Jak začít vážný vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
12.6.16 13:48
@Anonymní píše:
Pro me sex znamena uz vazny vztah, tudiz pokud mam sex, uz spolu chodime a tesime se na sebe, planujeme vylety, atd.

tak to je zvláštní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
12.6.16 13:49
@nostress píše:
Odlož sex až na dobu, kdy ti on vyzná lásku, a kdy budete mít spolu vztah. Pokud
dáš chlapovi všechno hned na stříbrném podnosu, čím ho chceš pak ještě překvapit?

A čím ho bude překvapovat pak, až bude po sexu? Pokud je v ní něco víc, co muži imponuji sex to v žádném případě neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
12.6.16 13:51
@Scarabeuss píše:
Tak to si mas ujasnit s nim nekdy na zacatku a ne ze s nim pul roku soustas a nevis na cem jsi. :roll: A pak se divis, ze te nebere jako pritelkyni. Vetsina holek to proste zmini skoro hned, ze hledaj nekoho na vazno a ze nechtej sex jen tak. :think:

hmm.. a chlapi to jistě berou vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.6.16 13:53
@Venetia píše:
A čím ho bude překvapovat pak, až bude po sexu? Pokud je v ní něco víc, co muži imponuji sex to v žádném případě neovlivní.

Já mého manžela překvapuji neustále. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
12.6.16 14:08
@nostress píše:
Já mého manžela překvapuji neustále. :mrgreen:

no tak vidíš, a o tom to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.6.16 14:12
@Venetia píše:
no tak vidíš, a o tom to je :lol:

Ale nic není zadarmo. Nebudu překvapovat někoho, kdo by o mě mluvil pouze jako o kamarádce. Já jsem v některých věcech dost konzerva. Klidně bych byla schopná říci chlapovi, že „sex až po svatbě.“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
12.6.16 14:23
@Venetia píše:
tak to je zvláštní :nevim:

Zvláštní? Mně teda taky přijde tak nějak normální, že něco tak intimního, jako je sex, dělám až s někým, s kým jsem ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
12.6.16 14:30

Já bych třeba nechtěla být jenom kamarádka, když sex - tak vztah, samozřejmě nezávazný z počátku. Ale se vším, jako že si zavoláme, držet se za ruku a netajit to na ulici. Tím samozřejmě nemyslím, jako plánovatihned bydlení, rodinu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
12.6.16 14:31

Sex bych do toho nemotal a už vůbec né jako budoucí odměnu za vážný vztah atd…to je snad samozřejmé, že se sex provozuje, k čemu by jinak chození s opačným pohlavím bylo..spíše se vážnost vztahu dá otestovat plány do budoucna, pokud se z toho jeden z páru vykrucuje, tak to asi nebude s vážností zatím tak horké..a někteří vážný vztah ani nechtějí..pokud druhý ano, tak to radši brzo useknout a neztrácet čas letitými vztahy, které k ničemu nevedou..

• Citovat
  • Upravit
107637
12.6.16 15:14
@SlečnaDahlia píše:
Zvláštní? Mně teda taky přijde tak nějak normální, že něco tak intimního, jako je sex, dělám až s někým, s kým jsem ve vztahu.

Ja vim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
12.6.16 15:18
@ontar píše:
Sex bych do toho nemotal a už vůbec né jako budoucí odměnu za vážný vztah atd…to je snad samozřejmé, že se sex provozuje, k čemu by jinak chození s opačným pohlavím bylo..spíše se vážnost vztahu dá otestovat plány do budoucna, pokud se z toho jeden z páru vykrucuje, tak to asi nebude s vážností zatím tak horké..a někteří vážný vztah ani nechtějí..pokud druhý ano, tak to radši brzo useknout a neztrácet čas letitými vztahy, které k ničemu nevedou..

Ja si vzdy myslela, ze k sexu dochazi na zaklade sympatii a pritazlivosti, pripadne zamilovani prijde o neco pozdeji, pokud v sobe ti dva najdou zalibeni. Az na podobnych diskuzi jsdm zjistila, ze sex je jakasi odmena za prislib vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
12.6.16 16:30
@Venetia píše:
Ja si vzdy myslela, ze k sexu dochazi na zaklade sympatii a pritazlivosti, pripadne zamilovani prijde o neco pozdeji, pokud v sobe ti dva najdou zalibeni. Az na podobnych diskuzi jsdm zjistila, ze sex je jakasi odmena za prislib vztahu.

A to napsal kdy kde kdo, že sex je odměna za příslib vztahu? Jestli to nebude třeba tak, že někdo nevnímá sex jen jako uspokojení fyzické potřeby na jedinci, který ho zrovna děsně rajcuje, ale jako fyzické vyjádření něčeho hlubšího a citového. Pak pro něj, logicky, sex bez partnerského vztahu nemusí mít příliš smysl. Pak taky třeba tím, že někdo necítí potřebu spát s každým, kdo ho fyzicky přitahuje a je k tomu svolný, má jinak nastaven systém hodnot, nerad začíná vztah sexem atd. Chápání sexu jako odměny za příslib vztahu jsem si nějak nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.6.16 16:42
@Venetia píše:
hmm.. a chlapi to jistě berou vážně :mrgreen:

Tak jak to veme chlapek je druha vec ;) nekdo bude hrat divadlo, ze s ni chod ia pujde mu jen o sex. Ale tenhle jeji se ani nemusel snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.6.16 16:53
@Venetia píše:

člověk se taky nemůže vyspat s každým sympatickým a přitažlivým člověkem ne? :lol: Navíc každý to máme jinak. Já bych se s cizím chlapem jen tak nevyspala a vztahy mi začínaly „chozením“ a potom až sex. Já zase nechápu, že můžeš spát s někým, do koho nejsi zamilovaná. Ale ve finále je to jedno - oboje za určitých okolností funguje… Blbý je, že po půl roce sexu je to pro borce jen kamarádka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
12.6.16 17:17
@SlečnaDahlia píše:
A to napsal kdy kde kdo, že sex je odměna za příslib vztahu? Jestli to nebude třeba tak, že někdo nevnímá sex jen jako uspokojení fyzické potřeby na jedinci, který ho zrovna děsně rajcuje, ale jako fyzické vyjádření něčeho hlubšího a citového. Pak pro něj, logicky, sex bez partnerského vztahu nemusí mít příliš smysl. Pak taky třeba tím, že někdo necítí potřebu spát s každým, kdo ho fyzicky přitahuje a je k tomu svolný, má jinak nastaven systém hodnot, nerad začíná vztah sexem atd. Chápání sexu jako odměny za příslib vztahu jsem si nějak nevšimla.

Asi… kazdy to citi jinak, pro mne je proste nemozne se zamilovat do nekoho s kym nemam overenou tu chemii..do te doby ho beru jen jako prijemneho chlapika, s kerym travim nejaky cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí