Jak to všechno ustát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
17.8.12 09:47
@ynax píše:
A co mu dát najevo, že tedy fajn, že respektuješ že tě nechce. I když ty víš, že to chceš zachránit, tak evidentně tím, že budeš za ním lítat, volat… on ti bude ubližovat, protože si může dělat co chce a zároveň vidí, že tě má jistou, že ti může ubližovat a mávat s tebou jak chce. Zkus to opačně - nevolej, nepiš, když se ozve on, tak řekni, neměla jsem čas, byla jsem s… Jeď k vašim, jeď na dovolenou, běž cvičit, do kina… - ale ne s ním a neříkej mu to. Ignoruj ho a třeba zjistí, že najednou za ním nelítáš, že nebrečíš sama doma a nejsi stále doma a začne se zajímat, kde jsi - to mu odpověz, že když on kašle na vaše manželství, tak ty ve svých letech nebudeš sedět doma a užírat se depresemi… a uvidíš, co z toho vzejde.

Tohle se strašně jednoduše říká… Máš pravdu, ale na druhou stranu, co když si řekne „konečně už je v pohodě, mam to za sebou“. Já nechci sedět doma, ale nedokážu se bavit, když vím, že on je někde jinde…
Podělal to, ale já jsem pořád tak blbá, že bych mu všechno odpustila :-(
A to jsem mu tolikrát říkala, jak jsem šťastná, že mám nějáké to „hledání“ za sebou, že jsem šťastná, že ho mám a tak… A on byl taky… Já nechápu co se stalo, během tak krátké doby :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
17.8.12 09:47

Jak můžeš chtít po ostatních, aby si tě vážili, když si nevážíš samu sebe?
Mám pocit, že na něm strašně visíš.

Příspěvek upraven 17.08.12 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
17.8.12 09:50

Pokud ho chceš zpět (a upřímně to vůbec nechápu) přestaň fňukat a skákat jak on píská a začni si žít svůj život. Nijak neomlouvám tvého mažela, je to blb, ale kdybych měla partnera, který na mě takhle visí, taky by mě to dusilo.

• Citovat
  • Upravit
6391
17.8.12 09:51

Presne jsi asi na nem zavysla, a to neni dobry…Hele dneska je patek seber se s kamoskama a jdi nekam s nema parit, a nebo posedet bavit se…A on kdyby se ozval tak mu napis nekde ze nejsi doma ze neprijdes…Presne jak tady psala ynax,neuzirej se depresemi a nudou, vyjdi si ven …Vim ze to nepujde lehce ale prekonej se!!Mas taky svou hrdost ne holka …Tak sup ven dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.8.12 09:53

Jo, visím na něm, protože jsme byli 3 roky denodenně spolu, on to taky tak chtěl. Po te operaci jako by mu přeskočilo a už to tak nechtěl.. Jak já k tomu jako příjdu? Jak mám dělat to, co jsem dělala s ním, najednou sama… :( Máte pravdu, ve všem.. s tou hrdostí a tak.. ale v praxi je to něco úplně jiného. Děkuji Vám za podporu a važte si toho co máte doma.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.8.12 09:53
@ynax píše:
A co mu dát najevo, že tedy fajn, že respektuješ že tě nechce. I když ty víš, že to chceš zachránit, tak evidentně tím, že budeš za ním lítat, volat… on ti bude ubližovat, protože si může dělat co chce a zároveň vidí, že tě má jistou, že ti může ubližovat a mávat s tebou jak chce. Zkus to opačně - nevolej, nepiš, když se ozve on, tak řekni, neměla jsem čas, byla jsem s… Jeď k vašim, jeď na dovolenou, běž cvičit, do kina… - ale ne s ním a neříkej mu to. Ignoruj ho a třeba zjistí, že najednou za ním nelítáš, že nebrečíš sama doma a nejsi stále doma a začne se zajímat, kde jsi - to mu odpověz, že když on kašle na vaše manželství, tak ty ve svých letech nebudeš sedět doma a užírat se depresemi… a uvidíš, co z toho vzejde.

naprostý souhlas :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.8.12 09:54
@Baru1409 píše:
Tohle se strašně jednoduše říká… Máš pravdu, ale na druhou stranu, co když si řekne „konečně už je v pohodě, mam to za sebou“. Já nechci sedět doma, ale nedokážu se bavit, když vím, že on je někde jinde…
Podělal to, ale já jsem pořád tak blbá, že bych mu všechno odpustila :-(
A to jsem mu tolikrát říkala, jak jsem šťastná, že mám nějáké to „hledání“ za sebou, že jsem šťastná, že ho mám a tak… A on byl taky… Já nechápu co se stalo, během tak krátké doby :-(

Ale on si to řekne tak jako tak, pokud se chce rozejít, tak jde jen o to, jak moc mu to budeš komplikovat. A taky nemůžeš čekat, že se hned budeš bavit, nebudeš a bude trvat, než se z toho dostaneš, když to nejsi ty, kdo inicioval rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
17.8.12 09:56

Můj manžel vdycky říká, že v manželství je důležité vědět, kdy máš tomu druhému pokoj. Jsi si jistá, že to manželovi vyhovovalo a není to tak, že když „přestál“ tu operaci, tak chce trochu volnosti.

@Baru1409 píše:
Jo, visím na něm, protože jsme byli 3 roky denodenně spolu, on to taky tak chtěl. Po te operaci jako by mu přeskočilo a už to tak nechtěl.. Jak já k tomu jako příjdu? Jak mám dělat to, co jsem dělala s ním, najednou sama… :( Máte pravdu, ve všem.. s tou hrdostí a tak.. ale v praxi je to něco úplně jiného. Děkuji Vám za podporu a važte si toho co máte doma.. :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1812
17.8.12 09:56
@Baru1409 píše:
Jo, visím na něm, protože jsme byli 3 roky denodenně spolu, on to taky tak chtěl. Po te operaci jako by mu přeskočilo a už to tak nechtěl.. Jak já k tomu jako příjdu? Jak mám dělat to, co jsem dělala s ním, najednou sama… :( Máte pravdu, ve všem.. s tou hrdostí a tak.. ale v praxi je to něco úplně jiného. Děkuji Vám za podporu a važte si toho co máte doma.. :srdce:

Držím palce…ale překonej opravdu sebe a nech ho opravdu vydusit, ono mu to bude vrtat hlavou, otazkou ale je, ze ikdyby jsi ho vydusila a vratili se k sobe, tak jestlli se to nevrati do starych koleji :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:
Akorat me vzdycky fascinuje, jak si ti chlapi mysli, jaci jsou uzasni, neodolatelni a tak :zed: :zed: :zed: :zed:
Jinak zakladatelko - v kazdem vztahu je neco, to si zase nemysli, ze vsude je to 100% idealni…ale co je moc, to je moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.8.12 10:00

Je si tebou příliš jistý, to musíš změnit, jestli ho chceš zpět. Ale radši bych se poohlédla jinde, když je to takhle blbý na začátku, těžko to bude jednou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
17.8.12 10:08

Tady jde jedině utnout kontakt, říct, že je konec a brát to tak. Jeslti o tebe stojí, jestli tě miluje, tak se bude snažit a udělá vše, aby tě získal zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.8.12 10:12

Zakladatelko nevolat, telefon nebrat po jednom zazvonění(pokud bude volat on) vyjít ven třeba s kamarádem(pokud možno hezkým), potkat při tom co možná nejvíc jeho kamarádů a dělat, že se skvěle bavíš. Myslím, že pak přileze. No, ale se teda přiznám, že až by přilez tak bych ho kopla do řiti i kdybych to měla další týden obulet. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
17.8.12 10:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
17.8.12 10:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.8.12 10:25

Kdyz slepis rozbity hrnek, tak drzet nejakou dobu bude, ale stale tam bude ta prasklina a jednoho dne se stejne znovu rozlame. :nevim:

Ja bych se na takovyho hajzla vykaslala. I kdyz se to ted tezko posloucha a je ti hodne uzko a boli to. Sice je to klise, ale jednou to preboli a az otevres oci, tak uvidis co za cloveka je tvuj manzel.
Nenech se tyrat a hlavu vzhuru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria