Jak vrátit sex do vztahu po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18154
26.7.23 22:09
@Mango_Lassi píše:
Když čtu EM, taky mám dojem, že milenku má každý :) zároveň je tu hromada incel keců o tom, jak jsou ženy náročné a není jednoduché uspokojit jejich požadavky :D tak si vyber.

(já kolem sebe moc mileneckých vztahů neporozuju, ale samozřejmě tohle není validní argument, vždy se dá namítnout, že se mi s tím nesveruji) :mrgreen:

Takže závěr je - věřím, že milenecké vztahy existují, stejně tak, jako existují věrné :jazyk:

Tak já jsem se o milenci jedné ze svých velice dobrých kamarádek dozvěděla po 10ti letech jejich mileneckého vztahu, a to jen proto, že se její milenec rozvedl, začal ji tlačit taky do rozvodu a ona byla tak v pr…, že to potřebovala s někým ventilovat. Jinak bych to nevěděla dodnes. A moje nej kamoška mi o svém dvouletém mileneckém románku, co prožila v průběhu manželství řekla asi 5 let po té…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.7.23 22:15
@bigl píše:
Tak já jsem se o milenci jedné ze svých velice dobrých kamarádek dozvěděla po 10ti letech jejich mileneckého vztahu, a to jen proto, že se její milenec rozvedl, začal ji tlačit taky do rozvodu a ona byla tak v pr…, že to potřebovala s někým ventilovat. Jinak bych to nevěděla dodnes. A moje nej kamoška mi o svém dvouletém mileneckém románku, co prožila v průběhu manželství řekla asi 5 let po té…

A co já s tím? Pointa? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18154
26.7.23 22:17
@Mango_Lassi píše:
A co já s tím? Pointa? :nevim:

Byla to reakce na to, cos napsala:
(já kolem sebe moc mileneckých vztahů neporozuju, ale samozřejmě tohle není validní argument, vždy se dá namítnout, že se mi s tím nesveruji) :mrgreen:

Mango, klííííd, diskutujem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.7.23 22:18
@bigl píše:
Byla to reakce na to, cos napsala:
(já kolem sebe moc mileneckých vztahů neporozuju, ale samozřejmě tohle není validní argument, vždy se dá namítnout, že se mi s tím nesveruji) :mrgreen:Mango, klííííd, diskutujem. :hug:

OK.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí