Jak uklízíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17377
21.6.19 10:56

@Lenka_Hal Ty žiješ někdě v zahraničí, viď? Postřehla jsem, myslím, v jiných diskuzích… co paní na úklid, nikdy jsi nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
21.6.19 11:03
@azaleila píše:
@Lenka_Hal Ty žiješ někdě v zahraničí, viď? Postřehla jsem, myslím, v jiných diskuzích… co paní na úklid, nikdy jsi nezkoušela?

Bydlime v USA. Jo, zkousela, ale na zacatku perfektni, pak to sidi vic a vic. Normalni firmy mame zuzeny vyber, protoze bydlime dost bokem od mesta. Ted tu budeme mit babicky, tak snad to zvladnu lip, ale az odjedou, tak zkusim zase nekoho najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.6.19 11:11

Já uklízím denně to nejhorší a jinak místnost po místnosti, když to chci vzít z gruntu. Když bych jeden den jen vysála, tak druhý den, kdy mám utřít prach už by mě štvalo, že na zemi vidím smetí a nedejbože, že až třetí den bych měla vytřít. Je tedy pravda, mám doma batole a vysávám denně, je to tu jako v chlívku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
21.6.19 11:43
@Aduš8 píše:
Já uklízím denně to nejhorší a jinak místnost po místnosti, když to chci vzít z gruntu. Když bych jeden den jen vysála, tak druhý den, kdy mám utřít prach už by mě štvalo, že na zemi vidím smetí a nedejbože, že až třetí den bych měla vytřít. Je tedy pravda, mám doma batole a vysávám denně, je to tu jako v chlívku. :lol:

JO, presne jsi popsala muj prechod z mene na vice deti, protoze tohle me stvalo nejvic, ten pocit, ze proste nemam komplet uklizeno. Ale ono se to jinak u nas neda stihnout. Ted uz ne… :zed: I treba jen jedna mistnost komplet. To delam alespon obcas s obyvakem a mou koupelnou, ale je to bida, je to bida…s trema detma a praci ten cas na uklid proste lepim po malych kouscich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
21.6.19 12:18

@azaleila Jo tak já třeba si udělám týden, kdy takhle (místnost po místnosti) uklidím celý barák od pondělí do pátku a beru to úplně s vším jako třeba že obetřu i skříně, zdrcadla, radiátory, lišty atd.. ;)
Jinak nepoužívám žádné „domácí“ čistící prostředky. Mám prostě koupený sanytol na podlahy a kuchyňské savo v rozprašovači na linku :) Máme i měkkou vodu, takže žádný problém s vodním kamenem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.6.19 13:45

@azaleila tak zrovna vanu mi prijde ze to uplne nevydrhne, to chce neco vic na mastnou spinu :think: ale na prach, na opatlane okna od deti a vodni kamen, umyvadlo je to super :palec: davam si to do rozprasovace od nejakeho cistice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17377
22.6.19 12:29

@Káťa19 na vanu jsem nakonec vzala CIF… jinak jsem to včera nestihla, mám toho opravdu hodně takže dnes a zítra pokračování… už se těším na dovolenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.8.19 20:43

Holky, jak čistíte žaluzie, když nejdou sundat? A pokud máte vinyl podlahu, čistíte na sucho nebo mokro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.8.19 20:54

Záleží, jak jsou špinavé. Jestli hodně, tak stáhnout a vzít natvrdo Cifem a potom omývat švédskými utěrkami do čista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.8.19 21:06
@divine woman píše:
Záleží, jak jsou špinavé. Jestli hodně, tak stáhnout a vzít natvrdo Cifem a potom omývat švédskými utěrkami do čista.
švédské utěrky kupuješ v drogerce?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
4.8.19 21:11

@Salorka vinyl čistím teplou vodou, pokud je něco mastného v kuchyni, tak trochu jaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
4.8.19 21:58

@Salorka na vinyl používám sanytol a sidolux. Oboje, vyčistí, voní a hned vše otre a nejsou smouhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
4.8.19 22:50

Já myji žaluzie po jedné z obou stran. Strašně dlouho to trvá. Hodně lidí to omyje celé najednou. :nevim: Nejdřív mokrým hadříkem, pak suchym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.8.19 07:18
@luci5 píše:
Když už se tady zmiňuje ta výměna manželek, přijde vám normální, že někdo řeší upatlanou dozu s moukou? Mě přišlo až přehnané.. Někdy je člověk rád, že stihne vůbec uvařit, natož řešit otisk ruky na dóze od mouky :lol: Nebo jsem takový prase :mrgreen: ?

Máme velkou zahradu. Takže když přijedu v 7 večer z práce a než stihnu posbírat plevel, nasbírat ty 3 mísy rajčat, okurek a paprik tak nějaká zapatláná dóza od mouky jde taky stranou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17377
8.4.20 11:17

Halooo, holky, jak jste na tom s úklidem teď v době karantény? Já jsem dnes vytáhla vodní vysavač a beru to z gruntu, stáhla jsem povlečení, vysávám matrace… ale vůbec mi to nejde od ruky… jak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný