Jak vycházíte s mateřskou?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
402
1.7.12 20:55

To jsou 5minutovky:D

• načítám...
36009
1.7.12 20:59
@simoušek píše:
To jsou 5minutovky:D

A tebe to porad bavi? Mas z toho neco?

• načítám...
29577
1.7.12 21:01

@simoušek to není o tom, co s ním je, to je o tom, co je s tebou. Evidentně tě má jako ploditelku a matku onuci. Nic víc, nic míň.
Tohle není vztah, tohle je JEHO střet zájmu, kdy ví, že má navrch.
Bohužel ty jsi ta kravička, co hraje jeho hru, žije podle jeho PRAVIDEL, PROČ TO NEBRÁT?
Komu by to tak nevyhovovalo?
Prober se!

Příspěvek upraven 01.07.12 v 21:02

• načítám...
402
1.7.12 21:01

To byvavalo ale ted se uplne zmenil dríve mi daval hodne ale ted uz ne uz to skoncilo Ted uz nekupuje jidlo kosmetiku a tak jen vse kolem baraku.

• načítám...
14335
1.7.12 21:06

Já nevím, já se nechci nikoho dotknout, ale třeba nemůže to být i tka, že se mu nevede?? Třeba už tolik nevydělává a prostě ti už dává míň.. A někdy vidím kolem sebe - a to opravdu nemyslím tebe a nikoho tady, že prostě dostane peníze a hrr na nákup, oblečení, hračky a pak se diví, že jim chlap nechce dávat peníze, že hned všechno utratí..
Já bych se na to podívala i tak, co jsi dřív kupovala a jak často - navíc, oblečení, kosmetika, hračky a třeba ho to taky už štvalo :think:
Ale zle to nemyslím, jenom, že v okolí mám pár maminek, co si tak stěžují a jakmile mají peníze tak hrr jde se na nákup a pořád by chtěliy dávat peníze od manžela..

• načítám...
402
1.7.12 21:18

Hele on ty deti taky driv rozmazloval, kupoval jim vsechno a najednou se to takhle obratilo je pravda ze jsou to i jeho deti takze by mi mel prispivat na vsechno driv to tak bylo daval mi na vsechno, taky jsme tak byli domluveny, a on pak zacal na me davat mi jen 2tisice a pak se kvuli tomu semnou nebavi mesic! co bylo driv to uz neni nechapu co s nem je!

• načítám...
ncc1701
1.7.12 21:25

Az budu nejakou dostavat, urcite s ni vyjdu. Ale uz se nevratim… ;)

• Upravit
14856
1.7.12 21:39

Tak se muselo neco stat - problemy ve firme, hrozici krach, tak treba sestri, ale mel by ti to rict…

a to jako fakt denne? tomu furt neverim :mrgreen:

• načítám...
402
1.7.12 21:39

Jinak vam všem dekuji za rady, skusim s manzelem jeste promluvit a uvidim ale pekne se zmenil zajimavy ze kdyz mi daval tech 5tisic tak pohoda a najednou ho neco jeblo zacal mi davat jem 2tis a mesic se semnou nebavi, ale jinak dekuji

• načítám...
402
1.7.12 21:44

Holky nevim cemu veřite nebo ne ale ja pišu pravdu je pravda ze me neznate ale ze mam chlapa takovyho…to jsem nevedela.

• načítám...
82
1.7.12 21:59

Ahoj všem, nečetla jsem celou diskusi, ale hned na začátku mě zarazilo, jak většina z Vás to má rozdělené na „můj účet, moje peníze“ a „manželův ůčet, manželovi peníze“ 8o 8o 8o.
Jsem z toho fakt vykulená, to teda nechápu (samozřejmě tím nechci nikoho urazit ani naštvat, pokud ano, tak se předem omlouvám), my máme společný účet, kam chodí manželova výplata i můj rodičák DOHROMADY, z toho se vše poplatí, kupuje jídlo atd., je to prostě společné, žádné „ty poplatíš to a já to“ :nevim:, já si ani nedovedu přestavit, že bych musela žebrat manžela o peníze :nevim:. Teda, to jsem fakt překvapená. Dříve, když jsme vybírali celou výplatu, tak se to doma dalo do pokladničky a z tama se peníze braly jak bylo třeba. Většinou z 99% chodíme společně nakupovat, takže máme přehled, když si z tama náhodou manžel veme peníze na něco, tak to to řekne at o tom vím, to je vše, nijak ho neomezuju (není třeba, je hodnej :hug:, jinak by neměl přístup :mrgreen:) a nijak neomezuje mě. Co si budem vykládat, většinou je hlavou domácnosti a tím, kdo o vše rozhoduje žena, teda aspon v mém okolí to tak u všech funguje ;).

• načítám...
14335
1.7.12 22:04

Tak ono je jiné mít dva učty jako moje tvoje, ale v závěru společné a nebo dva učty a opravdu moje tvoje..
Já bych nechtěla zase společný učet.. Jsem ráda za to, že si můžu sama hospodařit a neřešit s manželem proč a na co jsem si vybrala. V závěru měsíce stejně neřešíme, že z moho učtu se kupovalo jídlo a nebo z jeho se nakokupilao dalších věci, prostě je to naše, ale každý má svoje.. Mě to přijde víc praktické, i když například někde mám hlásit číslo učtu a prostě mi tam chodí peníze..
Jako dřív například výplata na pásek, každý měl svou :mrgreen:Navíc mě by osobně vyhovuje, že máme rozdělené i povinnosti, co kdo bude platit-mít starost..Já nakupuju postě jídlo, domácnost a zase se manžleovi nepletu do složenek.

Příspěvek upraven 01.07.12 v 22:06

• načítám...
15674
1.7.12 22:06

@wenrus Ale dva účty ještě nemusejí znamenat moje peníze-tvoje peníze. My třeba dva účty máme, máme rozdělené, kdo co platí, ale ne proto, že by mi manžel nic navíc nedal, ale proto, že je to tak přehlednější a průhlednější, kolik utratíme (a tím pádem se líp šetří). Dva účty máme ještě z doby, kdy jsme nebyli manželé, já odmítla mít přístup k jeho účtu, nevidím to jako nutnost. Jsme lidi a manželé k tomu, takže se dohnem. Když píšu JÁ platím z rodičáku to a to, tak tím myslím, že z toho, co mi chodí jako rodičák se platí to a to. A doteď jsem si myslela, že ostatní to tak taky mají. Pokud manžel odmítá ze „svého“ platu něco odevzdat, tak je to určitě špatně, ale to už tady padlo mockrát.

Zakladatelko, myslím si, že ve vašem případě je podstatné vědět, proč nastala ta změna. Něco v tom musí být.

• načítám...
6077
1.7.12 22:10

Tak my máme taky každý svůj účet, ale z důvodu, že přítel je rozvedený. Bývalka je docela vyčůraná, takže to je moje obezřetnost. A pak nejsme manželé, takže nechci mít společný účet. Jinak peníze, které dostává na ruku(diety), mi nechá všechny. To dělá doma stojku. :mrgreen:

• načítám...
2398
1.7.12 22:11
@Maarlen píše:
Tak to my máme jeden účet společný, hospodařili jsme si každý zvlášť než jsme se vzali a když se narodil malej, já zrušila účet a zůstal manželův, kam mi normálně chodí výplata, teď zase mateřská a později bude zase chodit rodičák. Jsme jedna rodina, každým dnem se rozrosteme a budeme čtyří a vše je společné. Nedovedu si představit moje prachy, jeho prachy…

My to máme úplně stejně, 1 účet, na něj chodí můj rodičák, manželova výplata. Vždy na začátku měsíce vybereme peníze na měsíc (neřešíme zda z rodičáků či z výplaty, prostě z našeho účtu) a HOTOVO, ev. dovybereme. Přijde mi to normální!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat