Jak vycházíte s mateřskou?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
681
2.7.12 11:49
@careynka píše:
a nemas doma ctverce? Tohle me fascinuje, kdyz lidi opravdu otaci kazdou kacku, ale musi kupovat „papirovky“. Tak bych hold koupila dvoje svrchni kalhotky a skladala ctverce a hotovo

Mám a dokonce je i používám, ale jenom na doma. Ven a na noc je nedávám, protože je hned skrz na skrz mokrej. :? A papírovky používám úplně ty nejlevnější z Alberta.

• načítám...
19494
2.7.12 11:57
@Jenver píše:
Mám a dokonce je i používám, ale jenom na doma. Ven a na noc je nedávám, protože je hned skrz na skrz mokrej. :? A papírovky používám úplně ty nejlevnější z Alberta.

tak to jo, beru zpet :-) ja teda taky pouzivam, ale z presvedceni :-) a na noc a na ven, tak to ti balik vydrzi dlouho ne? :-)

• načítám...
jullls
2.7.12 12:00

Já používám látkový na noc a doma a nejvíc luxusní 8) :jazyk:

• Upravit
681
2.7.12 12:09
@careynka píše:
tak to jo, beru zpet :-) ja teda taky pouzivam, ale z presvedceni :-) a na noc a na ven, tak to ti balik vydrzi dlouho ne? :-)
:) Na den má tak 2- 3 plínky, takže mám balík tak na 14 dní. :palec: Ale teď mám posledních 9plínek a to mi fakt nestačí. :?

@jullls já bych je použila i na noc, ale buď to neumim :lol: nebo prostě moc čůrá a ráno je mokrej od hlavy až k patě + postýlka. :evil:

• načítám...
jullls
2.7.12 12:15
@Jenver píše: :) Na den má tak 2- 3 plínky, takže mám balík tak na 14 dní. :palec: Ale teď mám posledních 9plínek a to mi fakt nestačí. :?@jullls já bych je použila i na noc, ale buď to neumim :lol: nebo prostě moc čůrá a ráno je mokrej od hlavy až k patě + postýlka. :evil:

Já jí dávám to savé jádro,pak dvě látkovky (čtverce) a na to ty „igeliťákový“ kalhotky a pohodička :)

• Upravit
19494
2.7.12 12:53
@Jenver píše: :) Na den má tak 2- 3 plínky, takže mám balík tak na 14 dní. :palec: Ale teď mám posledních 9plínek a to mi fakt nestačí. :?@jullls já bych je použila i na noc, ale buď to neumim :lol: nebo prostě moc čůrá a ráno je mokrej od hlavy až k patě + postýlka. :evil:

a nemas spatny svchni kalhotky? jaky mas?

• načítám...
681
2.7.12 13:44
@careynka píše:
a nemas spatny svchni kalhotky? jaky mas?

to je možný, mám jenom nějaký obyčejný z tesca :think:

• načítám...
19494
2.7.12 13:46
@Jenver píše:

jeee, tak na to se vyprdni :-) kup radsi nejaky kvalitni z bazarku, co drzi na tele, poslu nejaky odkazy a muzes tam koupit i nejaky vic savy plenky na noc a usetris uplne :-)

• načítám...
19494
2.7.12 13:48
@Jenver píše:

http://www.modrykonik.cz/bazar/plenky/?… tohle si prohledni. Ja mam zkusenosti s Imse Vimse, Thisties a Anavy a vsechny jsou moc fajn :-) maji tam i kalhotkovy plenky, misto tech skladacich ctvercu

• načítám...
jullls
2.7.12 13:48
@careynka píše:
jeee, tak na to se vyprdni :-) kup radsi nejaky kvalitni z bazarku, co drzi na tele, poslu nejaky odkazy a muzes tam koupit i nejaky vic savy plenky na noc a usetris uplne :-)

já chci takyyyy :mrgreen:

• Upravit
19494
2.7.12 13:50

http://www.modrykonik.cz/…lenky-vel-m/ tyhle neznam, ale nevypadaji spatne a jsou od 7-14 kil, to by melo byt pro vas akorat, ne?

• načítám...
19494
2.7.12 13:55

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tyhle taky vypadaji dobre :-)

• načítám...
19494
2.7.12 13:56
  • načítám...
19494
2.7.12 13:57

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tady jen nevim rozpeti tech kg

• načítám...
Anonymní
3.7.12 07:17

Tak holky, tyvole!!! :( Včera můj výplatu-13.000 + k tomu dostal 24.000Kč. nějaký bohusy, nevím. Takže si jel koupit Iphone a PSVitu (hrací konzoly)… tak jsem čekala jakože nám třeba také něco koupí a tak… a dnes ráno nám doma nechal 100Kč. Když jsem mu večer řekla, jestli mi tu nechá nějaký peníze prosím.
Myslela jsem třeba že si něco koupím, ale opet za to koupím jen jídlo!!! Přitom nájem platím já ze své mateřské!!! No já jsem nasrana!!! :( nebo spíš zklamaná… nevím :(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat