Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky starat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
30.5.26 16:19
@Hanča1234 píše: Více

Není zač. Já mám Sumatriptan, ten si beru, když jsem doma a můžu si lehnout, protože působí pomaleji a pak ještě Roseming, ten většinou pomůže do dvaceti minut, ten mám sebou, když jdu ven nebo do práce. Roseming má ještě nosní sprej, ten by měl působit opravdu rychle, ale ten jsem neměla, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37342
30.5.26 16:19
@arinecka píše: Více
Že v reálném životě to takhle nefunguje a pokud to není zdraví ohrožující anebo jinak nutné, tak partneři většinou nekombinují několik vysokoúčinných ochran najednou, třeba HA a kondom! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.5.26 16:21

@Roxy ivka ten sprej mi taky slíbil, až tam půjdu v září. Teď si mám psát kdy mám záchvat migrény atd.
Já to mám vždy při ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37342
30.5.26 16:22
@jkra píše: Více

Stejně, jako Ty, že? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028

@jege to je pravda no. Už to tady jde do extrému. Oponovat, na vše co napíšu já nebo ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral

Ano, a proto nemá cenu to rozpouštět ani hledat milenku, o kterou se jege soustavně snaží. Upřímně pochybuju, že má co někomu nabídnout.

• Citovat
  • Upravit
2534
30.5.26 16:23

Psala jsem, že podraz je hnus, ale když už se stane, tak se přece člověk nevykašle na své vlastní dítě. 8o Viz ty případy, o kterých jsem psala, že podraz udělal muž.

A „nehoda“ je něco jiného. Tam k žádnému podrazu nedochází. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.5.26 16:24

@Ephemeral tvoje starosti. Hlavně aby si měla ty co nabídnout, když tak soudíš druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
30.5.26 16:24

Já nemám komu co nabídnout. Díky bohu :D

• Citovat
  • Upravit
2028
30.5.26 16:25

@Prelesta ano, pořád dokola
Nevykasle se na něj, ale na ní!!! Nežije s dítětem kvůli kalkulu matky. A jaký sním má vztah to Bůh ví.
Tak o čem takové otcovství je? O povinnosti? To snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.5.26 16:26

No, to bývá často hormonama, u mě většinou, když vysadím a trochu si přispím. A bouřky moje hlava cítí skoro na druhém konci republiky. Ale já to mám dědičné, po babičce. A vůbec nesmím pít červené víno, to je pak taky jasná migréna. Ale ten deníček je dobrej, to většinou pomáhá si to uvědomit, po čem jsou největší záchvaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
30.5.26 16:27

To děláš schválně? Vzdyt to tu do extrému vedete vy dva. Urážkami, vulgaritami, zlým napadáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.5.26 16:28

@Anna766 můžeš mi říct, kde koho vulgárně urazim a napadám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37342
30.5.26 16:28
@Prelesta píše: Více

Nemusí! Stejně jako žena nemusí mít dítě a pokud se rozhodne jít na potrat, byť to chlap neschvaluje a musí se s tím smířit, stejně tak má právo nechtít dítě a pokud žena odmítne potrat, tak by se o něj měla postarat sama! A to jsem principiálně proti potratům.

Když nelze nutit ženu mít dítě, které nechce, nelze do toho nutit ani ženu, a námitka, že si to měl pohlídat předtím je stejně lichá, že si to mohla pohlídat i ona, třeba kvalitnější ochranou anebo tabletou po! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
30.5.26 16:31
@jege píše: Více

A co ti chlapi kteří ditě chtěli a pak utečou. A že jich je. To má matka to dítě pak uškrtit? Ne, stará se a vychová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí