Jak začít znovu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
19.3.12 21:30
Anonymní píše:
Lopata je chlap tuším… :roll:

Jo protoooo,no že se ani nepřiznala/nepřiznal :mrgreen: …i tak stejně nehapu…jo kdyby teda bránil ,,chlapaky,, no budis,ale proc v pozii chlapa budu se navázet do samozivitelek?o z toho má :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.3.12 21:43
wildcherry píše:
Anonymní píše:
Jo protoooo,no že se ani nepřiznala/nepřiznal :mrgreen: …i tak stejně nehapu…jo kdyby teda bránil ,,chlapaky,, no budis,ale proc v pozii chlapa budu se navázet do samozivitelek?o z toho má :think: ?

tak nevíme treba to je chlap který se dostal do situace že má dítě nechtěně a necíti jakoukoliv zotpovědnost vůči díteti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.3.12 22:14
dadasik píše:
wildcherry píše:
Anonymní píše:
Jo protoooo,no že se ani nepřiznala/nepřiznal :mrgreen: …i tak stejně nehapu…jo kdyby teda bránil ,,chlapaky,, no budis,ale proc v pozii chlapa budu se navázet do samozivitelek?o z toho má :think: ?
tak nevíme treba to je chlap který se dostal do situace že má dítě nechtěně a necíti jakoukoliv zotpovědnost vůči díteti…

tak to by mel stahnout prdel a raci mlcet…nevim,nekterym lidem se do hlavy nedostane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.3.12 22:51

wildcherry

:lol: :potlesk: :palec: musím s Tebou jen souhlasit..ona si přijde pro útěchu a taková ,,bomba"do ksichtu..to potěší..možná je v tom od Lopaty kus pravdy,ale empatie a ,,cit"teda chybí docela..ono se spoustu věcí dá říct různě..a i pšatné věci se dají říct líp,než jak to předvedla Lopata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
20.3.12 08:47
Elin29 píše:
Kalla1412 píše:
Možná že být ve Vaší kůži, mluvím jinak ,ale svoboda volby by být měla …pro oba.
Ježiš..co to tady meleš..??.. :zed: :zed: ..ono kdyby se tohle stalo tobě,tak tady budeš mluvit jinak co.. :roll: :roll: :cert:

Eli nerozčiluj se ;) , je to jen úvaha, neříkám že ten kkluk je nějaký usurpovaný chudáček!!!!!
Vždyť to píšu, že kdybych byla na JEJÍM místě, tak mluvím asi jinak..já nevím, to je těžké, hrozně, spousta chlapů totiž nakonec zůstane, stará se a co z toho??Nemilujou se, nejsou pár, jen žijou spolu kvuli dítěti a pak se rozvedou. Proč když jde holka na opotrat je to v pořádku, i když by kluk to dítě chjtěl a když on pak řekne, hele, já na to nemám, nechci s Váma bejt, tak je to ten nevětší hajzl? HJo, není to zodpovědné a je to hajzlovské, měl by jí dávat aspoň nějaké peníze, to jo, byli u toho oba, jak píšete, i on vědělů, co se může stát ale ruku na srdce - asi jen minimální % mělo sex jen s tím člověkem, s kterým si dokázal představit mít dítě a rodinu.Je spousta vztahů jen založených na sexu. Neříkám přece, že ten kluk je v právu, ale všechny tyhle diskuze jsou poněkud monotóní „to je hajzl, vykašly se na něj“ . JO, je to hajzl, ale to samé bys psala za 2 roky až by tě opustil tak jako tak. někomu to výjde, ale když se kluk plaší už v těhu, že se na to necejtí, co z něj aysi vyleze po porodu až to teprve začne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
20.3.12 08:50
dadasik píše:
otěhotněla jsem s přítelem po 4 mesících znamosti a to přes antikoncepci, mela jsem štěstí že přítel je fin. zajištěný a je mu 30 let tak se nebál toho že to finančně neutáhne a celkem dost se těší. Ale vzhledem k tomu že já letos maturuju a termín mám 1.8. tak je to celkem ulet a potrat v tomto případě chápu, a pokud ten chlap řekne hele já díte nechci nejsem na nej připravený a alespon by fin. vypomohl tak ho beru jako rozumnýho a zotpovědnýho chlapa. lepší žádnej otec nežli špatnej otec. stejně i když s tou babou zustane, když on nechce tak ten vztah dřív nebo pozdeji jde do háje a rodinny hádky na dvouročního caparta nepusobí dobře. semnou naštěstí přítel zustal a pokud zustane i nadále je otázkou, každopádne vím že z něj bude dobrý otec a neměnila bych, ale žena má právo volby tak má i právo volby i muz

Takhle nějak podobně jsem to myslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
20.3.12 10:15

Děkuji holky za podporu, tedy většině… Já chápu, že má chlap mít taky volbu a já mu jí dala, první moje reakce byla, tak teď to ukončíme, vím, že tohle jsi asi nechtěl, já na potrat jít nemůžu, ale nenutím tě se mnou kvůli tomu být, postarám se sama. Jenže on řekl, že ne, že to zvládneme! A já husa hloupá věřila. Vybrala byt, pronajala velký byt, na který sama nemám, nakoupila ze svéh nábytek, zařídila ho - pro nás dva. A on si to pak rozmyslí… Celou dobu svých depresí mi říkal, že to není kvůli mě, že tady nejde vůbec o mě, že nechce dítě, ale mě má rád a nechce ode mě odejít. A najednou je všechno jinak, bolí to, připadám si hrozně zrazená. Zrovna včera jsme měli diskuzi, co já se zase dozvěděla. Nikdy ke mě nic vážného necítil, budoucnost se mnou neplánoval, byl by se mnou nešťastný, vůbec se k sobě nehodíme, protože nemáme nic společného. To nezjistil dřív? Scházeli jsme se rok… A občas zariskovali bez ochrany, věděl to, kondom si párkrát nevzal a pozor si nedával a ještě vtipkoval, jak by to bylo rozkošné mimčo. Teď říká, že počítal s tím, že bych na potrat šla, já počítala s tím, že je charakter a že by se postaral, když jsme se seznámili totiž říkal, že by nikdy holku na potrat jít nenutil. Tvrdí, že mi nikdy nic nesliboval, a že mi muselo být jasné, že z toho nic nebude. Jenže jak mi to mělo být jasné? Já nikdy nebyla na to, abych tyhle věci řešila ve stylu - tak a odteď máme vážný vztah. Stačilo mi, že se ke mně chová hezky, že je mi s ním dobře, nikdy se nenudím. Milovala jsem ho. Jenže tak jsem to cítila asi jen já… Prý chce jednou děti, rodinu, s holkou, kterou bude milovat a bude s ní chtít být a to já nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 10:25
Manonka píše:
Děkuji holky za podporu, tedy většině… Já chápu, že má chlap mít taky volbu a já mu jí dala, první moje reakce byla, tak teď to ukončíme, vím, že tohle jsi asi nechtěl, já na potrat jít nemůžu, ale nenutím tě se mnou kvůli tomu být, postarám se sama. Jenže on řekl, že ne, že to zvládneme! A já husa hloupá věřila. Vybrala byt, pronajala velký byt, na který sama nemám, nakoupila ze svéh nábytek, zařídila ho - pro nás dva. A on si to pak rozmyslí… Celou dobu svých depresí mi říkal, že to není kvůli mě, že tady nejde vůbec o mě, že nechce dítě, ale mě má rád a nechce ode mě odejít. A najednou je všechno jinak, bolí to, připadám si hrozně zrazená. Zrovna včera jsme měli diskuzi, co já se zase dozvěděla. Nikdy ke mě nic vážného necítil, budoucnost se mnou neplánoval, byl by se mnou nešťastný, vůbec se k sobě nehodíme, protože nemáme nic společného. To nezjistil dřív? Scházeli jsme se rok… A občas zariskovali bez ochrany, věděl to, kondom si párkrát nevzal a pozor si nedával a ještě vtipkoval, jak by to bylo rozkošné mimčo. Teď říká, že počítal s tím, že bych na potrat šla, já počítala s tím, že je charakter a že by se postaral, když jsme se seznámili totiž říkal, že by nikdy holku na potrat jít nenutil. Tvrdí, že mi nikdy nic nesliboval, a že mi muselo být jasné, že z toho nic nebude. Jenže jak mi to mělo být jasné? Já nikdy nebyla na to, abych tyhle věci řešila ve stylu - tak a odteď máme vážný vztah. Stačilo mi, že se ke mně chová hezky, že je mi s ním dobře, nikdy se nenudím. Milovala jsem ho. Jenže tak jsem to cítila asi jen já… Prý chce jednou děti, rodinu, s holkou, kterou bude milovat a bude s ní chtít být a to já nejsem…

je mi to vážně lito :roll: …ale nema smysl s nekym takovým volem být.No viš už co budes delat?co s bytem a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
20.3.12 11:02

Je mi tě moc líto,i když jsem nic takového nezažila,vžívám se do situace,neb mám dvě dospělé dcery a udělat to někdo jim,tak se postarám o to aby platil jak mourovatej,jak na tebe,tak na dítě,hajzl jeden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 11:09
boball píše:
Je mi tě moc líto,i když jsem nic takového nezažila,vžívám se do situace,neb mám dvě dospělé dcery a udělat to někdo jim,tak se postarám o to aby platil jak mourovatej,jak na tebe,tak na dítě,hajzl jeden :cert:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
20.3.12 11:28

No zatím moc nevím, potřebuji se dát psychicky dohromady to asi v první řadě, ale vůbec nevím, jak na to. Občas se aspoň trochu odreaguji, když vyrazím koupit něco na malou, jenže to taky nejde dělat pořád - za a) peníze a za b) tolik věcí asi stejně nestihne ani utahat :) Na dva měsíce jsem sehnala holčinu, do druhého pokoje, ale je to jen přechodné období, než se přestěhuje jinam. Takže až se malá narodí, budu to řešit nanovo. Na jednu stranu bych si ráda našla menší byt, ale když si to spočítám, bůhvíjak lepší to není. Mám byt přes známého, takže na tu velikost super cena, pro dva snadno k utáhnutí. Problém je že menší byt bude poloviční velikostí, ale na poloviční cenu se nikdy nedostanu, takže se to až tak nevyplatí:( A mám ten byt ráda, líbí se mi, jen je průšvih, že je ve 4. patře bez výtahu a to s mimčem nebude sranda. Ideální bude najít spolubydlící, ale kdo by chtěl bydlet s miminem, všechno je tam slyšet. K našim se vrátit nechci, jsou zlatí, ale mají svých starostí dost. A byt pro tolik lidí a mimčo, fakt není dost velký. Zatím vůbec nevím, jak to bude s alimentama a tak. Stále se nějěk dohadujeme. Blbé je, že nemám nárok ani na PPM, protože jsem po studiu skončila na pracáku, to že jsem těhotná, jsem zjistila těsně před obhajobou. Nemohla jsem najít při škole práci, sice jsem tedy někde dělala, ale vzala mě známá jen načerno, ale tam jsem musela po vánocích skončit. A těhotnou logicky nikde normálně zaměstnat nechtěli, i když jsem práci hledala. Dala jsem se do podnikání s mamčou, ale zatím to není žádný vývar, ze kterého by se dalo žít, když místo mě, budeme muset vzít zaměstnance, až budu doma. Třeba se to časem rozjede, ale nechci s tím počítat. Bývalý má slušný plat, dík němu bych měla nárok si i volit délku rodičáku, abych nemusela mít jen 3800,–, jenže zatím se nejeví, že by mi s tím chtěl pomoci… No nic moc situace, a to rodím v květnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 12:48
Manonka píše:
No zatím moc nevím, potřebuji se dát psychicky dohromady to asi v první řadě, ale vůbec nevím, jak na to. Občas se aspoň trochu odreaguji, když vyrazím koupit něco na malou, jenže to taky nejde dělat pořád - za a) peníze a za b) tolik věcí asi stejně nestihne ani utahat :) Na dva měsíce jsem sehnala holčinu, do druhého pokoje, ale je to jen přechodné období, než se přestěhuje jinam. Takže až se malá narodí, budu to řešit nanovo. Na jednu stranu bych si ráda našla menší byt, ale když si to spočítám, bůhvíjak lepší to není. Mám byt přes známého, takže na tu velikost super cena, pro dva snadno k utáhnutí. Problém je že menší byt bude poloviční velikostí, ale na poloviční cenu se nikdy nedostanu, takže se to až tak nevyplatí:( A mám ten byt ráda, líbí se mi, jen je průšvih, že je ve 4. patře bez výtahu a to s mimčem nebude sranda. Ideální bude najít spolubydlící, ale kdo by chtěl bydlet s miminem, všechno je tam slyšet. K našim se vrátit nechci, jsou zlatí, ale mají svých starostí dost. A byt pro tolik lidí a mimčo, fakt není dost velký. Zatím vůbec nevím, jak to bude s alimentama a tak. Stále se nějěk dohadujeme. Blbé je, že nemám nárok ani na PPM, protože jsem po studiu skončila na pracáku, to že jsem těhotná, jsem zjistila těsně před obhajobou. Nemohla jsem najít při škole práci, sice jsem tedy někde dělala, ale vzala mě známá jen načerno, ale tam jsem musela po vánocích skončit. A těhotnou logicky nikde normálně zaměstnat nechtěli, i když jsem práci hledala. Dala jsem se do podnikání s mamčou, ale zatím to není žádný vývar, ze kterého by se dalo žít, když místo mě, budeme muset vzít zaměstnance, až budu doma. Třeba se to časem rozjede, ale nechci s tím počítat. Bývalý má slušný plat, dík němu bych měla nárok si i volit délku rodičáku, abych nemusela mít jen 3800,–, jenže zatím se nejeví, že by mi s tím chtěl pomoci… No nic moc situace, a to rodím v květnu…

cas se ti do porodu krátí :think: …s tim bytem to je logicky :) …no alimenty dostanes o tom zadna,jen to nejakou dobu potrva.Pujdes rovnou na rodicak a to budes mit ze zacatku 7.600.Pokud v byte neni spolubydlici nahlasena okamzite svihej na socku a vyrid si prispevek na bydlení..nebo teda nevim spis pozjistuj,ale po porodu budes mit na to narok.Doplati ti do zivotniho minima pro dite s matkou.pak je tam jeste neco.Netusim co presne,neznam to z vlastni zkusenosti :nevim: .Pokud jste od sebe tak mozna dostanes i porodny.chce to vsechno oblitat.Hlavne bud silna,tvrda…kopes za svoje dite ted :* …no a ta psychika no :roll: …zlaticko ver nebo ne,ale preboli to!!!!taky jsem tomu kdysi neverila…ale prebolelo a ted jsem stastna ze takoveho vola jsem se tehdy zbavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
22.3.12 19:10
@Manonka píše:

neboj se, ono se mu to vrátí. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Ne že bych byla nepřející ale todle se prostě nedelá a mel to říct rovnou na začátku. Držím palečky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
26.3.12 16:22
@wildcherry píše:
cas se ti do porodu krátí :think: …s tim bytem to je logicky :) …no alimenty dostanes o tom zadna,jen to nejakou dobu potrva.Pujdes rovnou na rodicak a to budes mit ze zacatku 7.600.Pokud v byte neni spolubydlici nahlasena okamzite svihej na socku a vyrid si prispevek na bydlení..nebo teda nevim spis pozjistuj,ale po porodu budes mit na to narok.Doplati ti do zivotniho minima pro dite s matkou.pak je tam jeste neco.Netusim co presne,neznam to z vlastni zkusenosti :nevim: .Pokud jste od sebe tak mozna dostanes i porodny.chce to vsechno oblitat.Hlavne bud silna,tvrda…kopes za svoje dite ted :* …no a ta psychika no :roll: …zlaticko ver nebo ne,ale preboli to!!!!taky jsem tomu kdysi neverila…ale prebolelo a ted jsem stastna ze takoveho vola jsem se tehdy zbavila :mrgreen:

Ahoj bohužel, na bydlení nic nedostanu, protože jsem vlastně vlastník nemovitosti, tak nemám nárok. Je to složité, naši koupili na hypotéku družstevní byt, ve kterém bydlí babička. Jako kupující jsem byla i já, s tím, že tam (až babička nebude) budu třeba bydlet nebo ho prodám. Tehdy to bylo z mnohých důvodů to nejjednodušší, nevěděla jsem, že se to jednou nebude hodit… Bydlet tam ale nemůžu, takže mi je byt celkem k ničemu.

Bývalý teď pro změnu přišel s tím, že bych se měla zamyslet nad tím, že dám mimčo k adopci, že ho neuživím - všechno mi pěkně spočítal, že ho neudělám šťastné. Že by mu bylo líp ve spokojené úplné rodině… Nevěděla jsem, zda se mi z toho co říká, chce víc brečet nebo zuřit a praštit ho nečím po šišce. Ekonomická situace je špatná, ale kvůli němu, to už ho nenapadne… A že nejsme rodina, to taky není z mé vůle. Je mi ze všeho špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.3.12 21:41
@Manonka píše:
Ahoj bohužel, na bydlení nic nedostanu, protože jsem vlastně vlastník nemovitosti, tak nemám nárok. Je to složité, naši koupili na hypotéku družstevní byt, ve kterém bydlí babička. Jako kupující jsem byla i já, s tím, že tam (až babička nebude) budu třeba bydlet nebo ho prodám. Tehdy to bylo z mnohých důvodů to nejjednodušší, nevěděla jsem, že se to jednou nebude hodit… Bydlet tam ale nemůžu, takže mi je byt celkem k ničemu.Bývalý teď pro změnu přišel s tím, že bych se měla zamyslet nad tím, že dám mimčo k adopci, že ho neuživím - všechno mi pěkně spočítal, že ho neudělám šťastné. Že by mu bylo líp ve spokojené úplné rodině… Nevěděla jsem, zda se mi z toho co říká, chce víc brečet nebo zuřit a praštit ho nečím po šišce. Ekonomická situace je špatná, ale kvůli němu, to už ho nenapadne… A že nejsme rodina, to taky není z mé vůle. Je mi ze všeho špatně…

Drustevni byt na hypoteku?
Drustevni byt muze vlastnit jen jeden a hlavne nevlastni onen byt, ale clenstvi drustva… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí