Jak vložit do diskuze odkaz, když ho nevím zpaměti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.10.10 13:00
Angua píše:
Zakldatelko a jaký máš internetový prohlížeč? Líp se to bude popisovat, když budem vědět, kde co máš :mrgreen:

Jak pouštíš internet? Máš ikonu na ploše, v nabídce Start nebo na liště?

Jestli v nabídce Start, tak nic nemusíš shazovat, otevři Start a znovu spusť jakoby internet. Otevře se ti nové okno. Jestli máš ikonu na ploše, tak shoď emimino na lištu (vpravo nahoře je tlačítko minimalizovat - třetí zprava) a zase spusť jakoby znovu internet.

Teď nevím jistě, jak to je ve W7, musela bych to zítra ověřit u mamky nebo drahého, ale myslím, že tu ikonu prohlížeče budeš mít na liště jenom jednu, takovou podsvícenou a když na ni najedeš myší, tak se ti zobrazí nabídka dvou oken. Tak si na jedno z nich klikneš - podle toho, které budeš chtít mít otevřené.

Windowsama by to být fakt nemělo, takové věci se tam nenastavujou - jenom ty sedmičky jsou trošku jiné, tak dá práci se tam zorientovat…

Já mám internet na liště

• Citovat
  • Upravit
50725
26.10.10 16:35

Tak nemusíš nic minimalizovat, jak máš otevřené emimino, klikni si na liště na ten internet, a otevře se ti to ještě jednou. Pak budeš mít na liště buď dva obdélníčky, mezi kterýma se kliknutím přepneš nebo budeš mít na liště jakoby podsvícenou tu ikonu s internetem a když na ni najedeš, tak z ní vyjede taková bublina, ve které budou náhledy těch oken internetu, co máš otevřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 00:05
Angua píše:
Tak nemusíš nic minimalizovat, jak máš otevřené emimino, klikni si na liště na ten internet, a otevře se ti to ještě jednou. Pak budeš mít na liště buď dva obdélníčky, mezi kterýma se kliknutím přepneš nebo budeš mít na liště jakoby podsvícenou tu ikonu s internetem a když na ni najedeš, tak z ní vyjede taková bublina, ve které budou náhledy těch oken internetu, co máš otevřené.

Já když kliknu na liště na éčko tak se mi právě zavře a mám tam tapetu,jako kdybych zavřela celý internet,tak to mi právě nejde do hlavy.

• Citovat
  • Upravit
50725
27.10.10 09:37

Zkouším to na těch sedmičkách u drahého a máš pravdu, když na éčko klikneš znovu, tak se ti to okno minimalizuje. To je zas nějaká novinka :lol:

Takže by to mělo jít tak, že jak máš otevřené to jedno okno (třeba s emiminem), klikneš na to éčko, ale pravým tlačítkem. Otevře se ti nabídka, kde budou pravděpodobně 2-3 položky a ta první by měla být Internet Explorer. Když na ni klikneš, mělo by se ti otevřít nové okno. U drahého to tak funguje, tak snad i u tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 12:42

http://www.svetkocarku.cz/ už mi to jde…ještě to párkrát vyzkouším..díky moc za rady!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
1692
27.10.10 13:24

super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.10.10 15:47

Jupíííí :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.6.11 23:10

vym ze sem to nepatri ale jak si muzu vytorit denik??
jsem totis asi pod urovne dementky :zed: :oops: nebo ja fakt nevym.dekuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.6.11 23:16
merryferry píše:
jsem totis asi pod urovne dementky :zed: :oops: nebo ja fakt nevym.dekuji za radu :-)

Ahoj, chceš napsat deníček? Na této straně je vpravo nahoře obdéníček s textem „Poslat nový deníček“. Klikneš, napíšeš, uložíš. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.6.11 23:24

dekuji ti dobra vylo :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
24.6.11 23:25
merryferry píše:
jsem totis asi pod urovne dementky :zed: :oops: nebo ja fakt nevym.dekuji za radu :-)

Deníčky - Poslat nový deníček :wink:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.6.11 00:16

:mrgreen: :lol: :-D uz jsem to nasla no de vydet ze jsem pod urovne dementa,z tak velkym pysmem to je napsana a ja sem si toho ani nevsimla :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.16 15:34

Myslím, že to funguje takto Nižšícena. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat