Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mrav píše:
Pozvi ho na kafe, ať tu nejsem sám.![]()
Ať tu nejsi sám kdo ho pozval na kafe? Nebo nechápu… ![]()
@aquarian píše:
https://www.imdb.com/…rm192768768/Typově zhruba ano, já mám tedy kulatější obličej, trochu světlejší oči a vlasy víc do čela.
Takže jsi úplně stejnej akorát úplně jinej…
@Anna766 píše:
Takže jsi úplně stejnej akorát úplně jinej…
Kdyby papousek umel stekat, mohl by z nej byt bernardyn.
@Julča001 píše:
Ať tu nejsi sám kdo ho pozval na kafe? Nebo nechápu…
Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti. Ale slíbené platí klidně i deset let. ![]()
@mrav píše:
Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti. Ale slíbené platí klidně i deset let.
Jo aha. Tak to asi ne, sice je to určitě idol, ale na můj vkus jsme oba trochu moc zadaní ![]()
@mrav píše:
Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti.Ale slíbené platí klidně i deset let.
Z toho vyplývá, že teď budu muset jít na rande s Pedroušem.
Nene počkat, to on bude muset jít na rande se mnou.. ![]()
@Svítící žárovka píše:
Mne by zajímaly všechny tváře Ou.
Bingo! Jsou to minimálně 2 různé osoby. Spíš víc.
@dešťová víla píše:
Bingo! Jsou to minimálně 2 různé osoby. Spíš víc.
A já jsem si říkala jestli jsem jediná komu to připadá jako by (hlavně teda poslední dobou ) každý její příspěvek psal někdo jiný.
@PeBa12 píše:
A já jsem si říkala jestli jsem jediná komu to připadá jako by (hlavně teda poslední dobou ) každý její příspěvek psal někdo jiný.
jojo, to jsem si všimla taky, ale když jsem se jí na to zeptala, tak mi neodpověděla. ![]()
@PeBa12 píše:
nejen poslední dobou, tak před půl rokem, bývala občas docela sprostá a vulgární
@aiwwa píše:
jojo, to jsem si všimla taky, ale když jsem se jí na to zeptala, tak mi neodpověděla.
ona NIKDY neodpovídá na nic, ani když s ní souhlasíš ani když máš negativní připomínky
Ou k příspěvkům často hodí odkazy knih, možná pracuje v knihovně.
@mrav píše:
Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti. Ale slíbené platí klidně i deset let.
Neboj, bude to dřív, než budem v důchodu ![]()
@PeBa12 píše:
Fakt? Ja jsem teda asi cetla jen ty takove psychologicke, nevim jak jinak to nazvat. A vzdycky mi prisly uplne stejne
🙈
@alejandra píše:
Fakt? Ja jsem teda asi cetla jen ty takove psychologicke, nevim jak jinak to nazvat. A vzdycky mi prisly uplne stejne🙈
Tez jsem jeste na jiny nenarazila… Ale jinak je fakt, ze jsou az moc psychologicky kolikrat…