Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Moc děkuji… Nemá tu trvalé bydliště, ani není ve smlouvě jako spolubydlící..
Tak pryc s ním, s debilem, až si sežere ten svůj i-phone :-p
Tak tím lépe a radostněji:) držím ti palce aby si se zbavila takové přítěže, jen doufám že nic takovýho me nepotká vubec ti nezávidím…
@careynka píše:
Tak pryc s ním, s debilem, až si sežere ten svůj i-phone :-p
tak aspon si zavolá ne??:)
@Anonymní píše:
To závidím, ale měli jsme to stejně… nvm kdy se to zlomilo a hlavně proč..prostě třeba včera jsme byli nakupovat… tak koupil chleba, mléko, malej banán na sváču a pak sobě vodu do práce, sobě salám (kterej nejím),sobě májky, a pak řekl skoro u kasy: „Tak si taky něco vem, no!“
prostě nevím, už je mi i snad nepříjemný vedle něj chodit, protože nevím…mateřskou dám na nájem, z toho mi zbývá nějaky 2tis.,tak za ty něco koupim malej a tak a končím…
Včera mi po práci volal, jestli si pojedeme teda s ním koupit telefon, a opět jsem vedle něj jen šla a koukala. Přitom vždy mi něco kupoval…zbylo mu v peněžence 16.000 pro nic za nic…a nic prostě! U trafiky mi řekl, jestli chci časopis.![]()
Mě to přijde, že se mu líbí ti takhle ubližovat. Souhlasím s @Lynette sbal mu kufry, vyměň zámky a nazdar. Soud mu stanoví vyšší výživné a budeš se mít zdaleka líp. A pokud se nepletu, měl by platit výživný i na tebe. Nenech ho, aby stebou takhle zametal. ![]()
@veny1 taky si myslím že by te mel podporovat do dvou let dítete:) zeptej se na to, a příplatky na bydlení je taky slušná částka, na uřade ti jiste poradí:)
Ou, aha, to jsem ani nevěděla. Na sociálce?
Teď přemýšlím…že mu řeknu o 2000,– na hadry…ale asi to bude zbytečný… ![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Ou, aha, to jsem ani nevěděla. Na sociálce?Teď přemýšlím…že mu řeknu o 2000,– na hadry…ale asi to bude zbytečný…
Rekni si co nejvíc, oni ti to sníží, tak ať máš nějaký slušný peníze. Navíc do dvou let ditete mas narok na výživu i pro sebe
A to funguje i když bere nějakých 13.000 čistého třeba a z toho platí cca4000,– dluhy.?
- Upravit
Mno ajsne že jo, bere se jen jeho čistý příjem, jeho závazky se nezapočítavají musí mít minimální mzdu. hele uvidíš každymu to daj pokaždy jinak ale alespon se zbavíš přítěže a dostaneš nejaký davky a tak… musíš si to oběhat mno
@dadasik píše:
Mno ajsne že jo, bere se jen jeho čistý příjem, jeho závazky se nezapočítavají musí mít minimální mzdu. hele uvidíš každymu to daj pokaždy jinak ale alespon se zbavíš přítěže a dostaneš nejaký davky a tak… musíš si to oběhat mno
Jojo, to je jasné, oběhám to a poptám se
Moc děkuju, zlepšila se mi tím nálada. ![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Jojo, to je jasné, oběhám to a poptám seMoc děkuju, zlepšila se mi tím nálada.
Dluhy jsou jeho problém ![]()
@simoušek píše:
Ale jista jsem si tim ze v tom neni jina, protoze sex mame 5krat dene za noc jeste 2krat. nevim co s nem je.
Uaaaaaaaaaaaaa
![]()
@simoušek píše:
Ahojky nejaka maminka tišnov,okoli,nebo brno venkov?my bydlime v tišnove,mam 18mesicni holcicku a 3letou.nikoho tady nezname jsme porad zalezli doma,našla by se maminka s detmi na ruzne akce pro deti na ruzne vylety,na prochazky s detmi ,na popovidani posezeni u kavy?uz me nebavi vecne cekat az manzel prijede vecer s prace a ja cely dny jen uklizim a sedime doma na zadku.uz bych za ten rok co tady jsem nekam vyrazila s holkama ale neni s kym:.(najde se nejaka maminka?
Pětkrát denně přes den, když je pořád v práci… tak to by mě zajímalo, s kým…
Holka, ty jsi buď notorická lhářka, nebo jsi hodně nešťastná a pěkně se v tom topíš… ale všechno se dá napravit, kdybys chtěla skutečnou radu a pomoc, tak se ozvi… nebo založ jinou diskuzi, klidně i anonymní, ale zkus jednou napsat jen tu holou pravdu, nevymýšlet si a nelhat, tady se najde vždy dost hodných a ochotných lidí, co by ti poradili…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat