Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nemusíš nic minimalizovat, jak máš otevřené emimino, klikni si na liště na ten internet, a otevře se ti to ještě jednou. Pak budeš mít na liště buď dva obdélníčky, mezi kterýma se kliknutím přepneš nebo budeš mít na liště jakoby podsvícenou tu ikonu s internetem a když na ni najedeš, tak z ní vyjede taková bublina, ve které budou náhledy těch oken internetu, co máš otevřené.
Angua píše:
Tak nemusíš nic minimalizovat, jak máš otevřené emimino, klikni si na liště na ten internet, a otevře se ti to ještě jednou. Pak budeš mít na liště buď dva obdélníčky, mezi kterýma se kliknutím přepneš nebo budeš mít na liště jakoby podsvícenou tu ikonu s internetem a když na ni najedeš, tak z ní vyjede taková bublina, ve které budou náhledy těch oken internetu, co máš otevřené.
Já když kliknu na liště na éčko tak se mi právě zavře a mám tam tapetu,jako kdybych zavřela celý internet,tak to mi právě nejde do hlavy.
Zkouším to na těch sedmičkách u drahého a máš pravdu, když na éčko klikneš znovu, tak se ti to okno minimalizuje. To je zas nějaká novinka ![]()
Takže by to mělo jít tak, že jak máš otevřené to jedno okno (třeba s emiminem), klikneš na to éčko, ale pravým tlačítkem. Otevře se ti nabídka, kde budou pravděpodobně 2-3 položky a ta první by měla být Internet Explorer. Když na ni klikneš, mělo by se ti otevřít nové okno. U drahého to tak funguje, tak snad i u tebe…
http://www.svetkocarku.cz/ už mi to jde…ještě to párkrát vyzkouším..díky moc za rady!!! ![]()
vym ze sem to nepatri ale jak si muzu vytorit denik??
jsem totis asi pod urovne dementky
nebo ja fakt nevym.dekuji za radu ![]()
merryferry píše:
jsem totis asi pod urovne dementky![]()
nebo ja fakt nevym.dekuji za radu
Ahoj, chceš napsat deníček? Na této straně je vpravo nahoře obdéníček s textem „Poslat nový deníček“. Klikneš, napíšeš, uložíš. ![]()
merryferry píše:
jsem totis asi pod urovne dementky![]()
nebo ja fakt nevym.dekuji za radu
Deníčky - Poslat nový deníček ![]()
Tereza
uz jsem to nasla no de vydet ze jsem pod urovne dementa,z tak velkym pysmem to je napsana a ja sem si toho ani nevsimla
![]()
Já mám internet na liště