Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máme jet na hory, kde bych chtěla dát syna do saní.
Má osm měsíců.
Mám skládací sáňky bez ohrádky.
Mám i starší fusak od emitexu.
Ale nemám ohrádku, tu bych dokoupila nebo půjčila. Jsou univerzální?
Jsem z města a tady normálně moc sněhu není
tak nevím jak na to, jestli je vůbec možné sáňky co máme použít i na miminko.
Mám obavu, že kočárkem bych se z ubytování nikam moc nedostala. ![]()
Díky za rady a tipy
@Arianna007 my přidělali ohradku stahovacími páskami a syna v ní zajistili kabelem do auta, co se s ním kurtuje náklad
a funguje to skvěle
Ohrádku dokoupis, to bude univerzální
nebo jsou přímo boby pro mimina, že mají opěrku za záda a dá se do nich dát i fusak. Záleží kolik chceš investovat. Možná kdyby sis dala inzerát ti někdo prodá, tyhle věci se využijí tak rok max dva a pak je na to dítě velké ![]()
Vloni jsme řešili totéž, koupili jsme univerzální ohradku a pridelali na sanky. S kočárem se ve sněhu opravdu moc jezdit nedá. Zpětně jsrm zjistila, ze se daji zapůjčit saně pro miminka i s budou a fusakem, na týden na horách bych to asi řešila takhle.
Měla by se dát sehnat i univerzální ohrádka
Fusak pak určitě jde na ty saně dát. Nebo jak už tu padlo, tak mají i boby pro mimina.. třeba Decathlon má nebo zkusit projet inzeráty
,, záleží na investici. Ale zase, když už máte ty saně ![]()
Měla jsem půjčenou starou ohrádku na staré saně a vozila v tom 2 děti. Mladší opřená v ohrádce, před ní seděl bráška. Občas jsem je někde vyklopila, protože jsem jezdila terénem, úúúúplně zchvácena a jim po delší době byla zima. Takže to chce i pohyb, což ty zatím řešit nebudeš, když máš miminko.
Určitě ohradu přikurtuješ na jakékoliv saně.