Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale náš příběh byl podobný. Nejdřív zákaz sexu kvůli rizikovému🤰, pak po porodu manžel moc nechtěl, ale během párměsíců se to srovnalo. Později přišlo druhé 🤰. Dítě náročné, uplakané. Manžel k němu nevstal ani 1× v životě. Vše na mně, k tomu jsem musela na brigádu kvůli špatné finanční situaci. Občas jsem v noci vůbec nespala. Manželovi to bylo fuk, i přes mé prosby si prostě ze svého pohodlí nebyl ochoten ubrat. A já jsem využívala jakékoliv chvilky ke spánku a odpočinku. Abych přežila. Pamatuju si, že můj průměr co se týče spánku byl jednu dobu kolem 20 hodin týdně! Strašné.
Manželovi jsem řekla, že když chce aby vše zase fungovalo, musí se zapojit do péče o děti a to i v noci. Odmítl. A našel si milenku.
Doteď neví, že to vím, ale já už toho vím dost a taky se postupně připravuji na odchod. On by se nejspíš rozhozpával hodně dlouho.
V období, kdy si s milenkou začínal, výrazně ochladl a sex přestal vyžadovat. Takže pozor na to. Pokud si jseš jistá, že milenku nemá, je možné, že si prostě odvykl a už se mu nechce. Tak to měl můj muž po prvním těhotenství a tehdy jsme to vyřešili tím, že jsme dítě pravidelně začali dávat prarodičům a udělali si čas na sebe.
U nas to neni az tak silene. Bezne spim tydne 50 az 70 hodin. Pritel pomaha, angazuje se, o dite se zajima, zde problem neni. Obcas mame chuvu, ale babicky na hlidani nemame. Takze moznost dat deti uplne nekam pryc neni. Vzdy bude s nama v dome a to je asi ten problem, clovek se pak spatne odtrhava. Navic k cizimu cloveku zase tak moc duvery nemam, ze by se bezvadne postaral o nase dite. Asi jsme uz proste vic rodice nez partneri. Mozna to tak ma byt, mozna je cena za dite to, ze jeho rodice uz nemaji uspokojivy sexualni zivot. Z reakci zdejsich uzivatelek to tak asi je, kdyz jejich jedinou radou je nutit se. Ze to tak delaji a jsou „spokojene“.
@luka.1990 boze neeee 😀 neni to o tom byt jen rodice.. to se k sobe ani nepritulite pred ditetem? Ze na sebe nemate chut?
Je mi smutno ze vsech tech nefunkcnich vztahu 😀 dekuji bohu za to ze jsme normalni 😀 jako nalada neni treba ale kdyz se doma potulime tak hned prichazi.. to neni nuceni 😂 spis naopak se musime pak brzdit pred synem 😀
Zustavat ve vztahu kvuli detem a resit to milencem a omlouvat ze to delate pro deti je to nejsmutnejsi ze vseho.. vzor pro deti, kdyz se jeho rodice nepusinkuji a nechovaji k sobe vrele a nesrsi laska celou domácnosti. Potom si ty deti mysli ze je to normalni! A potom si muj syn najde takovou dcerusku napriklad od vas která bude chytat vase moresy 😏
@luka.1990 píše:
Takze se prodavate? Chlap uklidi, vydela, postara se o decko a za odmenu dostane sex? To je smysl partnerstvi? Platba sexem?
S prominutím jsi bl. bá, jak daleko vidíš.
A sobeček.
@AjaF píše:
A sobeček.
Když nevidím, co jsem zač?
@Eustress „Ignoranti jednoduše nechtějí vidět to, že jsou slepí.“
@Anonymní píše:
@luka.1990 boze neeee 😀 neni to o tom byt jen rodice.. to se k sobe ani nepritulite pred ditetem? Ze na sebe nemate chut?
Je mi smutno ze vsech tech nefunkcnich vztahu 😀 dekuji bohu za to ze jsme normalni 😀 jako nalada neni treba ale kdyz se doma potulime tak hned prichazi.. to neni nuceni 😂 spis naopak se musime pak brzdit pred synem 😀
Zustavat ve vztahu kvuli detem a resit to milencem a omlouvat ze to delate pro deti je to nejsmutnejsi ze vseho.. vzor pro deti, kdyz se jeho rodice nepusinkuji a nechovaji k sobe vrele a nesrsi laska celou domácnosti. Potom si ty deti mysli ze je to normalni! A potom si muj syn najde takovou dcerusku napriklad od vas která bude chytat vase moresy 😏
Ale pritulime, dame si pusu, nikde jsem nerekla, ze nic takoveho neni. Toto funguje, ale k tomu sexu uz nedojde. Uz se to proste neposune dal. Myslim, ze nas syn v nas ma dobry vzor a ze nemame sex nevidi a myslim, ze mu zrovna tohle muze byt jedno.
@AjaF píše:
A sobeček.
Hlavne, ze jsi prisla se svoji radou. Prijdes a urazis…
@luka.1990 tak nechapu kdyz se tulite ze to s vama nic nedela. Ho nehladite tam dole? Nebo on vas? Obcas placnout pres zadek 😀 kdyz se prevlekate pred sebou..
@Anonymní píše:
@luka.1990 tak nechapu kdyz se tulite ze to s vama nic nedela. Ho nehladite tam dole? Nebo on vas? Obcas placnout pres zadek 😀 kdyz se prevlekate pred sebou..
Vecer kdyz dite spi? Se nemazlite?
Je to tezky kdyz nemate nikoho kdo by ho vzal ven. Na hriste na chvili
@Anonymní píše:
Vecer kdyz dite spi? Se nemazlite?
Je to tezky kdyz nemate nikoho kdo by ho vzal ven. Na hriste na chvili
Ten hlavní sex orgán je mozek a manželovi se na zakladatelku už nepostaví. Marná snaha.
@luka.1990 píše:
Ale vždyť já chtěla, jen to prostě buď nešlo, nebo jsem nemohla. Myslím, že to chápal, důvodem bylo přece naše dítě, které jsme chtěli společně.
Ale samozřejmě, že šlo. Dítě není důvod ukončit sexuální život, to jsou jen výmluvy. Tvůj muž to pochopil a zařídil se po svém, snad si nemyslíš, že zdravý chlap bude bez sexu čekat x let, než ty dostaneš chuť.
@Mango_Lassi možná kdyby zařídila hlídani a cekala ve spodnim pradle a uspokojovala se tak by to s nim neco udelalo 😀
@Královna Kosmíru píše:![]()
Baví mě pohadky o asexualnich manželka h.. ale tvuj s. ráč by píchal tebe i milenku
Ano, to máš pravdu. Bohužel může píchat jen milenku, mě už ne. ![]()
A pocem, jedno obejmutí od s. ráče ![]()
@Anonymní píše:
@Mango_Lassi možná kdyby zařídila hlídani a cekala ve spodnim pradle a uspokojovala se tak by to s nim neco udelalo 😀
A tohle nějaké chlapy fakt zajímá?