Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 píše: Více
Není zač. Já mám Sumatriptan, ten si beru, když jsem doma a můžu si lehnout, protože působí pomaleji a pak ještě Roseming, ten většinou pomůže do dvaceti minut, ten mám sebou, když jdu ven nebo do práce. Roseming má ještě nosní sprej, ten by měl působit opravdu rychle, ale ten jsem neměla, tak nevím.
@arinecka píše: VíceŽe v reálném životě to takhle nefunguje a pokud to není zdraví ohrožující anebo jinak nutné, tak partneři většinou nekombinují několik vysokoúčinných ochran najednou, třeba HA a kondom!
@Roxy ivka ten sprej mi taky slíbil, až tam půjdu v září. Teď si mám psát kdy mám záchvat migrény atd.
Já to mám vždy při ovulaci.
@jege to je pravda no. Už to tady jde do extrému. Oponovat, na vše co napíšu já nebo ty.
Ano, a proto nemá cenu to rozpouštět ani hledat milenku, o kterou se jege soustavně snaží. Upřímně pochybuju, že má co někomu nabídnout.
Psala jsem, že podraz je hnus, ale když už se stane, tak se přece člověk nevykašle na své vlastní dítě.
Viz ty případy, o kterých jsem psala, že podraz udělal muž.
A „nehoda“ je něco jiného. Tam k žádnému podrazu nedochází. ![]()
@Ephemeral tvoje starosti. Hlavně aby si měla ty co nabídnout, když tak soudíš druhé.
@Prelesta ano, pořád dokola
Nevykasle se na něj, ale na ní!!! Nežije s dítětem kvůli kalkulu matky. A jaký sním má vztah to Bůh ví.
Tak o čem takové otcovství je? O povinnosti? To snad ne.
No, to bývá často hormonama, u mě většinou, když vysadím a trochu si přispím. A bouřky moje hlava cítí skoro na druhém konci republiky. Ale já to mám dědičné, po babičce. A vůbec nesmím pít červené víno, to je pak taky jasná migréna. Ale ten deníček je dobrej, to většinou pomáhá si to uvědomit, po čem jsou největší záchvaty.
To děláš schválně? Vzdyt to tu do extrému vedete vy dva. Urážkami, vulgaritami, zlým napadáním.
@Prelesta píše: Více
Nemusí! Stejně jako žena nemusí mít dítě a pokud se rozhodne jít na potrat, byť to chlap neschvaluje a musí se s tím smířit, stejně tak má právo nechtít dítě a pokud žena odmítne potrat, tak by se o něj měla postarat sama! A to jsem principiálně proti potratům.
Když nelze nutit ženu mít dítě, které nechce, nelze do toho nutit ani ženu, a námitka, že si to měl pohlídat předtím je stejně lichá, že si to mohla pohlídat i ona, třeba kvalitnější ochranou anebo tabletou po! ![]()
@jege píše: Více
A co ti chlapi kteří ditě chtěli a pak utečou. A že jich je. To má matka to dítě pak uškrtit? Ne, stará se a vychová.