Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Tak holky, tyvole!!!Včera můj výplatu-13.000 + k tomu dostal 24.000Kč. nějaký bohusy, nevím. Takže si jel koupit Iphone a PSVitu (hrací konzoly)… tak jsem čekala jakože nám třeba také něco koupí a tak… a dnes ráno nám doma nechal 100Kč. Když jsem mu večer řekla, jestli mi tu nechá nějaký peníze prosím.
Myslela jsem třeba že si něco koupím, ale opet za to koupím jen jídlo!!! Přitom nájem platím já ze své mateřské!!! No já jsem nasrana!!!nebo spíš zklamaná… nevím
TAk to je síla, takového chlapa bych asi poslala někam ![]()
@Haňulík píše:
TAk to je síla, takového chlapa bych asi poslala někam
Taky mám sto chutí… ![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky mám sto chutí…
U n ás je to naopak, manžel taky dostal nějaké peníze navíc a za to jsme koupili pro mě eliptický trenažér a dětem bazén
sobě nekoupil nic. Prý nic nepotřebuje.
@Haňulík píše:
U n ás je to naopak, manžel taky dostal nějaké peníze navíc a za to jsme koupili pro mě eliptický trenažér a dětem bazénsobě nekoupil nic. Prý nic nepotřebuje.
Tak to ti závidím
Ale to není můj největší problem zrovna - koukla sem se do toho starého mobilu a tam? dvě čísla na jeho ex… a mě řekl že na ni číslo nemá, co by s ním prej dělal…
bože, jaka ja jsem krava…
![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak holky, tyvole!!!Včera můj výplatu-13.000 + k tomu dostal 24.000Kč. nějaký bohusy, nevím. Takže si jel koupit Iphone a PSVitu (hrací konzoly)… tak jsem čekala jakože nám třeba také něco koupí a tak… a dnes ráno nám doma nechal 100Kč. Když jsem mu večer řekla, jestli mi tu nechá nějaký peníze prosím.
Myslela jsem třeba že si něco koupím, ale opet za to koupím jen jídlo!!! Přitom nájem platím já ze své mateřské!!! No já jsem nasrana!!!nebo spíš zklamaná… nevím
Tak to bych ho asi zabila. Promiň, ale pěkný sobec. ![]()
Můj muž má na chlapa docela mizerný plat a má z toho výčitky svědomí, že nás pořádně finančně nezabezpečí. Tohle by si opravdu nikdy nedovolil. ![]()
@jarka2011 píše:
Tak to bych ho asi zabila. Promiň, ale pěkný sobec.Můj muž má na chlapa docela mizerný plat a má z toho výčitky svědomí, že nás pořádně finančně nezabezpečí. Tohle by si opravdu nikdy nedovolil.
Každý měsíc škudlí, kupuje nám věci a tak i když má jen třeba těch 12.000Kč. ale ted dostal víc… a chová se jak namachrovanej kretén!
- Upravit
@Anonymní píše:
Co? To je sobec, to bych nesnesla. A 100 na jídlo? To je tak na snídani
@careynka píše:
Co? To je sobec, to bych nesnesla. A 100 na jídlo? To je tak na snídani
Taky nic koupit nejdu
:-/ at si nasere!!
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky nic koupit nejdu:-/ at si nasere!!
no to je opravdu na snídani, se stovkou bych taky do obchodu nelezla
Nebo si zajdi s dítětem na zmrzlinu a jemu řekni že bohužel na nic jiného to nevyšlo ![]()
@Anonymní píše:
Taky nic koupit nejdu:-/ at si nasere!!
Jako to chtěl abys z toho uvařila? Tak kup sobě a detem pizzu a on at žere oves ![]()
@Haňulík píše:
Nebo si zajdi s dítětem na zmrzlinu a jemu řekni že bohužel na nic jiného to nevyšlo
No… jako…docela ve mě hrklo! Nedá mi prostě to co mi dával dřív…prej neumím hospodařit…a to máme 1000,– na týden průměrně… vařim většinou na dva dny a nepřesáhnu litra… ale neumim hospodařit :-/
- Upravit
@Anonymní píše:
No… jako…docela ve mě hrklo! Nedá mi prostě to co mi dával dřív…prej neumím hospodařit…a to máme 1000,– na týden průměrně… vařim většinou na dva dny a nepřesáhnu litra… ale neumim hospodařit :-/
Bych se ho zeptala co tak najednou.
@Anonymní píše:
„Nech mě chvíli bejt. Seš otravná!“ tohle mi bylo dnes řečeno…
Ježiši a proč se s ním nerozvedeš? Evidentně jsi mu ukradená, jedná s tebou jak s kusem hadru dává ti almužnu na jídlo, kašle na tebe, volá si s bejvalkou. Jsi blbá nebo navedená? Rozveď se a bude ti líp, uvidíš. Peněz budeš mít dost, budeš mít klid a najdeš si lepšího.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat