Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se tu bavím, jak rozličně si ty ostatní představujete.
A to ještě ovlivní to, když má někdo lidskou profilovku a přitom to není on, jako např. debra. morgan.
@bse.pedro píše:
Jen jestli si mě příliš neidealizuješ…Ono na tom pořekadle, že láska je slepá, může být něco pravdy…
![]()
![]()
![]()
![]()
Já si maximálně tak idealizuju tu část obličeje pod rouskou ![]()
Ještě Pikola by mě zajímala. Vím že je vysoká a jasně u ní vidím černé vlasy, a dlouhé ![]()
@GabinkaCh píše:
Ještě Pikola by mě zajímala. Vím že je vysoká a jasně u ní vidím černé vlasy, a dlouhé
A ty jsi podobná své ikonce? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A ty jsi podobná své ikonce?
Si piš
ještě o trochu hezčí
a nad tebou jsem přemýšlela jak asi vypadáš a tam nemám žádnou představu. Furt mi v mozku naskakuje tvoje profilovka
Ale když se budu hodně soustředit…jsi určitě štíhlý, máš trochu špičatý nos, vlasy hnědé
![]()
@Magika VonCary píše:
Vůbec, to bych si nedovolilaJen že jsi někde psala že jsi právnička tuším? Tak jsem si tě představila jako jednu svou kamarádku co je taky právnička, je i ve stejném věku a má podobně kultivované vyjadřování a k tomu je božsky krásná
Tak ty budeš taky
Oo to by bylo milé ![]()
Práva dokončuji, i v tom oboru pracuji, ale právnička ještě nejsem, trošku jsem na to šla oklikou a jinou kariérou a posbírala jsem nějaký titul i předtím.
Já jsem takové kancelářské potkáně. Lodičky, pouzdrovky, moje dlouhé nehty, veeelka sbírka šatů. Dlouhé hnědé rovné vlasy (už se to pomalu sune zase zpět k zadku, kadeřník to střihl do pasu), na čenichu asi zaujmou plné rty, ale brala bych větší oči
Jsem prsatá, ale jinak postava krev a mléko, nejsem štíhlá, ale ani obtloustlá.
Jsou hezčí, líbí se mi drobné ženské ![]()
@Bafonek píše:
Hodně by mě zajímala Divine woman. Představuju si ji jako vzdělanou ženu přednášející na VŠ a nosí černé kalhoty. Vůbec nevím, kde jsem k té představě přišla.
@Alladina píše:
Já si maximálně tak idealizuju tu část obličeje pod rouskou
Jestli myslíš tu část cca 60cm pod rouškou, tak ta je snad celkem v normě…
![]()
@Janli píše:
@Bafonek tak schválně, tvoje představa?
Vyšší štíhlá blondýna v džínách, tmavší blond rovné vlasy po ramena.
Může být? ![]()
@divine woman píše:kromě té práce to celkem sedí
@Prof. Farnsworth píše:
A ty jsi podobná své ikonce?
Gabča tady fotky měla.
@milami píše:
Já se tu bavím, jak rozličně si ty ostatní představujete.
A to ještě ovlivní to, když má někdo lidskou profilovku a přitom to není on, jako např. debra. morgan.
Ano, nebo třeba Annabela11, karkarka atd. (teda možná že jsou ty fotky pravé, pak se omlouvám
)
@Bafonek tak schválně, tvoje představa?