Jak zahánite chuť na sladké

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37144
10.5.19 11:44

Nebo si dělám livanecky, jenom rozmackam banán k tomu 2 vejce, osmazim a poleju třeba javorovým sirupem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
10.5.19 12:22

Mně pomáhá hodně bilkovin(maso, tvaroh, vejce, tunak, sýr ) a také jako podpora opravdu funguje chrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
10.5.19 12:28

Dám si čokošku. :mrgreen: nejlíp hořkou víceprocentní. Ne kvůli linii, ale chutná mi a je to zdravé. Nebo oříšky a třeba rozinky, suš. meruňky. Nebo ovoce, mysly, jogurt.
Linii si hlídat nepotřebuju, mám teď při kojení velký výdej, spíš si hlídám, abych měla na jídelníčku dost vitamínů, bílkovin a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.5.19 13:20

Já chuť na sladké zahánim ovocem čerstvým nebo sušeným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7871
10.5.19 20:05
@Elenloth píše:
Dostatkem bílkovin. Znovu jsem si na sobě ověřila, že když jím opravdu dostatek bílkovin, tak nemám takové ty neodolatelné chutě na sladké. Ale je to fuška. A když fakt jo, tak si dám kousek 90% čokolády Lindt (jiná mi nechutná) a nebo Hašlerku. Mám je ráda, ale stačí mi jeden, dva bonbony na celý den.

mohu jen potvrdit - když je dostatek bílkovin, na sladké si ani nevzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 07:40

Pokud kompletně vyřadíš cukr ze své stravy, tak po cca 4 týdnech přestaneš mít na sladké chuť a cokoli sladkého, co ti teď chutná, ti pak přijde protivně přeslazené. Prostě se ti vrátí takový ten přirozený cit pro sladkou chuť.
A jinak přinejhorším si můžeš něco nacpat do pusy, požvýkat to a pak ale nepolknout, ale vyplivnout. Když jsem vyřadila ze stravy cukr, tak jsem tohle párkárt udělala, když bylo nejhůř. Pak už jsem neměla potřebu ani tohoto, stejně jsem se při tomto cítila špatně, že nejsem schopná tomu svinstvu odolat a musím podvádět.
Cukr je fakt svinstvo, vyřaď ho a uvidíš. Přestaneš mít výkyvy nálad, budeš méně často nachlazená a ještě tě přejdou chutě na sladké. Za to to stojí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová