyba byla, ze jsem se porad moc snažila a ztratila jsem jiskru, kterou jinak mám. Kdybych ti mohla poradit, přestaň se tolik usilovat a pachtit. Odevzdej se osudu.