Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já chodím normálně do práce, takže uklízím úplně stejně jako doteď.
Nárazově a neefektivně, flákám to víc než jindy, nic se mi nechce.. ale adhádě není doma, tak ten bordel tolik nepřibývá..
od včera peru zimní bundy, abych je už uklidila a přivítala na věšáku jaro, ale peru se se sousedkou o venkovní sušák.. vyhrává..
taky chci dneska vyklidit klukům ze skříní teplé čepice, kalhoty, atd., akorát nějak bojuju s tím, kde to bylo loni, za boha si nevzpomenu, a kam to dám.. ![]()
Dvě děti neustále doma, do toho home office - vypadá to u nás mnohem hůře než obvykle
pořád nějaké jídlo = drobky, pořád vařím = nepořádek v kuchyni, neustále nějaké tvoření = papírky, nítě, třpytky, všechno…neuvěřitelně se u toho zmažou, takže i víc prádla, pořád peru, pořád myju nádobí a to nemluvím o práci
snažím se uklízet, ale je to marné
Díky za uklidnění, já jsem dnes vzala asi nějaké moc velké úklidové sousto, či co… NIC mi nejde od ruky… NIC ![]()
Jsem na rd, chlap v práci. Uklízím stejně. Velké uklidy dělám klidně 4× do roka když se mi chce. Letos uz mam jeden za sebou a to vyhodim vše co mi přijde zbytečné. Dnes mám zatím jen vytreno, vyprano a povesenou jednu pračku, jedno prádlo uklizene, uvareno a uklizenou kuchyň. Ted mi usnulo dítě, tak jdu cvičit, pak jdeme ven.
@lachtanice86 píše:
Jsem na rd, chlap v práci. Uklízím stejně. Velké uklidy dělám klidně 4× do roka když se mi chce. Letos uz mam jeden za sebou a to vyhodim vše co mi přijde zbytečné. Dnes mám zatím jen vytreno, vyprano a povesenou jednu pračku, jedno prádlo uklizene, uvareno a uklizenou kuchyň. Ted mi usnulo dítě, tak jdu cvičit, pak jdeme ven.
jak velké máš dítko? A ten systém, cos popsala se Ti daří plus mínus dodržovat každý den… myslím jako, že když dítě spí cvičíš, kuchyní uklidíš hned po vaření a tak…?
Přišel mi robotický vysavač, takže konečně tu nejsou drobky, jupí
chystám se probrat skříně, ale po procházce času dost ![]()
@azaleila 16m. Jo snažím se cvičit když spí, s ní to nedám. A ano, kuchyň uklízím hned po dovareni, tedy vlastně už v průběhu. Nesnáším bordel na lince. Zas je ale fakt že malá mi vstává už kolem 6 ráno, tak toho dopoledne stihnu víc.
Muz uklizi teď o něco víc (na týdenní úklid nám běžně chodí uklízečka), já stejně. Děti jsou oba doma, ale naštěstí jsou po nas uklízecí typy. ![]()
@azaleila
Já jak kdy. Někdy mě to chytne a uklízím celý den. Někdy neudělám vůbec nic.
Ono i děti dělají jeden den bordel a jeden den neudělají nic ![]()
@Netopirek píše:
@azaleila
Já jak kdy. Někdy mě to chytne a uklízím celý den. Někdy neudělám vůbec nic.
Ono i děti dělají jeden den bordel a jeden den neudělají nic
no přesně… jako já právě s jazykem na vestě dodělala jedno patro a vůbec se mi nechce pokračovat… ale nechat to na zítra se mi taky nechce… vlastně se mi nechce nic… že já se do toho pouštěla ![]()
@azaleila píše:
no přesně… jako já právě s jazykem na vestě dodělala jedno patro a vůbec se mi nechce pokračovat… ale nechat to na zítra se mi taky nechce… vlastně se mi nechce nic… že já se do toho pouštěla
Mně to hrozně vadí, že nemáme uklizeno. Já mám uklizeno ráda, i mě uklízení vcelku baví.
Ale! Jak jsme pořád doma, tak se mi úplně rozchodilo spaní, usínám až k ránu, přes den se mi chce spát.
Vysiluje mě jak pořád musím hlídat nejstarší jestli dělá co má. Mladší dvě jestli ji nechávají napokoji
![]()
A jak od úklidu pořád odbíhám, tak mě to pak nebaví. No snad se brzo vrátíme do normálu
@Wani píše:
Muz uklizi teď o něco víc (na týdenní úklid nám běžně chodí uklízečka), já stejně. Děti jsou oba doma, ale naštěstí jsou po nas uklízecí typy.
závidím, my jsme všichni tři bordeláři, nejhůř je na tom starší kluk, pak já, mladší celkem ujde.. ![]()
@Tamtama píše:
závidím, my jsme všichni tři bordeláři, nejhůř je na tom starší kluk, pak já, mladší celkem ujde..
No tak pokud vám to nevadí, tak v pohodě, předpokládám, že nikde nemáte plesnive jídlo a špinavé prádlo. ![]()
Muj muz byl dřív o dost větší extrém, od té doby, co spolu žijeme, tak už není tak posedlý úklidem. ![]()