Jak si udržet manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
6.4.15 14:03
@chebskamaminka píše:
@šmoulinka71 tak tak na mateřské a v práci - dle statistik nevíce nevěr

věřím tomu. A je to logické, většinou tu každá ženská píše, že šlo jen o zásun, ale většinou těm chlapům jde o porozumění.

Příspěvek upraven 06.04.15 v 14:03

• Citovat
  • Upravit
25123
6.4.15 14:03

@šmoulinka71 já ale nepíšu o tom, zda hledal anebo nehledal a není to o tom zda je nebo není doma spokojený…spousta lidí je nespokojených, ale neřeší to tím, že vezme pušku a pude vystřílet parlament :mrgreen: a toto je uplně to samé…když nechci, tak se mnou nikdo nehne a můžu mít x-příležitostí a že sem jich měla a to samé je i u toho chlapa - nechápu, proč z chlapů neustále děláte tvory bez svobodné vůle :P

to že je někdo nevěrný znamená, že on se tak rozhodl a to jaký k tomu měl nebo neměl důvody je poněkud vedlejší…a to že měl příležitost nebo že ho k tomu někdo svedl jsou už pouze výmluvy okolo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 14:04
@brumdinka píše:
@šmoulinka71 já ale nepíšu o tom, zda hledal anebo nehledal a není to o tom zda je nebo není doma spokojený…spousta lidí je nespokojených, ale neřeší to tím, že vezme pušku a pude vystřílet parlament :mrgreen: a toto je uplně to samé…když nechci, tak se mnou nikdo nehne a můžu mít x-příležitostí a že sem jich měla a to samé je i u toho chlapa - nechápu, proč z chlapů neustále děláte tvory bez svobodné vůle :Pto že je někdo nevěrný znamená, že on se tak rozhodl a to jaký k tomu měl nebo neměl důvody je poněkud vedlejší…a to že měl příležitost nebo že ho k tomu někdo svedl jsou už pouze výmluvy okolo 8)

dovolím si nesouhlasit. Nic není černé nebo bílé.

• Citovat
  • Upravit
845
6.4.15 14:08

@brumdinka -

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.4.15 14:09
@šmoulinka71 píše:
dovolím si nesouhlasit. Nic není černé nebo bílé.

já ale nepíšu, že je vše jen černé a bílé, právě že je tomu naopak…

já píšu o tom, že to zda někdo bude nebo nebude nevěrný záleží jen na něm samotném, na tom zda chce a udělá to…to všechno ostatní jsou pouze berličky, aby si to omluvil před sebou a před okolím, vždyt´on přece chudák za nic nemůže :roll: :mrgreen:…to je stejné jako řeči, že se třeba někdo musel ženit…nemusel…nikdo mu u hlavy pistoli nedržel…aneb každý se neustále rozhodujeme a děláme to z vlastní vůle!!! a neseme za svá rozhodnutí odpovědnost… i ty zvířátka tu vlastní vůli mají a nesou za ní odpovědnost, když se rozhodnou špatně něco většího je sežere… tak nechápu proč z chlapů některé děláte jako by ji neměli…

Příspěvek upraven 06.04.15 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.4.15 14:10
@Arcanum píše:
@brumdinka
Přesně tak, pokud je někdo dospělý a svéprávný, tak ví, jestli něco chce udělat, nebo nechce a taky nese za svoje konání zodpovědnost. Vždy je lepší takovým věcem
předcházet a zapracovat doma na tom svém vztahu. Už jsem to tady psala, je lepší se chovat i v manželství víc jako milenka. Usmívat se, roztahovat nohy, valit chlapům „klíny“ do hlavy a vyluxovat jim konto umíme taky, to přeci za nás nemusí dělat někdo jiný, no ne? :mrgreen:

přesně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 14:14
@brumdinka píše:
já ale nepíšu, že je vše jen černé a bílé, právě že je tomu naopak…

já píšu o tom, že to zda někdo bude nebo nebude nevěrný záleží jen na něm samotném, na tom zda chce a udělá to…to všechno ostatní jsou pouze berličky, aby si to omluvil před sebou a před okolím, vždyt´on přece chudák za nic nemůže :roll: :mrgreen:…to je stejné jako řeči, že se třeba někdo musel ženit…nemusel…nikdo mu u hlavy pistoli nedržel…aneb každý se neustále rozhodujeme a děláme to z vlastní vůle!!! a neseme za svá rozhodnutí odpovědnost… i ty zvířátka tu vlastní vůli mají a nesou za ní odpovědnost, když se rozhodnou špatně něco většího je sežere… tak nechápu proč z chlapů některé děláte jako by ji neměli…

Příspěvek upraven 06.04.15 v 14:11

Tak je jasný, že násilím nikdo nikoho nenutil. Ale o tom jsem já nemluvila.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
6.4.15 14:22
  • Citovat
  • Upravit
4780
6.4.15 14:25

Holky, já bych řekla, že každá má svůj díl pravdy, asi tak žádná nevěra se neděje bez příčiny a každý jsme originál a proto i každý příběh je individuální

všechny hodit do jednoho pytle je také nelze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.4.15 14:48

Od všeho zlého, z tíhy reality, přímo z pekla, VYNESLI MĚ ANDĚLÉ. Na mé fcb zdi je jich nyní mnoho. Jsou to již moji andělé, kteří mě životem provázejí. Hodně jsem na své psychice musela zapracovat, abych se z tíhy reality vymanila. Nyní již moji andělé pomáhají nejen mě. Být v péči andělů, každé z vás přeji ty nádherné prožitky lásky! Jsou to krásné, často nesdělitelné prožitky, které se snažím svou myslí zachycovat a lidem sdělovat. Jsou tam, na mé zdi, moji andělé, nyní i k vašim službám, když je poprosíte, když jim pak poděkovat budete umět. Vynesou vás pryč z vašich všech trápení.

Jana Divizna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 15:02
@poučená píše:
Od všeho zlého, z tíhy reality, přímo z pekla, VYNESLI MĚ ANDĚLÉ. Na mé fcb zdi je jich nyní mnoho. Jsou to již moji andělé, kteří mě životem provázejí. Hodně jsem na své psychice musela zapracovat, abych se z tíhy reality vymanila. Nyní již moji andělé pomáhají nejen mě. Být v péči andělů, každé z vás přeji ty nádherné prožitky lásky! Jsou to krásné, často nesdělitelné prožitky, které se snažím svou myslí zachycovat a lidem sdělovat. Jsou tam, na mé zdi, moji andělé, nyní i k vašim službám, když je poprosíte, když jim pak poděkovat budete umět. Vynesou vás pryč z vašich všech trápení.Jana Divizna
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
1282
6.4.15 16:12
@Anonymní píše:
Strašně se mýlíš. Nemohla tomu zabránit. Hučení je hučení a když se mu ta ženská podbízí, chlap opravdu nevydrží. Jsi ještě hodně naivní a asi mladá. A málo mluvíš s chlapama. nebo k tobě nejsou upřímní a neinformují Tě.
Ano, Tvůj partner chvíli nějaké té svůdnici odolávat může, když je slušně vychovaný. Ale pak nastává těhotenství, nemoc, složenky, starosti s děckama ve škole a když se přitočí neoukoukaná a snaživá ženská, stane se to. Ten chlap má prostě potřeby, které si musí uspokojit častěji a jinak než ženská. O tom vůbec nepochybuj. Zkus doma tříměsíční půst a uvidíš, jak bude nervózní.

Tak to si děláš srandu a nebo jsi tak blbá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.4.15 16:27
@Arcanum píše:
@Majk.w
Náš děda vždycky říkal:„Když fena nedá, pes neveme“. :mrgreen:

Přesně tak… :think: :palec:

Jinak vsechno se da ustat, kdyz se dva maji radi, chteji spolecnou spokojenou rodinu atd. atd… Tak i kdyby pred chlapem stalo deset nahejch modelek a chtely mu dat, tak je posle do haje. Stejne tak zena. Vsechno je to o vuli a prioritach… Jenze nekdo na to ser*e a skoro vsichni nevi, co doma maji za poklad, dokud to neztrati. Dalsi skupina jsou ti, co jeden z paru je s tim druhym z nejakyho jinyho duvodu, nez ze by jen tak chtel. Penize, nechce byt sam, deti, atd…

Vsechno je to o vhodnym vyberu partnera, o komunikaci, duvere, vernosti a nebyt uplnej idiot/krava.

Dnesni problem je, ze lidi lpi na vecech misto na ostatnich lidech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.4.15 16:48
@elvia2 píše:
Tak to si děláš srandu a nebo jsi tak blbá???

Co ty víš, třeba žije s bezrukým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.4.15 18:33
@šmoulinka71 píše: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

Kdo hledá, najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek