Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, ja mám mateřskou 7600 a taky s tim nějak bojuju, každy to zvládnem, tak to žvládneš určitě aji ty. držím palečky.
JJ, výživné na neprovdanou matku se platí do 2 let dítěte + výživnéna dítě a kdyby měl náhodou dluhy, tak bych si počkala až 1 měsíc nezaplatí a automaticky šla k soudu požádat na exekuci na plat. Já to tak uděklala jelikož jsem věděla že má hromady dluhů a měla jsem strach z čeho bude platit aloše a přímo na soudě se mnou paní vypsala žádost se vším mi poradila a už jsem měla klid. teda než dal výpově´D A UŽ NEPRACUJE A MOMENTÁLNĚ SEDÍ. A HOLKA BYL TO ZROVNA TAkový machr jako je ten tvůj, a taky jsem ho musela za pomocio příbuzných vystěhovat z mého bytu jelikož tam nebyl nahlášen. |Drž se a nenechej se blbečkem týrat!! ![]()
@Regina Hero píše:
Pětkrát denně přes den, když je pořád v práci… tak to by mě zajímalo, s kým…
Holka, ty jsi buď notorická lhářka, nebo jsi hodně nešťastná a pěkně se v tom topíš… ale všechno se dá napravit, kdybys chtěla skutečnou radu a pomoc, tak se ozvi… nebo založ jinou diskuzi, klidně i anonymní, ale zkus jednou napsat jen tu holou pravdu, nevymýšlet si a nelhat, tady se najde vždy dost hodných a ochotných lidí, co by ti poradili…
No jinde zase psala, že chodí domů i v 10 a ve 12. Že má na všechno obchodního ředitele a nemusí tam být… Ty jo, 7× denně sex? Má to chlap ale výdrž
. Mám jen já ten pocit, že tady někdo opravdu hoooodně lže… Smutné, že to má někdo zapotřebí…
- Upravit
No a co ja se za to nestidim ze to mame hodnekrat jsme spokojeny a stastny par.
Ty jednou píšeš tak jednou onak tak se rozhodni jinak tady budeš za pěknou drůbež ![]()
@Mucha píše:
Ty jednou píšeš tak jednou onak tak se rozhodni jinak tady budeš za pěknou drůbež
Me je to fuk lepsi nez nekdo hraje dene hry na pocitaci jeje nekteri maji co rikat a smat se.
@simoušek píše:
Me je to fuk lepsi nez nekdo hraje dene hry na pocitaci jeje nekteri maji co rikat a smat se.
Denně!
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat