Jak vypadají Emiminačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
21.3.21 15:23

@Bafonek tak schválně, tvoje představa?

• Citovat
  • Upravit
2324
21.3.21 15:36

Já se tu bavím, jak rozličně si ty ostatní představujete.
A to ještě ovlivní to, když má někdo lidskou profilovku a přitom to není on, jako např. debra. morgan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
21.3.21 15:55
@bse.pedro píše:
Jen jestli si mě příliš neidealizuješ… :nevim: Ono na tom pořekadle, že láska je slepá, může být něco pravdy… :oops: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

Já si maximálně tak idealizuju tu část obličeje pod rouskou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37677
21.3.21 16:20
@holka_z_hor píše:
Vladíku tebe jsem nemyslela :* :srdce: :mavam:
:P Ani mě to nějak nenapadlo. :P :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
21.3.21 16:32

Ještě Pikola by mě zajímala. Vím že je vysoká a jasně u ní vidím černé vlasy, a dlouhé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
21.3.21 16:34
@GabinkaCh píše:
Ještě Pikola by mě zajímala. Vím že je vysoká a jasně u ní vidím černé vlasy, a dlouhé :think:

A ty jsi podobná své ikonce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
21.3.21 16:39
@Prof. Farnsworth píše:

Si piš :mrgreen: ještě o trochu hezčí :pankac: a nad tebou jsem přemýšlela jak asi vypadáš a tam nemám žádnou představu. Furt mi v mozku naskakuje tvoje profilovka :lol: Ale když se budu hodně soustředit…jsi určitě štíhlý, máš trochu špičatý nos, vlasy hnědé :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
21.3.21 17:10
@Magika VonCary píše:
Vůbec, to bych si nedovolila :kytka:Jen že jsi někde psala že jsi právnička tuším? Tak jsem si tě představila jako jednu svou kamarádku co je taky právnička, je i ve stejném věku a má podobně kultivované vyjadřování a k tomu je božsky krásná :) Tak ty budeš taky :kytka:

Oo to by bylo milé ;)
Práva dokončuji, i v tom oboru pracuji, ale právnička ještě nejsem, trošku jsem na to šla oklikou a jinou kariérou a posbírala jsem nějaký titul i předtím.

Já jsem takové kancelářské potkáně. Lodičky, pouzdrovky, moje dlouhé nehty, veeelka sbírka šatů. Dlouhé hnědé rovné vlasy (už se to pomalu sune zase zpět k zadku, kadeřník to střihl do pasu), na čenichu asi zaujmou plné rty, ale brala bych větší oči :lol: :lol: Jsem prsatá, ale jinak postava krev a mléko, nejsem štíhlá, ale ani obtloustlá.

Jsou hezčí, líbí se mi drobné ženské :)

• Citovat
  • Upravit
21.3.21 17:21

Chtěla bych viděl Chauvinistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.3.21 17:43
@Bafonek píše:
Hodně by mě zajímala Divine woman. Představuju si ji jako vzdělanou ženu přednášející na VŠ a nosí černé kalhoty. Vůbec nevím, kde jsem k té představě přišla.
:palec: kromě té práce to celkem sedí :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24019
21.3.21 18:18
@Alladina píše:
Já si maximálně tak idealizuju tu část obličeje pod rouskou :P

Jestli myslíš tu část cca 60cm pod rouškou, tak ta je snad celkem v normě… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
21.3.21 18:20
@Janli píše:
@Bafonek tak schválně, tvoje představa?

Vyšší štíhlá blondýna v džínách, tmavší blond rovné vlasy po ramena. :think: Může být? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
21.3.21 18:23
@divine woman píše: :palec: kromě té práce to celkem sedí :D
:D Tak pracuješ v administrativě. Někde, kde je nutno myslet, být elegantní a mít kultivované vystupování. Já at dělám co dělám, tak působím jak rozjívená středoškolačka. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
21.3.21 18:39
@Prof. Farnsworth píše:

Gabča tady fotky měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.3.21 19:23
@milami píše:
Já se tu bavím, jak rozličně si ty ostatní představujete.
A to ještě ovlivní to, když má někdo lidskou profilovku a přitom to není on, jako např. debra. morgan.

Ano, nebo třeba Annabela11, karkarka atd. (teda možná že jsou ty fotky pravé, pak se omlouvám :think: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová