Jak uklízíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5314
8.4.20 11:31

Já chodím normálně do práce, takže uklízím úplně stejně jako doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.4.20 11:39

Ja uklizim narazove a chaoticky jako obvykle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.4.20 11:50

Nárazově a neefektivně, flákám to víc než jindy, nic se mi nechce.. ale adhádě není doma, tak ten bordel tolik nepřibývá.. :mrgreen: od včera peru zimní bundy, abych je už uklidila a přivítala na věšáku jaro, ale peru se se sousedkou o venkovní sušák.. vyhrává.. :cert: :mrgreen: taky chci dneska vyklidit klukům ze skříní teplé čepice, kalhoty, atd., akorát nějak bojuju s tím, kde to bylo loni, za boha si nevzpomenu, a kam to dám.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
8.4.20 12:12

Dvě děti neustále doma, do toho home office - vypadá to u nás mnohem hůře než obvykle :zed: :zed: pořád nějaké jídlo = drobky, pořád vařím = nepořádek v kuchyni, neustále nějaké tvoření = papírky, nítě, třpytky, všechno…neuvěřitelně se u toho zmažou, takže i víc prádla, pořád peru, pořád myju nádobí a to nemluvím o práci :zed: :zed: snažím se uklízet, ale je to marné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17376
8.4.20 12:26

Díky za uklidnění, já jsem dnes vzala asi nějaké moc velké úklidové sousto, či co… NIC mi nejde od ruky… NIC :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.4.20 13:17

Jsem na rd, chlap v práci. Uklízím stejně. Velké uklidy dělám klidně 4× do roka když se mi chce. Letos uz mam jeden za sebou a to vyhodim vše co mi přijde zbytečné. Dnes mám zatím jen vytreno, vyprano a povesenou jednu pračku, jedno prádlo uklizene, uvareno a uklizenou kuchyň. Ted mi usnulo dítě, tak jdu cvičit, pak jdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17376
8.4.20 13:21
@lachtanice86 píše:
Jsem na rd, chlap v práci. Uklízím stejně. Velké uklidy dělám klidně 4× do roka když se mi chce. Letos uz mam jeden za sebou a to vyhodim vše co mi přijde zbytečné. Dnes mám zatím jen vytreno, vyprano a povesenou jednu pračku, jedno prádlo uklizene, uvareno a uklizenou kuchyň. Ted mi usnulo dítě, tak jdu cvičit, pak jdeme ven.

jak velké máš dítko? A ten systém, cos popsala se Ti daří plus mínus dodržovat každý den… myslím jako, že když dítě spí cvičíš, kuchyní uklidíš hned po vaření a tak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.4.20 13:42

Přišel mi robotický vysavač, takže konečně tu nejsou drobky, jupí :D chystám se probrat skříně, ale po procházce času dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.4.20 13:43

@azaleila 16m. Jo snažím se cvičit když spí, s ní to nedám. A ano, kuchyň uklízím hned po dovareni, tedy vlastně už v průběhu. Nesnáším bordel na lince. Zas je ale fakt že malá mi vstává už kolem 6 ráno, tak toho dopoledne stihnu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
8.4.20 14:18

Muz uklizi teď o něco víc (na týdenní úklid nám běžně chodí uklízečka), já stejně. Děti jsou oba doma, ale naštěstí jsou po nas uklízecí typy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.4.20 14:24

@azaleila
Já jak kdy. Někdy mě to chytne a uklízím celý den. Někdy neudělám vůbec nic.
Ono i děti dělají jeden den bordel a jeden den neudělají nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17376
8.4.20 14:36
@Netopirek píše:
@azaleila
Já jak kdy. Někdy mě to chytne a uklízím celý den. Někdy neudělám vůbec nic.
Ono i děti dělají jeden den bordel a jeden den neudělají nic :nevim:

no přesně… jako já právě s jazykem na vestě dodělala jedno patro a vůbec se mi nechce pokračovat… ale nechat to na zítra se mi taky nechce… vlastně se mi nechce nic… že já se do toho pouštěla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.4.20 14:54
@azaleila píše:
no přesně… jako já právě s jazykem na vestě dodělala jedno patro a vůbec se mi nechce pokračovat… ale nechat to na zítra se mi taky nechce… vlastně se mi nechce nic… že já se do toho pouštěla :zed:

Mně to hrozně vadí, že nemáme uklizeno. Já mám uklizeno ráda, i mě uklízení vcelku baví.
Ale! Jak jsme pořád doma, tak se mi úplně rozchodilo spaní, usínám až k ránu, přes den se mi chce spát.
Vysiluje mě jak pořád musím hlídat nejstarší jestli dělá co má. Mladší dvě jestli ji nechávají napokoji :zed: :zed:
A jak od úklidu pořád odbíhám, tak mě to pak nebaví. No snad se brzo vrátíme do normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.4.20 15:36
@Wani píše:
Muz uklizi teď o něco víc (na týdenní úklid nám běžně chodí uklízečka), já stejně. Děti jsou oba doma, ale naštěstí jsou po nas uklízecí typy. :lol:

závidím, my jsme všichni tři bordeláři, nejhůř je na tom starší kluk, pak já, mladší celkem ujde.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
8.4.20 15:40
@Tamtama píše:
závidím, my jsme všichni tři bordeláři, nejhůř je na tom starší kluk, pak já, mladší celkem ujde.. :mrgreen:

No tak pokud vám to nevadí, tak v pohodě, předpokládám, že nikde nemáte plesnive jídlo a špinavé prádlo. :mrgreen:
Muj muz byl dřív o dost větší extrém, od té doby, co spolu žijeme, tak už není tak posedlý úklidem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný