Jak to všechno ustát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
17.8.12 10:27
@Baru1409 píše:
Jo, visím na něm, protože jsme byli 3 roky denodenně spolu, on to taky tak chtěl. Po te operaci jako by mu přeskočilo a už to tak nechtěl.. Jak já k tomu jako příjdu? Jak mám dělat to, co jsem dělala s ním, najednou sama… :( Máte pravdu, ve všem.. s tou hrdostí a tak.. ale v praxi je to něco úplně jiného. Děkuji Vám za podporu a važte si toho co máte doma.. :srdce:

Mas ted depku a boli te to. Drzim pesti at to prejde co nejdriv :hug: :hug:.
Zkus cinknout kamosce a vyraz te si, fakt to pomuze. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.8.12 10:41
@Baru1409 píše:
Jo, visím na něm, protože jsme byli 3 roky denodenně spolu, on to taky tak chtěl. Po te operaci jako by mu přeskočilo a už to tak nechtěl.. Jak já k tomu jako příjdu? Jak mám dělat to, co jsem dělala s ním, najednou sama… :( Máte pravdu, ve všem.. s tou hrdostí a tak.. ale v praxi je to něco úplně jiného. Děkuji Vám za podporu a važte si toho co máte doma.. :srdce:

No, já to možná i chápu… protože přestože jste ty 3 roky byli spolu, tak předpokládám, že jste oba studovali či pracovali, takže jste zas tak hodně spolu nebyli a pak byl najednou půl roku doma a to opravdu na mozek leze… tím tedy neomlouvám jak se chová, ale klidně to tím může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
17.8.12 10:44

@ynax ja bych udelala to same :palec: dobra rada aspon to nemusim psat ja.ja byh ho nechala proste vydusit a bud mu dojde ze o tebe VLASTNE stoji a ze mu zalezi na vasem manzelstvi i kdyz to tak nevypada ale casto to byva tak ze si clovek uvedomi co mel az kdyz to ztrati…nebo sama uvidi ze to opravdu nema cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
17.8.12 10:50
@Baru1409 píše:
Dobré ráno holky, dlouhou dobu uvažuju nad tím, jestli tuhle diskuzi vůbec zakládat, ale už prostě nevím, jak dál. Ale začnu od začátku.
Včera to byly 2 měsíce, co mě opusil manžel. Čtu si tu větu, co jsem teď napsala a je mi zle. Tohle jsem nikdy nechtěla. Ještě musím dodat, že jsme se brali 9/2011 po 3 letech známosti. Odešel s tím, že se už delší dobu ve vztahu „dusí“, začal to řešit tím, že chodil po hodpodách se svým bráchou, s kterým se od začátku nemusíme. Takže on si určitě konečně mne ruce, že se mě zbavili.
Kde přebývá? U druhého bráchy, o kterém jsem si myslela, že by ve 30 už mohl mít rozum, místo toho ho podporuje tak, že ho vytáhne do Prahy (my jsme z malého města na Moravě), kde si užívají… Fakt dík teda… Občas přebývá u své matky, která u mě skončila tím, když mi po tom co odešel zavolala s tím, že se mu nediví, že musím být něják psychicky narušená, když beru AD (na úzkost, ze které už jsem se dávno dostala). Takže ta se taky celou dobu přetvařovala…
Po měsíci se ozval a pozval mě do kina. A že prý se můžeme scházet a uvidí se. No já v sedmém nebi že… Ale po 3 týdnech jsme tam kde předtím. Vzpomene si na mě, jenom když nemá nic jiného na práci… Včera jsme to řešili, pořád neví co chce, ničeho si neváží, raději jede na výlet s matkou a než se mnou…a mě zase nechá samotnou a ubrečenou doma. Vím, že jsem neměla, ale zavolala jsem mu, ať příjde… Řekl, že ve 21 u kostela, já tam šla a napsala mu, že tam čekám a jeho odpověď… „Běž domů“ Pak mi nezvedl telefon, nenapsal, nic… Já tam seděla půl hodiny. Nemohla jsem usnout jak mi třeštila hlava… Nic nechápu, dala bych mu všechno… Plánovali jsme barák, rodinu a teď nemám nic… Jak z toho ven? Já vím, že to přebolí a příjde někdo jiný, ale já nechci. Chci to zachránit za každou cenu…:-(

je mi lito, ze se vam manzelstvi takhle podelalo… rekl ti treba proc se citi, ze se v tom vztahu „dusi“???
Vim, ze se to lip rika nez dela, ale podle me mu dela poteseni, ze te takhle tyra a ponizuje. mela by ses sebrat a kaslat na neho. vypni si mobil, treba si zmen cislo, proste mu ukaz, ze na nem nejsi zavisla! Bude to straslive tezky, ale prijde mi to jako jedina cesta ven z tohodle kruhu! JInak budes dal za blbecka, ktery za nim dolejza a jeste ti pak zase vycte, ze ho „dusis“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.8.12 15:31
@tanik1912 píše:
je mi lito, ze se vam manzelstvi takhle podelalo… rekl ti treba proc se citi, ze se v tom vztahu „dusi“???
Vim, ze se to lip rika nez dela, ale podle me mu dela poteseni, ze te takhle tyra a ponizuje. mela by ses sebrat a kaslat na neho. vypni si mobil, treba si zmen cislo, proste mu ukaz, ze na nem nejsi zavisla! Bude to straslive tezky, ale prijde mi to jako jedina cesta ven z tohodle kruhu! JInak budes dal za blbecka, ktery za nim dolejza a jeste ti pak zase vycte, ze ho „dusis“…

No, řekl… Jak už jsem psala výše, šlo hlavně o moji žárlivost, ale…já nikdy nebyla hnusná nebo tak, on hlavně NEMĚL potřebu nikam chodit. Ale po te operaci a uzdravení je jak vyměněný a najednou mu začalo vadit, že tráví veškerý čas se mnou a místo toho aby si o tom promluvil, že by to chtěl teď třeba jinak, tak se sbalí a odejde:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.8.12 15:36

Odpoledne jsem s ním mluvila. Pracuje ve stejném areálu, tak jsem ho poprosila, jestli se můžeme sejít o pauze. Přišel. Když jsem se ptala na ten včerejšek, řekl, že ho to prostě rozčiluje když ho tak uháním… Já to chápu, ale byla jsem prostě zklamaná, v jakém stavu mě tam zase nechal… Pak jsme zase dělali srandičky a při odchodu mi dal pusu… Vyzná se v tom někdo? Prostě neví co chce a dokud si to neuvědomí, tak nevím.. Ale řekla jsem mu, že věčně na něj čekat nebudu… Bavíme se a z ničeho nic se zeptá, jestli mám boty do haly, že najdeme zahrát badminton (on chodí často s tím bráchou, ale mě nevzal ještě nikdy)… No, takže teď to zkusím jinak… nebudu se ozvývat a vyčkám… Je to rozumnej chlap, teda aspoň takového jsem si vzala, ne to co se z něj stalo teď… Díky holky za podporu, ozvu se jak se to vyvíjí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.8.12 18:22

@Baru1409 Poslyš tohle přesně jsem dělala já, chytala se každé blbiny s tím že je to ta první vlaštovka která přinese jaro- rozuměj vrátí chlapovi rozum a vše bude jako dřív. OMYL, mega omyl. Byla to jedna a ta samá chyba a jak je známo největší najivita je očekávat za stejné chování, jinou reakci. Jestli ho doopravdy chceš zpátky, tak na něj hoď bobek. VŮBEC ho nekontaktuj. Neodpovídej na sms hned, na setkávání nemáš čas…Naordinuj si „je ti to jedno“. (bulet můžeš až doma tajně)
Můj zabedněnej chlap zabral a na to, když jsem mu řekla, že už se s ním odmítám bavit, sebrala jsem se a nechala ho dřepět v hospodě jako kůl v plotě. To nečekal. Musela jsem se na to vykašlat, aby on začal vyvíjet iniciativu. Nemusíš ni to věřit ale přála bych ti abys tu odvahu sebrala, zkusila to a mělo t stejný efekt jako u mě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.8.12 23:48
@skoromamuška píše:
@Baru1409 Poslyš tohle přesně jsem dělala já, chytala se každé blbiny s tím že je to ta první vlaštovka která přinese jaro- rozuměj vrátí chlapovi rozum a vše bude jako dřív. OMYL, mega omyl. Byla to jedna a ta samá chyba a jak je známo největší najivita je očekávat za stejné chování, jinou reakci. Jestli ho doopravdy chceš zpátky, tak na něj hoď bobek. VŮBEC ho nekontaktuj. Neodpovídej na sms hned, na setkávání nemáš čas…Naordinuj si „je ti to jedno“. (bulet můžeš až doma tajně)
Můj zabedněnej chlap zabral a na to, když jsem mu řekla, že už se s ním odmítám bavit, sebrala jsem se a nechala ho dřepět v hospodě jako kůl v plotě. To nečekal. Musela jsem se na to vykašlat, aby on začal vyvíjet iniciativu. Nemusíš ni to věřit ale přála bych ti abys tu odvahu sebrala, zkusila to a mělo t stejný efekt jako u mě. :hug:

:pankac: :pankac: :pankac:
Krásná profilovka :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nemamnick
18.8.12 07:18

On se s tebou z z nepochopitelného důvodu rozchází. Pro mne z nepochopitelného. Ale pro něj asi z pochopitelného. Co když je to tím, že máš věčně špatnou náladu? Co když pořád jen brečíš a všichni a všechno ti vadí? Co když se nelíbíš jeho mamince? Určitě nedolízej, jak ti tady holky radí, ať to neděláš. Mají pravdu. Akorát ho s tím budeš štvát. Jsi výjimečná bytost a ty si toho musíš být vědoma. Neboj se jít někam na kafe a začít dělat něco pro sebe. N+ěkdy ta láska chlapy prostě dusí… Znám to a vím, jak těžké to je. Přesto si myslím, jako by se v něm prali dva lidi. Něco se muselo po svatbě změnit… A on to těžko bere. Je na čase přestat hrát jeho hru. Asi bych mu občas napsala, jak se mu vede a pochlubila se tím, kde jsem byla a co jsem dělala (zatím nepsat o nikom konkrétním). Napsala bych třeba - tak jsem byla pozvaná do kina, to bys nevěřil, jak je to a to dobrý film… za 10 dní další smsku atd… prostě mu to dochází pozdě a musí si uvědomit, že umíš žít i bez něho. navíc s dobrou náladou. když nastane situace, žed se ti ozve na tvou sms nebo sám od sebe, je to lepší, ale buď ostražitá. může tě zvát ven, ale ty běž jen když budeš chtít. podle nálady. buď se mu ozvi, až se ti to bude hodit samotné nebo tak. neměj ho na prvním místě, ani si pak moc myslej

• Citovat
  • Upravit
nemamnick
18.8.12 07:52

Dej mu prostor pořád je to tvůj manžel… to srdce mu dávali celé nové? NEBO OPEROVALI JEHO část? já bych se ho zeptala, jestli mu při té operaci náhodou nevyměnili celé srdce, že se podle toho chová… :P taky bych mu řekla, že se chová jako hypochondr, že chápu, že je to srdce, ale že neumírá, že to byl běžný zákrok, který se lidem provádí často… :x že chápeš, že má z tooh všecho depku, ale chová se vůči tobě jako sobec! 8o není vedle tebe ani když máš chřipku… možná jsem mrcha, ale vytasila bych na něho jen tak, že jsem asi těhotná a nechala hov tom 14 dní a pak mu řekla, že to bylo zpoždění… ať si uvědomí, že jsi jeho žena, se kterou mohl čekat rodinu :dance:. možná blbý tah, ale to musíš posoudit s ohledem na je :cert: ho charakter.

• Citovat
  • Upravit
102087
18.8.12 08:00

No, zakladatelka píše, že jsou to 2 měsíce, co odešel… takže tvrdit mu, že je těhotná mi přijde jako hodně hloupý nápad, po takové době :think: nehledě na to, že by to mohlo mít přesně opačný účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí