Jak vypadají Emiminačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
22.3.21 08:48
@mrav píše:
Pozvi ho na kafe, ať tu nejsem sám. :mrgreen: :mavam:

Ať tu nejsi sám kdo ho pozval na kafe? Nebo nechápu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
22.3.21 08:52
@aquarian píše:
https://www.imdb.com/…rm192768768/Typově zhruba ano, já mám tedy kulatější obličej, trochu světlejší oči a vlasy víc do čela.

Takže jsi úplně stejnej akorát úplně jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.3.21 08:56
@Anna766 píše:
Takže jsi úplně stejnej akorát úplně jinej…

Kdyby papousek umel stekat, mohl by z nej byt bernardyn.

• Citovat
  • Upravit
122551
22.3.21 09:01
@Julča001 píše:
Ať tu nejsi sám kdo ho pozval na kafe? Nebo nechápu… :think:

Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti. Ale slíbené platí klidně i deset let. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.3.21 09:05
@mrav píše:
Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti. Ale slíbené platí klidně i deset let. :lol:

Jo aha. Tak to asi ne, sice je to určitě idol, ale na můj vkus jsme oba trochu moc zadaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37001
22.3.21 09:56
@karkarka píše: …prsa pevné čtyřky.

UK! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
22.3.21 11:01
@mrav píše:
Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti.Ale slíbené platí klidně i deset let. :lol:

Z toho vyplývá, že teď budu muset jít na rande s Pedroušem. :mrgreen: Nene počkat, to on bude muset jít na rande se mnou.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.21 11:40
@Svítící žárovka píše:
Mne by zajímaly všechny tváře Ou.

Bingo! Jsou to minimálně 2 různé osoby. Spíš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
22.3.21 13:00
@dešťová víla píše:
Bingo! Jsou to minimálně 2 různé osoby. Spíš víc.

A já jsem si říkala jestli jsem jediná komu to připadá jako by (hlavně teda poslední dobou ) každý její příspěvek psal někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116528
22.3.21 13:25
@PeBa12 píše:
A já jsem si říkala jestli jsem jediná komu to připadá jako by (hlavně teda poslední dobou ) každý její příspěvek psal někdo jiný.

jojo, to jsem si všimla taky, ale když jsem se jí na to zeptala, tak mi neodpověděla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
22.3.21 13:29
@PeBa12 píše:
A já jsem si říkala jestli jsem jediná komu to připadá jako by (hlavně teda poslední dobou ) každý její příspěvek psal někdo jiný.

nejen poslední dobou, tak před půl rokem, bývala občas docela sprostá a vulgární

@aiwwa píše:
jojo, to jsem si všimla taky, ale když jsem se jí na to zeptala, tak mi neodpověděla. :nevim:

ona NIKDY neodpovídá na nic, ani když s ní souhlasíš ani když máš negativní připomínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.3.21 13:31

Ou k příspěvkům často hodí odkazy knih, možná pracuje v knihovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
22.3.21 14:24
@mrav píše:
Zvu zakladatelku. Zatím z toho nic nebylo- opatření, rodičovské povinnosti. Ale slíbené platí klidně i deset let. :lol:

Neboj, bude to dřív, než budem v důchodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
22.3.21 14:45
@PeBa12 píše:

Fakt? Ja jsem teda asi cetla jen ty takove psychologicke, nevim jak jinak to nazvat. A vzdycky mi prisly uplne stejne :lol: 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
22.3.21 14:47
@alejandra píše:
Fakt? Ja jsem teda asi cetla jen ty takove psychologicke, nevim jak jinak to nazvat. A vzdycky mi prisly uplne stejne :lol: 🙈

Tez jsem jeste na jiny nenarazila… Ale jinak je fakt, ze jsou az moc psychologicky kolikrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová