Jak si udržet manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
6.4.15 12:38
@Arcanum píše:
@brumdinka
Po zkušenostech mých podváděných kamarádek vím, že všechny udělaly jednu zásadní chybu - nehlídaly si zpětnou vazbu, to znamená, kolik do vztahu dávám a kolik za to dostávám. Pokud to není přibližně 50/50, tak je někde něco špatně.
Taky vím, že čím víc se manželka svému manželovi podbízí a děla ze sebe sublimku, tím menší šanci má na udržení si manžela, tím míň si ji on váží. Jedině co na chlapa zabírá, je udržovat v něm neustále vědomí, že by on mohl kdykoliv přijít o ni.

jo souhlas. přesně… to je totiž častej omyl -…ženská dělala všechno a skákala kolem chlapa a pak se divila, že mu to bylo ještě málo…mno to určitě, ani omylem…chodim si kam chci, kdy chci a s kym chci…
a manžela se fakt neptám, domácnost máme rozdělenou, péči o děti taky, jsou taky jeho…prostě je třeba dát najevo, že s nim jsem proto, že já chci né proto, že musim..nic nemusim :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.4.15 12:39

@brumdinka -

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.4.15 12:43

Mmch doporučuju přečíst knihy proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč… nebud´te hodné holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.4.15 12:45
@Anonymní píše:
Strašně se mýlíš. Nemohla tomu zabránit. Hučení je hučení a když se mu ta ženská podbízí, chlap opravdu nevydrží. Jsi ještě hodně naivní a asi mladá. A málo mluvíš s chlapama. nebo k tobě nejsou upřímní a neinformují Tě.
Ano, Tvůj partner chvíli nějaké té svůdnici odolávat může, když je slušně vychovaný. Ale pak nastává těhotenství, nemoc, složenky, starosti s děckama ve škole a když se přitočí neoukoukaná a snaživá ženská, stane se to. Ten chlap má prostě potřeby, které si musí uspokojit častěji a jinak než ženská. O tom vůbec nepochybuj. Zkus doma tříměsíční půst a uvidíš, jak bude nervózní.

no tak 40 mi není pardón, ale řekla bych, že člověk spíš dospívá těma zkušenostma, nebo tím jak ho život otrká, asi začnu více mluvit s chlapa, to mě pobavilo :roll:
ale teď vážně, věř, že ty složenky, finance, dítě (tenkrát) - nebo hádky v rodině, nemoc i ten půst ze zdravotních důvodů jsem zažila také a kupu problémů do toho, bylo to docela hnus období :nevim:

všechno tohle mám také za sebou, ale i tak nebudu proboha házet vinu na milenku jako viníka, ta mě fakt nepodváděla, mě podváděl manžel - to si idealizovat nebudu, protože to bych ještě musela být dotčená, že v době kdy to táhla s manželem, to táhla ještě s jedním - jenže t mi je jedno, já řešila co se týkalo mě

ono je jednodušší si ukázat na tu milenku jako na mrchu, než si přiznat, že ten kdo nás podvedl je chlap a ono ano existují i takoví, kteří odolají, prostě ano chybu udělat může, ale stejně tak se té chybě může vyvarovat - přece jen jsou lidi o třídu výše, než zvířátka

asi tak, dovedu si přiznat i svůj díl vinny, za vztah jak vypadá před nevěrou můžou totiž dva, ale, že jeden z páru řeší tu krizi útěkem, tedy nevěrou, to už je odpovědnost toho nevěrného

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.4.15 12:46
@Arcanum píše:
@brumdinka
Je to jenom otázka nabídky a poptávky :mrgreen:

no jasně, jen se občas objevuje silná inflace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.4.15 12:47
@Gina108 píše:
Tvl, hnus na druhou :mrgreen:
Mmch znáte matematické vyjádření nevěry? HOP na druhou :mrgreen:
černý humor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.4.15 12:54

@brumdinka -

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
6.4.15 13:33
@chebskamaminka píše:

všechno tohle mám také za sebou, ale i tak nebudu proboha házet vinu na milenku jako viníka, ta mě fakt nepodváděla, mě podváděl manžel - to si idealizovat nebudu, protože to bych ještě musela být dotčená, že v době kdy to táhla s manželem, to táhla ještě s jedním - jenže t mi je jedno, já řešila co se týkalo mě

ono je jednodušší si ukázat na tu milenku jako na mrchu, než si přiznat, že ten kdo nás podvedl je chlap a ono ano existují i takoví, kteří odolají, prostě ano chybu udělat může, ale stejně tak se té chybě může vyvarovat - přece jen jsou lidi o třídu výše, než zvířátka

asi tak, dovedu si přiznat i svůj díl vinny, za vztah jak vypadá před nevěrou můžou totiž dva, ale, že jeden z páru řeší tu krizi útěkem, tedy nevěrou, to už je odpovědnost toho nevěrného

:nevim:

Přesně tak, pokud mám potrebu nevěru chlapa svádět na milenku a na to, že oni chudáci musí, tak nejsem schopna si přiznat, že mě chlap podvedl zradil, že to udělal mně. Že si mě nevazil a klidně mi to udělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 13:38

Tak ono zas je pravda, že příležitost dělá zloděje, většina nevěr se neplánuje, spíš měl někdo příležitost.

• Citovat
  • Upravit
4780
6.4.15 13:39

@janat já asi cca prvních 14 dní si taky říkala, to ona mrcha a jak na něj šla dobře a tedy vážně šla, ale je to jen jedna z fází vyrovnání se s nevěrou, postupem času člověku docvakne, že i ten nejmilovanější člověk nám může nejvíce ublížit a nedá se svalit na nikoho jiného, protože nám ublížil právě ten partner a ne milenka, která k nám nemá sebemenší závazek

ono se těžko smiřuje s tím, že milovaný člověk se najednou změnil v podvodníka, lháře a člověka, který nemá zábrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.4.15 13:41

@šmoulinka71 jasně to taky, něco na tom bude, vždy je to na tom pokoušeném jestli odolá ať je to chlap, nebo ženská
takové to prostě stalo, nebo nemohl/a jsem si pomoct atd tu čteme často
prostě adrenalin, zatemněný mozek, zakázané ovoce, novota vše udělá své

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 13:44
@chebskamaminka píše:
@šmoulinka71 jasně to taky, něco na tom bude, vždy je to na tom pokoušeném jestli odolá ať je to chlap, nebo ženská
takové to prostě stalo, nebo nemohl/a jsem si pomoct atd tu čteme často
prostě adrenalin, zatemněný mozek, zakázané ovoce, novota vše udělá své

První nevěra se většinou neplánuje, prostě přijde a to nemusí nikdo vyhledávat, stačí nějaká holka, která je sympatická, začít se bavit víc soukromě a malej problém ve vztahu a je průser. Nejvíc nevěr prý vzniká na pracovišti.

• Citovat
  • Upravit
25123
6.4.15 13:51
@Inaris píše:
Ježiš, vždyť jsi potvrdila všecko, co jsem napsala. Že je to vinaženských. :D

mno to sem nepotvrdila :mrgreen:

@šmoulinka71 píše:
Tak ono zas je pravda, že příležitost dělá zloděje, většina nevěr se neplánuje, spíš měl někdo příležitost.

ale vůbec ne…kdo chce tak si příležitost vždycky najde a kdo nechce, tak i kdyby jich měl milion, tak to stejně neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.4.15 13:55

@šmoulinka71 tak tak na mateřské a v práci - dle statistik nevíce nevěr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
6.4.15 13:58
@brumdinka píše:
ale vůbec ne…kdo chce tak si příležitost vždycky najde a kdo nechce, tak i kdyby jich měl milion, tak to stejně neudělá…

Nemyslím si, ono hodně bude záležet na tom, jak jsi doma spokojená. Nebo si myslíš, že člověk, který není doma spokojený a potká spřízněnou duši, tak odolá? Spíš ne. A to nutně nemusí znamenat, že před tím hledal. Ono někdy stačí fakt málo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky