Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Aries6 píše:
Ty zuby bylyAle ona je očividně jednodušší a bude asi celý život potřebovat vést jako malé dítě.
Jojo, divím se ale, že s ní ten chlap chtěl být.
Ja tu teda uklizeno mam,na ty tri deti asi luxuxne,ale kdyz odtehnu gauc,pracku,nebo kos na pradlo,je tam samo sebou prach,tak mne prave drti jak v tech vymnenach maji vsude cisto a pri dennim uklidu stehuji komplet nabytek,proto se ptam jak to kdo dela
prach utiram max ob den na beznych plochach,treba na skrini,lednici atd jednou za cas podle nalady,luxuji obden,vytiram tak 2-3* do tydne,peru bohuzel denne,mame latkovky a postele teda prevlikam tak po mesici.nekde jsem videla video o uklidu a pani prevlikala dvakrat do tydne,to mi prijde otrocina. Teda ted jsem zavedla ze starsi syn 11 si povlika sam a dcerce 6 s tim pomaham,dvoumesicnimu slouzim do roztrhani tela
mam rada volny prostor,tak nikde nic nelezi,nesnasim lapace prachu jako ruzne serepeticky svicky atd. Proste co nejmin veci,libi se mi feng shui.
Já mám ráda uklizeno, ale nejsem takový ten uklízecí maniak ![]()
Když někdy slyším, jak někdo uklízí, tak mi to přijde až za hranou. Ted nemyslím, nepořádek, špínu, jako takovou, ale někteří lidi na to ten přípravek , na to ten, pak Savo, pak to a strašně moc chemie..
U nás denne umývá záchod, mísu a dám dovnitř , přípravek na záchod, protože kluci občas různou , kde nemají, .. Snažím se mít věci na svém místě, ale je to tak na 90% procent.. Když neni nehrotím.. Vysávám, vytírám, , tak aby nebyl prach nic.. Ale, jako, nemusím denně běhat s hadrem ..
Třeba dneska jsme odešla , měla jsem v ložnici hromadu prádla, v kuchyni na půl rozdělaný oběd., a šli jsme s dětmi na kopec..
Znám lidi, co prostě tak dlouhou uklízí , aby to bylo na 100% a rodina čeká, ab y nebyl nikde ani chlup, tak to u nás neni ![]()
Já mám heslo, že to nemánožičky, že mě to počká, i za hodinu, dvě to tam bude
@GabinkaCh píše:
Uklízím pořád,vidět to nejde.A jedu jak mi to pasuje,nemám to nějak zorganizované
mám právě přesně to samé a chci zkusit ten zónový úklid ![]()
@mokuty podle mě to je jen na kameru, běžně lidi neodsouvají nábytek, to dělám jednou za čas a jen kde to jde
Holky, pomoc… miluju pořádek… dnes dopo jsem měla nějaké vyřizovaní, odpo jsem si dala předsevzetí uklidit trochu víc (jediný den v týdnu kdy to mám šanci udělat) ALE … nic se mi nechce
mám zapnutou pračku a myčku, něco málo jsem porovnala, ale jak se dokopat k tomu udělat zbytek? Předem děkuji za podporu ![]()
@azaleila Vykašlat se na to a být v klidu
Kdybys to viděla u nás.. od Vánoc nevytreno, nevyzehleno, všude věci. Jsem těhotná a zvracím, takže jsou mi momentálně tyto věci putna. A taky se svět nezboří.
Drív chodily ženské do práce celé těhotensví a všechno stihly.i uklízet a pak ty hory plen co praly rucne v romo prackach.
@luci5 jenže já těhotná nejsem
tak abych snad začala zvracet ![]()
@moxi to máš možná pravdu, ale o tom tahle diskuze snad není, ne? @luci5 zmínila, že jí není dobře, já jsem chtěla podpořit k uklízení, do kterého se mi nechce…
@azaleila neřešila bych to.. Myslím, že ti dneska na kontorlu, žádná kontrola nepřijde a věřím, zítra je taky den.. ![]()
@kvaček jsi zlato
jenže já jsem zítra mimo domov a to víš… přeci se nebudu vracet do „bordelu“ ![]()
@azaleila proč ne, aspoň se o to víc budeš těšit na uklid
jako zase si myslím, pokud si ještě bezdětná a jenom s partnerem, že zase takový chlév tam nemáte ![]()
@kvaček nejsem bezdětná
o chlévu řeč sice nebyla, ale období „Já šama“ také udělá svoje ![]()
@azaleila Nemyslela jsem to zle, jen jsem chtěla napsat, že máš být v klidu, že se to jednou nezblázní. A svůj stav jsem připsala, jako příklad, že to někdy nejde a taky se žije.
@luci5 však já jsem to tak taky pochopila, buď v klidu… naopak jsem narážela sama na sebe, že já krom lenosti žádnou „omluvenku“ nemám… jinak máš samozřejmě pravdu ![]()