Jak začít vážný vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
12.6.16 17:19
@Andělka16 píše: člověk se taky nemůže vyspat s každým sympatickým a přitažlivým člověkem ne? :lol: Navíc každý to máme jinak. Já bych se s cizím chlapem jen tak nevyspala a vztahy mi začínaly „chozením“ a potom až sex. Já zase nechápu, že můžeš spát s někým, do koho nejsi zamilovaná. Ale ve finále je to jedno - oboje za určitých okolností funguje… Blbý je, že po půl roce sexu je to pro borce jen kamarádka :?

Ono pokud ten chlap, o ten dlouhodobejsi sex stoji umi ten dojem vztahu vyvolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
12.6.16 17:47

Já jsem to vždycky měla tak, že sex až po pár týdnech, dříve i měsících vztahu. Můj aktuální vztah (za měsíc svatba, za půl roku bude mrně na světě) vznikl tak, že jsme spolu měli sex, nezávazně, kámoši… No a pak nás to přestalo bavit, začali jsme spolu bydlet a mít ten vážný vztah.
Pointa je, že ne vždycky nutně záleží na tom, co přichází první, jestli vztah nebo sex. Z vlastních zkušeností si myslím, že čím víc tlačíš (i jen ve svojí hlavě) na vztah, tím spíš z toho bude jenom sex. Chce to nechat věcem volnej průběh, netlačit na pilu, nemyslet jenom na to, jak to „zvážnit“. Prostě to buď vyplyne, nebo ne.
Taky by mě zajímalo, jestli vůbec jde říct si „teď máme vážný vztah“ - prostě buď kromě sexu mluvíte, děláte spolu věci, trávíte čas, postupně plánujete atd. Nebo ne, a pak to není vztah, natož vážný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
12.6.16 18:11
@Lily Evans píše:
Já jsem to vždycky měla tak, že sex až po pár týdnech, dříve i měsících vztahu. Můj aktuální vztah (za měsíc svatba, za půl roku bude mrně na světě) vznikl tak, že jsme spolu měli sex, nezávazně, kámoši… No a pak nás to přestalo bavit, začali jsme spolu bydlet a mít ten vážný vztah.
Pointa je, že ne vždycky nutně záleží na tom, co přichází první, jestli vztah nebo sex. Z vlastních zkušeností si myslím, že čím víc tlačíš (i jen ve svojí hlavě) na vztah, tím spíš z toho bude jenom sex. Chce to nechat věcem volnej průběh, netlačit na pilu, nemyslet jenom na to, jak to „zvážnit“. Prostě to buď vyplyne, nebo ne.
Taky by mě zajímalo, jestli vůbec jde říct si „teď máme vážný vztah“ - prostě buď kromě sexu mluvíte, děláte spolu věci, trávíte čas, postupně plánujete atd. Nebo ne, a pak to není vztah, natož vážný.

no přesně tak, já nikdy v začátcích nepřemýšlela způsobem, jestli z toho bude vztah nebo ne a jakého typu…ale to je možná tím, že už mi nejde o rodinu… to myšlení bude asi jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí