Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Ze stejného důvodu by mě kromě Terien zajímala ještě Burj khalifa
Upřímně, zajímala by jsi mě i ty. Názorově jsme se nikdy moc neschodly. Nic ve zlém.
![]()
@Janli píše:
Když se vobčas ráno probudím po tahu s kámoškama a kouknu na sebe do zrcadla, tak musím uznat, že jsem skvělej model pro Picassa…
Já pro Rubense.
@milami píše:
Pak bychom se možná divili, co tady psali a jak lhali.
Hele, často se střetávám s tím, že mi na různých fórech nevěří, byť říkám naprostou pravdu. Když ale někdy něco řeknu jako žert nebo nadsázkou, tak to většinou vezmou vážně. Čím to asi může být? ![]()
@Bafonek píše:
@Tomáš916 Tak pokud jde o kritiku, tak mám pocit, že tu jsou podstatně silnější kalibry…
Tak já registruji ji, nemyslím to nějak špatně, často s ní i souhlasím, ale je taková se vším rychle hotová, což je mi občas i sympatický, občas mi to přijde moc, ale to je jen můj názor. Víc za tím asi není potřeba hledat, prostě by mě zajímala zrovna Terien ![]()
@Bafonek píše:
@Tomáš916 Tak pokud jde o kritiku, tak mám pocit, že tu jsou podstatně silnější kalibry…
Třeba Karkarka, na kterou bych byla zvědavá. Predstavuju si ji tmavovlasou, vlasy v culíku, malá postava. Docela protivná
nevím, prostě to je moje predstava ![]()
@Bafonek píše:
Proč, proč, proč??? To vzbudilo můj zájem.
Mě by třeba u těchto uživatelek, které jsou v zásadě na každého zlé, nezajímal ani tak vzhled, jako spíš jestli jsou i v reálu takové ranařky, jak se tady prezentují. ![]()
@Zumpa píše:
No nevím, trochu ho znám a fakt bych ho nikomu nedoporučoval
@jege píše:
Hele, často se střetávám s tím, že mi na různých fórech nevěří, byť říkám naprostou pravdu. Když ale někdy něco řeknu jako žert nebo nadsázkou, tak to většinou vezmou vážně. Čím to asi může být?
Svět zkrátka chce být klamán ![]()
@Julča001 píše:
Mě by třeba u těchto uživatelek, které jsou v zásadě na každého zlé, nezajímal ani tak vzhled, jako spíšjestli jsou i v reálu takové ranařky, jak se tady prezentují.
@Bafonek píše:
Upřímně, zajímala by jsi mě i ty. Názorově jsme se nikdy moc neschodly. Nic ve zlém.![]()
Já se svým vzhledem netajím. A je tu i dost diskuzí, kam někdo přidával moje fotky.
@Julča001 píše:
Svět zkrátka chce být klamán
Tuhle hlášku znám. Neznáme se osobně? ![]()
@milami píše:
Pak bychom se možná divili, co tady psali a jak lhali.
Celkově mám z jednoho jiného fóra zkušenost, že se lidi prezentují málem jako osvícení a nad věcí a přitom v reálu jsou to často naprostí zoufalci, kteří vůbec nevědí, co se sebou.
@lucenka píše:
Já se svým vzhledem netajím. A je tu i dost diskuzí, kam někdo přidával moje fotky.
Tak budeš ta kočka s dlouhými vlasy? Takové hnědo-bordó? Nebo jsem třeba úplný Mimoň a nevím. ![]()