Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klitaimnestra píše:
Plešatění u mužů je těžce dědičné. A já nechci mít plešaté syny. Takže plešatého partnera ne!
Tak to si syny radši nepořizuj. Nebo umři mladá a plešaté je neuvidíš.
@Klitaimnestra píše:
Plešatění u mužů je těžce dědičné. A já nechci mít plešaté syny. Takže plešatého partnera ne!
A jak to poznáš? Dost mých spolužáků co měli v mládí háro jako hrom jsou plešatí.
navíc se to snad dědí ob generaci, můj tchán měl husté vlasy, že se pomalu neučesal, můj manžel má vlasy vcelku husté, ale normální, dcera nejstarší jemné, syn drn.Je to sázka do loterie s každým chlapem.
To je téma pro mě. Já jsem zatížená u chlapů na vlasy. Rozhodně ne dlouhé, ale prostě vlasy, ne ježek. Až jednou můj chlap přijde o vlasy tak to nepřežiju. Asi se pak rozvedu ![]()
@GabinkaCh píše:
To je téma pro mě. Já jsem zatížená u chlapů na vlasy. Rozhodně ne dlouhé, ale prostě vlasy, ne ježek. Až jednou můj chlap přijde o vlasy tak to nepřežiju. Asi se pak rozvedu
Ti soudci mají samé smutné případy. Je hezké, že až se přijdeš rozvádět, zvedneš jim náladu důvodem, kvůli kterému se rozvádíš. Jsou to taky lidi a nemusí slyšet pořád samé tragedie. ![]()
@karkarka píše:
@GabinkaCh doufám, že tvůj chlap je zatíženy na štíhlé ženy.
Je