Jak vypadají Emiminačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
21.3.21 12:18
@Anna766 píše:
V ženském vydání moc ne :mrgreen: zlatá Božena.
:mrgreen: dobře :pankac: to beru
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
21.3.21 12:18
@lucenka píše:
Ze stejného důvodu by mě kromě Terien zajímala ještě Burj khalifa

Upřímně, zajímala by jsi mě i ty. Názorově jsme se nikdy moc neschodly. Nic ve zlém. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149505
21.3.21 12:19
@Janli píše:
Když se vobčas ráno probudím po tahu s kámoškama a kouknu na sebe do zrcadla, tak musím uznat, že jsem skvělej model pro Picassa… 8)

Já pro Rubense.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37199
21.3.21 12:20
@milami píše:
Pak bychom se možná divili, co tady psali a jak lhali.

Hele, často se střetávám s tím, že mi na různých fórech nevěří, byť říkám naprostou pravdu. Když ale někdy něco řeknu jako žert nebo nadsázkou, tak to většinou vezmou vážně. Čím to asi může být? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.3.21 12:20
@Bafonek píše:
@Tomáš916 Tak pokud jde o kritiku, tak mám pocit, že tu jsou podstatně silnější kalibry… 8)

Tak já registruji ji, nemyslím to nějak špatně, často s ní i souhlasím, ale je taková se vším rychle hotová, což je mi občas i sympatický, občas mi to přijde moc, ale to je jen můj názor. Víc za tím asi není potřeba hledat, prostě by mě zajímala zrovna Terien :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
21.3.21 12:21
@Bafonek píše:
@Tomáš916 Tak pokud jde o kritiku, tak mám pocit, že tu jsou podstatně silnější kalibry… 8)

Třeba Karkarka, na kterou bych byla zvědavá. Predstavuju si ji tmavovlasou, vlasy v culíku, malá postava. Docela protivná :mrgreen: nevím, prostě to je moje predstava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
21.3.21 12:23
@Anna766 píše:
Já pro Rubense.

Já pro Zdeňka Trošku. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.3.21 12:24
@Bafonek píše:
Proč, proč, proč??? To vzbudilo můj zájem. :jazyk:

Mě by třeba u těchto uživatelek, které jsou v zásadě na každého zlé, nezajímal ani tak vzhled, jako spíš jestli jsou i v reálu takové ranařky, jak se tady prezentují. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
21.3.21 12:24
@Zumpa píše:
No nevím, trochu ho znám a fakt bych ho nikomu nedoporučoval :mrgreen:
:mrgreen: já taky ne, musí to být trochu magor :lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.3.21 12:25
@jege píše:
Hele, často se střetávám s tím, že mi na různých fórech nevěří, byť říkám naprostou pravdu. Když ale někdy něco řeknu jako žert nebo nadsázkou, tak to většinou vezmou vážně. Čím to asi může být? :think:

Svět zkrátka chce být klamán :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
21.3.21 12:27
@Julča001 píše:
Mě by třeba u těchto uživatelek, které jsou v zásadě na každého zlé, nezajímal ani tak vzhled, jako spíšjestli jsou i v reálu takové ranařky, jak se tady prezentují. :think:
:lol: :lol: Já se tady taky občas prezentuju jako pěkná kravka a prej jsem v normálním světě docela oblíbený kus /zvěřiny/. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.3.21 12:27
@Bafonek píše:
Upřímně, zajímala by jsi mě i ty. Názorově jsme se nikdy moc neschodly. Nic ve zlém. ;) :kytka:

Já se svým vzhledem netajím. A je tu i dost diskuzí, kam někdo přidával moje fotky.

• Citovat
  • Upravit
2181
21.3.21 12:28
@Julča001 píše:
Svět zkrátka chce být klamán :lol:

Tuhle hlášku znám. Neznáme se osobně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.3.21 12:28
@milami píše:
Pak bychom se možná divili, co tady psali a jak lhali.

Celkově mám z jednoho jiného fóra zkušenost, že se lidi prezentují málem jako osvícení a nad věcí a přitom v reálu jsou to často naprostí zoufalci, kteří vůbec nevědí, co se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
21.3.21 12:29
@lucenka píše:
Já se svým vzhledem netajím. A je tu i dost diskuzí, kam někdo přidával moje fotky.

Tak budeš ta kočka s dlouhými vlasy? Takové hnědo-bordó? Nebo jsem třeba úplný Mimoň a nevím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová