Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luka.1990 píše:
Asi mame odlisnou predstavu o sexu, nez vetsina zdejsich. Ja na to potrebuju klid, byt odpocata, nemit zadny problem jinak mi to proste nejde. Jsem rada, ze mam tolerantniho chlapa, co se o rodinu umi postarat a dobre nas zabezpecit. Jsem rada ze nemam sexualniho loudila co by po me porad neco chtel, nebo ze nevyzaduje prasarny jako anal.Vlastne si rikam, ze nez mit tohle doma, tak budu radsi do konce zivota bez sexu. Takze si vlastne nemam na co stezovat…
Tohle je troll, protože toto nemůže být myšleno vážně
![]()
Zbytečná snaha, stejně je to opět námět na článek. Nováček a dělá jakože nechápe, a pořád dokola.
@tess50 píše:
Bože. Jenom čtu. Ale - smysl partnerství podle tebe je v tom, že TY dostaneš co chceš a druhý ti to má poskytnout, kdežto ty nemusíš, protože máš nějaký důvod. Buď jsi pitomá jako dlabane necky nebo tady hledats námět na článek či nějakou práci. Nevěřím, že jsi reálná osoba.
Ten článek bude pěkná slátanina, neustále jen řeší, že se ženské kvůli chlapovi nutí k sexu, dokonce se prý i prodávají
vůbec nebere v potaz, že i žena může mít chuť a užít si to, ačkoliv jí to tu bylo již několikrát vysvětleno.
@Anonymní píše:
Tak hlavně tady to není boj o nejvěrnějšího milence.
Já vím, že mě miluje, ale hodně si cení dětí a zázemí, které jim poskytuje a je možné, že od rodiny nikdy neodejde. Nijak s tím nepočítám a nikdy jsem se k tomu neupínala. Vím o něm daleko víc věcí, než jeho žena, vím, jak si odsouvá peníze, kdyby došlo k nejhoršímu, znám na rozdíl od ní jeho příjmy, vím všecko je jeho přátelích, o jeho práci…ona neví ani desetinu toho, co já. Jak píšu, známe se dlouho a jsme si hodně blízcí. Ale rodinu mu rozhodně rozbíjet nechci. Jsem tu možná spíš proto, aby v tom svém vztahovém marastu přežil, protože po těch 6-ti letech už byl fakt vycucaný a na dně. Možná právě díky mně se mu to podaří doma udržet a zachovat dětem do dospělosti úplnou rodinu.
Ti snad pošlu klíčenku.. až mi slza ukapla nad tou tvou obětavostí. ![]()
@luka.1990 píše:
Asi mame odlisnou predstavu o sexu, nez vetsina zdejsich. Ja na to potrebuju klid, byt odpocata, nemit zadny problem jinak mi to proste nejde. Jsem rada, ze mam tolerantniho chlapa, co se o rodinu umi postarat a dobre nas zabezpecit. Jsem rada ze nemam sexualniho loudila co by po me porad neco chtel, nebo ze nevyzaduje prasarny jako anal. Vlastne si rikam, ze nez mit tohle doma, tak budu radsi do konce zivota bez sexu. Takze si vlastne nemam na co stezovat…
Jestli je zakladatelka na chlapa protivná a hašteřivá jako tady v diskusi, tak se mu nedivím… Na tohle může mít chlap po dvou letech tisíc důvodů. Chlap není stroj, kterému se musí na povel postavit. Takhle to fakt nefunguje, a nevím proč by mělo, při takové ženské, která mluví jen o sobě a předtím ho měla dva roky na háku. Prosté vysvětlení může být v tom, že chování zakladatelky je pro chlapa prostě odpudivé a asexuální. Zakladatelko, s tímhle přístupem co tady předvádíš v diskusi to spravit nejde. Změň svůj přístup, a to rychle, v opačném případě to je pro váš vztah konečná.
@luka.1990 asi ne kdyz jste takova nudna zenska 😀 ani nevim co an to rict.. nedivim se ze nechce.. to radsi bez sexu nez s vami..
Sex muze byt neskutecnej.. moje maximum je 9 orgasmu 😀 jsme s manzelem spolu sloro 10let a nikdy ta jistra nevyhasla ani po diteti. Pracujem na sobe a na nasem vztahu. Bavime se o nasich pocitech a touhach a toni v sexu. To ze mame anal a vy to tady podavate jak nejhorsi vec 😀 jde videt ze vubec nejste zkusena a sex je u vas nudná zalezitost. Zkusila jsem, ano kvuli mojem a nelituji. Nekdy se premluvim kdyz dlouho nebyl sex, nekdy nalada neni kdyz je moc povinnosti ale v okamziku kdy se me zacne partner dotykat tak se roztekam a nalada okamzite prichazi. Nekdy je to o vykroceni z komfortni zony. Nekdy mame hodinovy sex plny orgasmu kdy mi splni co mi na ocich vidi no někdy me prehne pres pracku zatim co syn cumi na pohadky 😀 je to o kompromisech stejne jako cely vztah. Bud zmenite pristup nebo s vami bude kazdy nestastny
@Bambule33 píše:je to marny , protože to tak opravdu je .....nejvetsi prostitutky jsou manželky
Je to marny, je to marny, je to marny tady neco vysvetlovat
@Anonymní píše:
Můj milenec je vztahový typ. Bez sexu a intimit doma vydržel 6 let.![]()
![]()
Pak ale do toho se mnou vlítnul takovým způsobem, že vzplála vatra a pořád teda hoří dost vysokým plamenem i po roce. S emocemi, nádhernou intimitou i skvělým sexem. Nevím, jestli my dva spolu zůstaneme, ale vím, že se svojí ženou tohle nikdy nezažil a už ani nezažije. Tam je to po této stránce už úplně mrtvé. Možná s ní kvůli dětem zůstane, ale tenhle jejich vztah už vzkřísit nepůjde, tím jsem si jistá.
vztahovy typ - sralbotka ![]()
Taky mam takového…asi
@Lucie_Sx píše:
Je to tak, no.
Ted ma na vztah+sex tebe, manzelka je tam uz jen formalne bez citu.Jako zakladatelka.
dost by mne zajímalo, jak tohle poznate…ze ta manželka je jenom formálně
@tess50 píše:
Bože. Jenom čtu. Ale - smysl partnerství podle tebe je v tom, že TY dostaneš co chceš a druhý ti to má poskytnout, kdežto ty nemusíš, protože máš nějaký důvod. Buď jsi pitomá jako dlabane necky nebo tady hledats námět na článek či nějakou práci. Nevěřím, že jsi reálná osoba.
smysl partnerství by mel byt, ze to chtějí oba… ne, ze musím oplácet něco, co on udělal nebo ze strachu, aby mi neutekl nebo si nenasel milenku.
Vůbec bych sex nedávala do jedne roviny s domácími pracemi.
@Anonymní píše:
Já ale tu „pohádku“ znám i od jeho ženy. Ona mi to řekla dřív než on. Tak jedině žy by byli pohádkáři oba.
nejsi ty nejaka ta oblíbená kamarádka, když je tak dobre znas oba?
Nečetla jsem celou diskuzi, ale náš příběh byl podobný. Nejdřív zákaz sexu kvůli rizikovému🤰, pak po porodu manžel moc nechtěl, ale během párměsíců se to srovnalo. Později přišlo druhé 🤰. Dítě náročné, uplakané. Manžel k němu nevstal ani 1× v životě. Vše na mně, k tomu jsem musela na brigádu kvůli špatné finanční situaci. Občas jsem v noci vůbec nespala. Manželovi to bylo fuk, i přes mé prosby si prostě ze svého pohodlí nebyl ochoten ubrat. A já jsem využívala jakékoliv chvilky ke spánku a odpočinku. Abych přežila. Pamatuju si, že můj průměr co se týče spánku byl jednu dobu kolem 20 hodin týdně! Strašné.
Manželovi jsem řekla, že když chce aby vše zase fungovalo, musí se zapojit do péče o děti a to i v noci. Odmítl. A našel si milenku.
Doteď neví, že to vím, ale já už toho vím dost a taky se postupně připravuji na odchod. On by se nejspíš rozhozpával hodně dlouho.
V období, kdy si s milenkou začínal, výrazně ochladl a sex přestal vyžadovat. Takže pozor na to. Pokud si jseš jistá, že milenku nemá, je možné, že si prostě odvykl a už se mu nechce. Tak to měl můj muž po prvním těhotenství a tehdy jsme to vyřešili tím, že jsme dítě pravidelně začali dávat prarodičům a udělali si čas na sebe.
@Královna Kosmíru píše:
Ti snad pošlu klíčenku.. až mi slza ukapla nad tou tvou obětavostí.
Děkuji ![]()
Každý chlap není sr. áč, jak ten tvůj. Jsou i tací, co zapřou sami sebe a kvůli dětem to udělají tak, aby neubližovali ani ženě, ani dětem. Ten můj se chová tak, jak jeho asexuální manželka očekává a tak, aby děti měly šťastné dětství a aby v tom mohl žít i on, dovolil si být šťastný a nerozložil se úplně. ![]()
Pro někoho je hrdina ten, co z nefunkčního vztahu odejde a děti vidí jednou za 14 dní, nebo si je přetahuje ve střídavce. Každý máme jiné představy o hrdinství.
Tak hlavně tady to není boj o nejvěrnějšího milence.
Já vím, že mě miluje, ale hodně si cení dětí a zázemí, které jim poskytuje a je možné, že od rodiny nikdy neodejde. Nijak s tím nepočítám a nikdy jsem se k tomu neupínala. Vím o něm daleko víc věcí, než jeho žena, vím, jak si odsouvá peníze, kdyby došlo k nejhoršímu, znám na rozdíl od ní jeho příjmy, vím všecko je jeho přátelích, o jeho práci…ona neví ani desetinu toho, co já. Jak píšu, známe se dlouho a jsme si hodně blízcí. Ale rodinu mu rozhodně rozbíjet nechci. Jsem tu možná spíš proto, aby v tom svém vztahovém marastu přežil, protože po těch 6-ti letech už byl fakt vycucaný a na dně. Možná právě díky mně se mu to podaří doma udržet a zachovat dětem do dospělosti úplnou rodinu.