Jak vrátit sex do vztahu po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
14.7.23 17:22
@luka.1990 píše:
Ale vždyť jsem dělala, jen to co jsem musela, nebo co mi bylo nařízeno. V těhotenství to nešlo a po porodu jsem byla pořád s dítětem a prostě to nešlo.

To mi neříkej, že to 10 měsíců po porodu nešlo. Zvlášť když píšeš, že muž pracuje z domu, to je příležitostí habaděj. Minimo taky občas spí a i kdyby ne, je mu šumák, co vyvádějí rodiče. Podle mě se realizuje už někde jinde, ale to jsi asi slyšet nechtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.7.23 17:22
@luka.1990 píše:
A jak jsi to vyřešila? On potom zase chtěl?

Vyřešila jsem to tak, že jsem si o to řekla. Jak jinak, že?

• Citovat
  • Upravit
72
14.7.23 17:23
@jamik1416 píše:
To mi neříkej, že to 10 měsíců po porodu nešlo. Zvlášť když píšeš, že muž pracuje z domu, to je příležitostí habaděj. Minimo taky občas spí a i kdyby ne, je mu šumák, co vyvádějí rodiče. Podle mě se realizuje už někde jinde, ale to jsi asi slyšet nechtěla :nevim:

Napřed mě vše strašně bolelo, pak jsem padala únavou z péče o malého a prostě mě to při pokusech hrozně bolelo, takže z toho prostě nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
14.7.23 17:24

Podle mě jste prostě vypadli z rytmu :nevim: Neviděla bych za tím hned milenky a kdo ví co. Spousta lidí má problémy, když se narodí děti. Já si to třeba dlouho neuměla užít, když byly děti malé, budily se, pořád jsem byla nervózní, kdy se vzbudí, energie nebyla… Museli jsme to nastartovat trochu „násilím“, občas si říct: Hele, teď to chci, večer přijď… Pak to vlastně bylo vždycky super, ale ta cesta k té obnově byla taková divná, no, odcizili jsme se… Být tebou, tak na to taky trochu zatlačím, že prostě chceš a potřebuješ. Vztah bez sexu dřív či později ztroskotá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72
14.7.23 17:24
@Mango_Lassi píše:
Vyřešila jsem to tak, že jsem si o to řekla. Jak jinak, že?

Po roce a půl sis o to řekla a najednou to šlo? Během té doby sis o to neříkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.7.23 17:26
@luka.1990 píše:
Po roce a půl sis o to řekla a najednou to šlo? Během té doby sis o to neříkala?

Už je to nějaká doba, podrobnosti si úplně nevybavím. Ale ve zkratce mi vysvětlil, že měl dojem, že jsem z péče o dítě hrozně strhaná. Nechtěl mě rušit nebo něco v tom smyslu. Dřív jsem si o to neříkala.

• Citovat
  • Upravit
72
14.7.23 17:31
@tartaletka píše:
Podle mě jste prostě vypadli z rytmu :nevim: Neviděla bych za tím hned milenky a kdo ví co. Spousta lidí má problémy, když se narodí děti. Já si to třeba dlouho neuměla užít, když byly děti malé, budily se, pořád jsem byla nervózní, kdy se vzbudí, energie nebyla… Museli jsme to nastartovat trochu „násilím“, občas si říct: Hele, teď to chci, večer přijď… Pak to vlastně bylo vždycky super, ale ta cesta k té obnově byla taková divná, no, odcizili jsme se… Být tebou, tak na to taky trochu zatlačím, že prostě chceš a potřebuješ. Vztah bez sexu dřív či později ztroskotá :nevim:

To si taky myslím. Jak to u vás proběhlo? Jak to u vás dlouho trvalo? A po jak dlouhé době bez sexu? Promiň, že se ptám na tak citlivé téma, ale jsem zoufaĺá a příspěvky zdejších přispivatelek mě děsí ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.7.23 17:33
@Mango_Lassi píše:
Už je to nějaká doba, podrobnosti si úplně nevybavím. Ale ve zkratce mi vysvětlil, že měl dojem, že jsem z péče o dítě hrozně strhaná. Nechtěl mě rušit nebo něco v tom smyslu. Dřív jsem si o to neříkala.

A pak se to vrátilo do normálu? Milenku neměl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.7.23 17:34
@luka.1990 píše:
To si taky myslím. Jak to u vás proběhlo? Jak to u vás dlouho trvalo? A po jak dlouhé době bez sexu? Promiň, že se ptám na tak citlivé téma, ale jsem zoufaĺá a příspěvky zdejších přispivatelek mě děsí ještě víc.

Příspěvky zdejších přispěvatelek jsou jen orientační, ty s vámi nežijí. Jsem ráda, že po porodu jsem tady nezaložila žádnou diskuzi, jinak bych se určitě dozvěděla, že má milenku a kdesi cosi. :) ale jo, v tomto případě je nutné to nastartovat trochu „násilím“. Vem ho někam do kavárny, promluvte si o tom v klidu, řekni, co tě trápí. Nám to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
14.7.23 17:36
@luka.1990 píše:
A pak se to vrátilo do normálu? Milenku neměl?

Neměl. On obecně moc na tydle voloviny není, je typ spíš suchar.

• Citovat
  • Upravit
72
14.7.23 17:41
@Mango_Lassi píše:
Neměl. On obecně moc na tydle voloviny není, je typ spíš suchar.

Tak u nás na to tohle jsem spíš nebyla já… On měl přede mnou hodně žen, je to pohledný sympaťák, myslím, že by asi neměl problém si nějakou milenku najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.7.23 17:43
@luka.1990 píše:
Tak u nás na to tohle jsem spíš nebyla já… On měl přede mnou hodně žen, je to pohledný sympaťák, myslím, že by asi neměl problém si nějakou milenku najít.

Tak jestli milenku má nebo nemá, nikdo ti to na internetu nevyvěští. Já nikdy neměla žádné pochybnosti ani žádné signály. Ale záruka na to samozřejmě neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.23 17:47

Tak na jednu stranu, tě zakladatelko chápu, jestli máš náročný dítko tak jsi byla ráda když spí že spíš taky a bolesti taky chápu. Někdo tu psal, že tak malý dítě by chvilku vydrželo l, no ale nechceš mít sex když dítě tam pláče 8o se neuvolnis absolutně.

Milenka je to nejkrajnější možnost a doufám že to tak není. Jestli teď je syn už takto větší, soupni ho na hlídání k babičce jestli máš možnost a udělejte si s partnerem čas jen pro sebe. To že jste rodiče, neznamená že jste přestali být partneři :andel: je třeba dát tomu chlapovi najevo že dítko není stredobodem tvého vesmíru
kdy jste měli čas jen pro sebe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.23 17:51
@luka.1990 píše:
Tak když byl na služebce, tak to samozřejmě nevím, byl v Číně, ale kontakt byl stále. Nepřišlo mi, že by byl po návratu jiný než před odjezdem. Úplně mě to vyděsilo, že si zde myslíte, že má milenku, z toho ho vážně nepodezřívám. Poslední minimálně měsíc vím přesně kdy a kde byl. Nemyslím si, že tam byl někde nějaký čas na nevěru.

Prosím anonym. Měla jsem milence a sex jsme stihli za deset minut v autě.

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
14.7.23 18:07

Jako to, že jsi nemohla mít sex v těhotenství chápu, ale to přece není důvod, aby v těhotenství nebyla žádná intimita. A po porodu čekat takovou šílenou dobu mi taky přijde nepochopitelný. Víš jak to musí být pro toho chlapa zraňující, že jsi ho tak dlouho odmítala? Stejně jako když muž odmítá ženu. Prostě to strašně pošramotí ten vztah…. No jestli tě teď odmítá on, asi už je rozhodnutej od tebe odejit a čeká, až třeba bude dítě starší nebo někoho má. Jako to tvoje uvažovaní a postoj k tomu je úplně nepochopitelnej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky