Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Když čtu EM, taky mám dojem, že milenku má každýzároveň je tu hromada incel keců o tom, jak jsou ženy náročné a není jednoduché uspokojit jejich požadavky
tak si vyber.
(já kolem sebe moc mileneckých vztahů neporozuju, ale samozřejmě tohle není validní argument, vždy se dá namítnout, že se mi s tím nesveruji)
Takže závěr je - věřím, že milenecké vztahy existují, stejně tak, jako existují věrné
Tak já jsem se o milenci jedné ze svých velice dobrých kamarádek dozvěděla po 10ti letech jejich mileneckého vztahu, a to jen proto, že se její milenec rozvedl, začal ji tlačit taky do rozvodu a ona byla tak v pr…, že to potřebovala s někým ventilovat. Jinak bych to nevěděla dodnes. A moje nej kamoška mi o svém dvouletém mileneckém románku, co prožila v průběhu manželství řekla asi 5 let po té…
@bigl píše:
Tak já jsem se o milenci jedné ze svých velice dobrých kamarádek dozvěděla po 10ti letech jejich mileneckého vztahu, a to jen proto, že se její milenec rozvedl, začal ji tlačit taky do rozvodu a ona byla tak v pr…, že to potřebovala s někým ventilovat. Jinak bych to nevěděla dodnes. A moje nej kamoška mi o svém dvouletém mileneckém románku, co prožila v průběhu manželství řekla asi 5 let po té…
A co já s tím? Pointa? ![]()
@Mango_Lassi píše:
A co já s tím? Pointa?
Byla to reakce na to, cos napsala:
(já kolem sebe moc mileneckých vztahů neporozuju, ale samozřejmě tohle není validní argument, vždy se dá namítnout, že se mi s tím nesveruji) ![]()
Mango, klííííd, diskutujem. ![]()
@bigl píše:
Byla to reakce na to, cos napsala:
(já kolem sebe moc mileneckých vztahů neporozuju, ale samozřejmě tohle není validní argument, vždy se dá namítnout, že se mi s tím nesveruji)Mango, klííííd, diskutujem.
OK.