Jak správně vychovávat 2,5letého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.6.15 11:33

@loven
Taky ve skolce dela ‚atletiku‘ se starsima a unavenej nikdy neni. Vlastne byl jen jednou a to kdyz chytl na dovce v bulharsku zvraceni a prujem..

• Citovat
  • Upravit
6525
19.6.15 11:35
@Anonymní píše:
@Black Cat
To me vozej skoro kazdej den :lol:
U nas se opakujou porad ty samy situace tak uz je to na bednu. Navic taky hodne resim sousedy porad si rikam jak oni k tomu pridou ze my mame doma takovy trestidlo. Snazim se delat co muzu ale jim to nevysvetlim..

No přesně. Někdy mám pocit, že jen hážu hrách na stěnu. Já pochopím, že zkouší, kde jsou hranice… Jenže on je schopný udělat tu samou věc a vyzkoušet to snad potisící… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
19.6.15 11:42

My máme neřízenou střelu doma i přes návštevy ruzných psychologu každý měl nápad, co snim, ale do 14 dnu on si z toho nic nedělala. Spí naprosto vyjmečně, unavený je, ale to mu nevadí. Skládání puzlí je trochu scifi.
Dost rodičů kolem mě si myslí, že je nevychovaný a nechápou. Já zase zavidim, že si takklidně sedí pijou kafčo a já s přítelem za nim běháme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.6.15 11:45

Promin, ale já už vidím, že tady bude chyba ve výchově. 1.Proč už ted chodí do školky? 2. Proč první co uděláš je, že mu dáš na zadek? 3. PRoč jsi ho naučila na čokoládu? Atd.atd. Prostě budeš muset začít úplně od začátku, jinak to nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.15 11:46

@annaei
Moje slova az na toho psychologa tam sme jeste nebyli..
Mamky na pisku vyzivany a ja tam vzdycky litam jak blazen :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
12921
19.6.15 11:48
@Anonymní píše:
@annaei
Moje slova az na toho psychologa tam sme jeste nebyli..
Mamky na pisku vyzivany a ja tam vzdycky litam jak blazen :roll: :)

Muj otec mi řekl, že děti jsou pomsta rodičů. Tak mě asi neměli hodně rodiče rádi, že se mi tak mstí. Zase je s nim sranda. On neustále vymyšlí hovadiny. A pokud muže pobavit půlku davu tak to udělá i za cenu toho, že si ubliží. A přesvědčit ho at to nedělá nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
19.6.15 11:49

@dendule4 Co je za problém, že dítě v 2 a půl letech chodí do školky. Osobně syn je v jeslích od 9 měsíců a kdyby nebyl tak já už jsem v bohnicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.15 11:49

@dendule4
Do skolky chodi dve dopoledne v tydnu aby byl v kolektivu, stydel se deti
A cokolada tu maj na svedomi babicky
A vec opakuju trikrat a pak teprv placnu
Je jednoduchy to takhle napsat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.15 11:51

@annaei
Nas chodi od dvou let a jen na dve dopoledne..Taky na tom nevidim nic spatnyho..

• Citovat
  • Upravit
4658
19.6.15 11:51
@annaei píše:
@dendule4 Co je za problém, že dítě v 2 a půl letech chodí do školky. Osobně syn je v jeslích od 9 měsíců a kdyby nebyl tak já už jsem v bohnicich.

Protože si myslím, že pokud je matka doma měla by se věnovat dítěti a jeho výchově. Já jsem s dcerou doma a kupodivu žádný problém nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.6.15 11:53
@Anonymní píše:
@dendule4
Do skolky chodi dve dopoledne v tydnu aby byl v kolektivu, stydel se deti
A cokolada tu maj na svedomi babicky
A vec opakuju trikrat a pak teprv placnu
Je jednoduchy to takhle napsat.

Je jednoduché říct, že je prostě dítě a že jsou takové všechny-nejsou. Měla by sis tu chybu přiznat a začít už skutečně vychovávat. Pokud si nevíš rady sama, vyhledej odborníka. Nějaký dobrý psycholog jistě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.15 11:53

@dendule4
Az na to ze vsechny deti nejsou stejny a nemuzes je hodit do jednoho pytle…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.15 11:55

@dendule4
Povahu ditete si nevybirame bohuzel.Kdo nazazil nepochopi.

• Citovat
  • Upravit
12921

@dendule4 To jsou ty kecy lidí, co to nezažili. Za prvé neznám moc holek, co by byli divoký většinou jsou to kluci.Pro mě starat se o syna v 6 měsících začal být problém. Jeho neustálé řvaní, vyžadování pozornosti ani na chvíli neusnul mě dovedlo do totálního stavu zoufallosti, kdy i někdy dostal na zadek, protože já už to psychicky nezvládla. A pak mě to mrzelo, protože jsem na něho nechtěla být naštvaná, ale prostě jsem byla utahaná a na nervi. Od té doby, co je v jeslích se se staršíma děti vyběhá, tak že pak i líp spí, já se můžu dospat, a pak v klidu snim si hrát bez toho být na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
@Anonymní píše:
@dendule4
Povahu ditete si nevybirame bohuzel.Kdo nazazil nepochopi.

Jedna věc je povaha a druhá věc je chování. Tu druhou věc ty jako rodič můžeš ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí