Jak vycházíte s mateřskou?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15659
3.7.12 14:06
@Anonymní píše:
„Nech mě chvíli bejt. Seš otravná!“ tohle mi bylo dnes řečeno… :,(

Nech ho bejt. I s dětma doma a Ty si jdi ven. :think:

• načítám...
Anonymní
3.7.12 14:07

Nejsem vdaná..

• Upravit
8996
3.7.12 14:09
@Anonymní píše:
Nejsem vdaná..

Nejsi vdaná? Tak co tě tam drží čoveče?

• načítám...
Anonymní
3.7.12 14:09

Je to můj byt…

• Upravit
14856
3.7.12 14:10

Holky a kdo nakupuje, vy? Na tohle je mozne dobre nakupovat spolecne, nebo ho vyslat se seznamem. Muj muz nerekne kolem jidla ani popel, nakupujeme vetsinou spolu, jinak to ani nejde a sam si tam casto nahazi dve baleni fidorek, nebo krabici nanuku :mrgreen:, vetsinou oboji ja teda obcas taky. Pak u kasy vidime, jak jsme to prepiskli, nebo u kosiku kdyz pretejka si rikame ze uz dost.

pak mam jeste kapesny na tyden a z toho kupuju co chybi, vetsinou zeleninu, ovoce, piti a pak mliko pro dceru, pliny a ubrusky. No obcas prihodin nejakou desne nezbytnou volovinu, to pak mrmla.

• načítám...
15659
3.7.12 14:11
@Anonymní píše:
Je to můj byt…

Tak ať maže on.

• načítám...
106
3.7.12 14:13

To je hrůza někteří chlapi jsou strašní. Chtěla bych vidět je jak by hospodařili. 1000kč na měsíc mi příjde teda málo, to já bych s tím nevyžila. My máme taky jeden účet i rodičák chodí na manželův účet ale peníze mi dává pořád, nikdy jsem ještě od něj neslyšela že mi víc nedá nebo že mi to musí stačit.

• načítám...
19494
3.7.12 14:23
@Anonymní píše:
„Nech mě chvíli bejt. Seš otravná!“ tohle mi bylo dnes řečeno… :,(

Nevychovany hovado. Já jsem horka hlava, v tu ranu bych měla sbaleno a byla na ceste.

• načítám...
14335
3.7.12 14:23

U nás nakupuju já, ale máme občas velké nákupy, takže můj vidí co kolik stojí.. A když nevidí, tak mu to řeknu… Zase jsem dneska utratla 400 a a dívej, že pomalu nenesu nic.. Ono je možná ty chlapy trochu do toho zasvětit.. Někdy opravdu si myslí, že tojídlo neni tak drahé..
Můj manžel je něco jak tvůj, ale v tom, že já mu řeknu a on mi dva dny nedá, protože má myšlenky nevím kde, tak jsem to zavedla tak, že mu řeknu, že nemám, že si vezmu na jídlo a před ním si vezmu z peněženky peníze.. Prý ok.. tam probém neni..Vemu si kolik mylsím, že budu potřebovat a řeknu, beru si 500 kč

• načítám...
14335
3.7.12 14:25

Ale kdybych měla upřímně napsat tak 1000 kč na vyjde.. ale neznám vás, na co jste zvyklý, já většinou kupuju jídlo jako květák, nebo si uděláme těstoviny s va jíčkem, nekupuju maso moc často…
Taeda pochopila jsem 1000 kč na týden.. ne měsíc.. někdy plus mínus, podle situace

• načítám...
106
3.7.12 14:35

Jo 1000kc by vyšlo ale musela bych se hodne omezovat. Utratím tak 2000 za týden i víc, ale hodně kupuju maso, to máme i 6 x týdně. Ale manžel to neřeší kolik utratím za jídlo, on ani neví kolik co stojí. Nakupuju sama, spolu chodíme jen občas, tak jednou za měsíc na velký nákup. Ale vím že ušetřit by se dalo, že tolik utratit bych nemusela, někdy kupuju i kraviny a pak se to doma nesní a letí to do koše :oops:

• načítám...
14335
3.7.12 14:40

Tak změn jídelníček a uvidíš..¨
Já mám výhodu, že můj manžel jí obyčejné věci, když to napíšu-.. klidně když mu uvařím třeba květákovou polévku a druhé nudle s mákem tak s ní celou mísu, nepotřebuje maso.. Ale ono záleží na co je kdo zvykolý.. Můj bývalý, ten jedl maso i na snídani a prostě pořád - klobásky, maso, sekaná, guláš a prostě maso…
Jeden den mu udělej žemlovku, pak nudle s vajíčkem, pak třeba špenát, spíš levnější jídla a řekni mu, že prostě za ty peníze si nemůžeš dovolit kupovat masa

• načítám...
8996
3.7.12 14:46
@Anonymní píše:
Je to můj byt…

Zlatíčko a proč s tím volem jsi? Vždyť ty alimenty by byli daleko vyšší než ty peníze co ti hází jak psovi.

• načítám...
Anonymní
3.7.12 14:55
@snažilka29 píše:
To je hrůza někteří chlapi jsou strašní. Chtěla bych vidět je jak by hospodařili. 1000kč na měsíc mi příjde teda málo, to já bych s tím nevyžila. My máme taky jeden účet i rodičák chodí na manželův účet ale peníze mi dává pořád, nikdy jsem ještě od něj neslyšela že mi víc nedá nebo že mi to musí stačit.

na týden!!

• Upravit
Anonymní
3.7.12 14:59

Já vím, že alimenty by byli vyšší. :( Asi nemám odvahu ho vyhodit, protože když jsem ustoupila, že odejdu já, tak mi vzal dceru a mě vystrkal za dveře.. :? :,( že půjdu sama.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat