Jak uklízíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
11.1.19 16:58
@Aries6 píše:
Ty zuby byly :poblion: Ale ona je očividně jednodušší a bude asi celý život potřebovat vést jako malé dítě.

Jojo, divím se ale, že s ní ten chlap chtěl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.1.19 17:44

Ja tu teda uklizeno mam,na ty tri deti asi luxuxne,ale kdyz odtehnu gauc,pracku,nebo kos na pradlo,je tam samo sebou prach,tak mne prave drti jak v tech vymnenach maji vsude cisto a pri dennim uklidu stehuji komplet nabytek,proto se ptam jak to kdo dela ;) prach utiram max ob den na beznych plochach,treba na skrini,lednici atd jednou za cas podle nalady,luxuji obden,vytiram tak 2-3* do tydne,peru bohuzel denne,mame latkovky a postele teda prevlikam tak po mesici.nekde jsem videla video o uklidu a pani prevlikala dvakrat do tydne,to mi prijde otrocina. Teda ted jsem zavedla ze starsi syn 11 si povlika sam a dcerce 6 s tim pomaham,dvoumesicnimu slouzim do roztrhani tela :lol: mam rada volny prostor,tak nikde nic nelezi,nesnasim lapace prachu jako ruzne serepeticky svicky atd. Proste co nejmin veci,libi se mi feng shui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.1.19 17:52

Já mám ráda uklizeno, ale nejsem takový ten uklízecí maniak :mrgreen:
Když někdy slyším, jak někdo uklízí, tak mi to přijde až za hranou. Ted nemyslím, nepořádek, špínu, jako takovou, ale někteří lidi na to ten přípravek , na to ten, pak Savo, pak to a strašně moc chemie..
U nás denne umývá záchod, mísu a dám dovnitř , přípravek na záchod, protože kluci občas různou , kde nemají, .. Snažím se mít věci na svém místě, ale je to tak na 90% procent.. Když neni nehrotím.. Vysávám, vytírám, , tak aby nebyl prach nic.. Ale, jako, nemusím denně běhat s hadrem ..
Třeba dneska jsme odešla , měla jsem v ložnici hromadu prádla, v kuchyni na půl rozdělaný oběd., a šli jsme s dětmi na kopec..
Znám lidi, co prostě tak dlouhou uklízí , aby to bylo na 100% a rodina čeká, ab y nebyl nikde ani chlup, tak to u nás neni :mrgreen:
Já mám heslo, že to nemánožičky, že mě to počká, i za hodinu, dvě to tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.1.19 09:18
@GabinkaCh píše:
Uklízím pořád,vidět to nejde.A jedu jak mi to pasuje,nemám to nějak zorganizované

mám právě přesně to samé a chci zkusit ten zónový úklid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.1.19 09:19

@mokuty podle mě to je jen na kameru, běžně lidi neodsouvají nábytek, to dělám jednou za čas a jen kde to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
16.1.19 13:31

Holky, pomoc… miluju pořádek… dnes dopo jsem měla nějaké vyřizovaní, odpo jsem si dala předsevzetí uklidit trochu víc (jediný den v týdnu kdy to mám šanci udělat) ALE … nic se mi nechce :-( mám zapnutou pračku a myčku, něco málo jsem porovnala, ale jak se dokopat k tomu udělat zbytek? Předem děkuji za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
16.1.19 13:35

@azaleila Vykašlat se na to a být v klidu :D Kdybys to viděla u nás.. od Vánoc nevytreno, nevyzehleno, všude věci. Jsem těhotná a zvracím, takže jsou mi momentálně tyto věci putna. A taky se svět nezboří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.1.19 13:58

Drív chodily ženské do práce celé těhotensví a všechno stihly.i uklízet a pak ty hory plen co praly rucne v romo prackach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
16.1.19 14:10

@luci5 jenže já těhotná nejsem :lol: tak abych snad začala zvracet :-)
@moxi to máš možná pravdu, ale o tom tahle diskuze snad není, ne? @luci5 zmínila, že jí není dobře, já jsem chtěla podpořit k uklízení, do kterého se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.1.19 14:29

@azaleila neřešila bych to.. Myslím, že ti dneska na kontorlu, žádná kontrola nepřijde a věřím, zítra je taky den.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
16.1.19 15:20

@kvaček jsi zlato :-) jenže já jsem zítra mimo domov a to víš… přeci se nebudu vracet do „bordelu“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.1.19 15:26

@azaleila proč ne, aspoň se o to víc budeš těšit na uklid :mrgreen: jako zase si myslím, pokud si ještě bezdětná a jenom s partnerem, že zase takový chlév tam nemáte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
16.1.19 16:29

@kvaček nejsem bezdětná :D o chlévu řeč sice nebyla, ale období „Já šama“ také udělá svoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
16.1.19 16:32

@azaleila Nemyslela jsem to zle, jen jsem chtěla napsat, že máš být v klidu, že se to jednou nezblázní. A svůj stav jsem připsala, jako příklad, že to někdy nejde a taky se žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
16.1.19 20:47

@luci5 však já jsem to tak taky pochopila, buď v klidu… naopak jsem narážela sama na sebe, že já krom lenosti žádnou „omluvenku“ nemám… jinak máš samozřejmě pravdu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný