Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jullls píše:
Denně!
Jo tys to psala ze ti pritel doma hraje hry kazdy den a vam se nevenuje ty radsi mlc!
Dosud jsem netušila, že inteligence může býti v mínusových hodnotách… ![]()
@simoušek píše:
Jo tys to psala ze ti pritel doma hraje hry kazdy den a vam se nevenuje ty radsi mlc!
@simoušek píše:
Však já netvrdim, že nehraje… demence prostě ![]()
- Upravit
Děvčata, děvčata, dlouho sem tu nebyla ted kouknu a takový veřejný lynč… simu nechte at si užíva klidne 7× denně a pak naříká jaký má problémy, vy si važte toho co máte doma i když to není zrovna ideal(neříkám pokaždy), a radeji mi poradtě jak mam dostat červený flek z modry košile
tchyne kdysi prala… a košile nebyla levná tak nevím jestli náhodou nebudu mít nejdražší hadr ve střední evropě ![]()
Simi neřekla bych že to tu ješte nekoho zajímá. každá máme doma zlobivce, a modrou košili s červeným flekem
ale kdyby nebyla tak drahá tak jí klidne vyhodím, ale co víc ona mu ješte sluší ![]()
A jeste k ty matersky, taky to kazdy mame nejak, nekdo plati byt atd ja teda nemusim takovyhle veci resit bydlime ve velkym baraku kde to vsechno plati manzel, ja teda kupuju nejaky blbosti pro holky, a jidlo jako jogurty a tak ale jako jinak se o nic nemusim starat, je pravda ze mi jeden mesic manzel nepridal penizky, ale ted uz dava, plati a kupuje, je to muj milacek.
@dadasik a od čeho je to flek? Zkusila jsi ho vymnout jedlou sodou?
@Jaji77 já netuším od čeho je ten flek, vypada to jako od červenýho kamesníku, když jsem se ptala přítele tak ten netuší a tchyně se k tomu nechce vyjadřovat:) zkoušela jsem jedlou sodu, kypřící prášek, mydlo s jelenem, a tydle ty šílenosti, včera jsem koupila odstranovač obarvených skvrn tak uvidím mno jestli mu to vyžere a nebo to tam zustane, ale je blbí že košile je jedna z nejdražších
ale zase aspon budu mít pekny hadr když se to nepovede ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat