Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tarjei píše:
Ja uklizim narazove a chaoticky jako obvykle
Naštěstí ale, co bydlím v malým 1+1, nehromadí se mi tam zbytečnosti, nedělá mi tam bordel ex a nikdo tam netahá špínu na botech ze zahrady, tak skoro uklízet nemusím. A to málo stihnu za pár minut. Jsem ŠŤASTNÁ ŽENA ![]()
@Wani píše:
No tak pokud vám to nevadí, tak v pohodě, předpokládám, že nikde nemáte plesnive jídlo a špinavé prádlo.
Muj muz byl dřív o dost větší extrém, od té doby, co spolu žijeme, tak už není tak posedlý úklidem.
vadí to jenom mně
plesnivé jídlo sice nemáme, ale špinavého prádla hafo, a to denně peru minimálně jednu pračku.. pak stačí proběhnout pokojíkem a koš zase přetéká..
plus teda počůrané, na to mám v koupelně kýbl, protože x nehod nezvládám prát ihned.. ![]()
@Mar__tanka1983
jako mne tady dela bordel nekolik deti a zvirat, ja to na stridacku ignoruju a nekdy zase resim. Nema to konce ![]()
@Tarjei píše:
@Mar__tanka1983![]()
![]()
jako mne tady dela bordel nekolik deti a zvirat, ja to na stridacku ignoruju a nekdy zase resim. Nema to konce
Nekdy resim nekdy ne a nema to konce je přesný ![]()
Holky víte někdo co jsou ty srdíčka pod nicky?
U mobilní verze
@Netopirek píše:
Holky víte někdo co jsou ty srdíčka pod nicky?
U mobilní verze
To se mi líbí. Můžeš dát někomu srdíčko i ty. ![]()
@mrav píše:
To se mi líbí. Můžeš dát někomu srdíčko i ty.
Tak to je dobrý. Díky
@Netopirek Někomu se líbí tvůj příspěvek, tak klikne na srdíčko. Je to pak vidět u toho příspěvku a u tebe se to nacita dohromady.
Taky máte někdy pocit, že se ten bordel snad sám množí?
pořád někde něco uklízím a pořád někde něco není uklizený
moje nervy!
@azaleila píše:
Taky máte někdy pocit, že se ten bordel snad sám množí?pořád někde něco uklízím a pořád někde něco není uklizený
moje nervy!
to je sedmihlava san rikam.
@warita píše:
Ne - jenom si Anička hraje.
![]()
@Mar__tanka1983 No jo, chlapi. Kudy chodí, tudy trousí bordel. ![]()
@azaleila píše:
Taky máte někdy pocit, že se ten bordel snad sám množí?pořád někde něco uklízím a pořád někde něco není uklizený
moje nervy!
jo a tim jak jsou všichni doma, tak je to nekonečný kolotoč ![]()
@warita píše:
myslíš, že jen sedmihlavá?
![]()
@Káťa19 píše:
jo a tim jak jsou všichni doma, tak je to nekonečný kolotoč
viď? prostě šílenost… jinak díky za uklidnění, že ten dojem nemám jen já
hele a ještě proti tomu bojuješ, nebo už to necháváš svému osudu… já pořád uklízím, ale začínám se bát, že rezignace se blíží ![]()