Jak uklízíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
2.5.19 20:54

@kvaček a i kdyby se to dodělalo až zítra tak se svět nezhroutí :palec: my jsme naštěstí oba stejní v tomhle a nepídíme se po každém smítku a užíváme si radši venku - třeba i práce na zahradě ale prostě jsme venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122374
2.5.19 23:41

Já uklízím tak, že denně zametám, jednou za dva dny vytřu. Každý týden vysávám. A samozřejmě, trávím zbytek času se svou dcerou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.5.19 23:45
@azaleila píše:
Holky, tak dnes se chystám na velký úklid… nějak se mi to namnožilo… je na tom někdo podobně?

Budu uklízet až bude výměna manželek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
3.5.19 08:39

@kvaček přesně :palec:
@mrav obden vytírat, to jsi dobrej, to já denně vysaju a stejně je tu brajgl, ale zmůžu se na vytření jednou za týden :roll:. Máme 100m2 a dvě nepořádné děti, třetí na cestě a než vytřu musím uklidit celý byt, což je to nejhorší :cert:
Včera jsem probírala hračky v dětském pokoji a uklízela je, pak vysála, vytřela, trvalo to dvě hodiny :zed:
Spíš se ted snažím zónový úklid, jinak se zblázním, tzn. každý den jedna místnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
3.5.19 08:52
@Káťa19 píše:
@kvaček přesně :palec:
@mrav obden vytírat, to jsi dobrej, to já denně vysaju a stejně je tu brajgl, ale zmůžu se na vytření jednou za týden :roll:. Máme 100m2 a dvě nepořádné děti, třetí na cestě a než vytřu musím uklidit celý byt, což je to nejhorší :cert:
Včera jsem probírala hračky v dětském pokoji a uklízela je, pak vysála, vytřela, trvalo to dvě hodiny :zed:
Spíš se ted snažím zónový úklid, jinak se zblázním, tzn. každý den jedna místnost

Ty jo, tak to se mi vubec neosvedcilo. Uklizela jsem porad a porad byl nekde bordel. :mrgreen: ted delam jeden den jedno patro, druhy spodni patro. Jednou tydne. Vysavam az kdyz se mi lepi na nohy drobky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11923
3.5.19 08:57

To ja pustím roombu a nedelam nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
3.5.19 09:15

@Káťa19 Já zatím taky uklízím jeden den - jedna místnost, ale když mám dobrou náladu tak zvládnu celé vrchní patro najednou. Jenomže mě ten nepořádek s dětma teprve čeká a teď se mi s tím pupkem už moc lítat nechce, takže uklidím jen to, co mi fakt zavází a jednou za 14 dní prach na poličkách a vysát dle toho, jak to podlaha potřebuje :D
No a včera přišel přítel s tím, že v sobotu máme návštěvu jeho rodičů - takže dnešní náplň práce je jasná - jde se gruntovat :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
20.6.19 15:24

Tak musím říct, že jsem si vzala k :srdce: slova těch, co mi tu psaly, ať úklid nehrotím, že jsou raději s dětmi atd… trochu jsem povolila, ve špíně nejsme a žijeme… :-) teď máme před dovolenou, tak mám v plánu dát do pořádku celý dům, abychom se nevraceli do svinčíku. A systém každý den něco… včera prach, dnes prádlo, zítra podlahy… jsem dříve nepraktikovala, ale teď se mi opravdu osvědčil… jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
20.6.19 20:42

@azaleila jasně že to tak jde :wink: nebo ještě uklízím po místnostech, záleží jak se mi chce a jak je doma „velký“ bordel :wink: před dovolenou nebo nějakým odjezdem se taky snažím uklidit celý barák, aby se vracelo do čistého, jinak to moc nehrotím (a to nebydlíme v žádném svinčíku) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
21.6.19 07:03

@Kiminkkka tak k systému místnost po místnosti jsem se zatím nedostala… max. když dokončím dva pokoje a zbytek už nestihnu, zatím mi fakt asi nejvíc vyhovuje to co jsem psala v předchozím příspěvku… a používáš nějaké vychytávky např. čištění kypřícím práškem nebo octem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.6.19 10:19

Ja kupuju v lidlu octovy cistic a pouzivam na vsechno :palec: okna, zachod, umyvadlo, stul, linku, nabytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
21.6.19 10:21

@Káťa19 a spokojená? Já od mé mamky dostala něco podobného, zatím jsem s tím myla jen vanu a nemám úplně názor… dnes vyzkouším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.6.19 10:23

Tak uklid mistnost po mistnosti praktikuju jen, kdyz mam spoustu casu. Cili, to uz tady dlouho nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
21.6.19 10:25

@Lenka_Hal a jinak? včera prach, dnes koupelny, zítra vytřít? Já dnes jedu vše… včetně prádla :zed: balení na dovolenou a tříletky k tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.6.19 10:38

Vetsinou jedu zaklad, provozni bordel, uklidit po vareni, pradlo… a do toho prihazuju podle potreb dalsi ukony, co je tak asi nejvic treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný