Jak žijete jako single?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
3.5.20 10:06

@dovles jasne v pozdějším věku když už jsou například děti to chápu, kolem mne takových par starších osob než já, co jsou sami jsou, a jsou spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
3.5.20 10:11

Me na single stavu vyhovovalo/vyhovuje cas starat se o sebe. Zila jsem se dvema chlapama a oběma paradoxne dost vadilo, kdyz jsem doma cvicila, a to jsem se jim nohama nerozhanela pres obrazovkou TV :lol: doted nechapu proc :lol:

• Citovat
  • Upravit
2785
3.5.20 10:19
@PaníKadrnožková píše:
Me na single stavu vyhovovalo/vyhovuje cas starat se o sebe. Zila jsem se dvema chlapama a oběma paradoxne dost vadilo, kdyz jsem doma cvicila, a to jsem se jim nohama nerozhanela pres obrazovkou TV :lol: doted nechapu proc :lol:

Vadilo že doma cvicis 🤦‍♂️ co se člověk ještě nedozví.. Zajímal by mě důvod neumím si to vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.5.20 10:20
@dovles píše:
Neříkám, že mě nebere sex, jen že ho nemusím denně a už vůbec ne několikrát denně. Jsem starší, dítě už mám taky a několik vztahů za sebou. Ale taky jsem do dalšího vztahu nešel hned po hlavě, ale nechával jsem si i několikaletý odstup, abych si srovnal myšlenky, co a jak dál. Nicméně mě otázka vztahu vs nevztahu, utvrzuje v tom, že je mi líp být takhle sám. Nebo jsem jen neměl stěstí na tu, co by se ke mě hodila. Ale prostě už to nějakou dobu neřeším a řešit to ani nechci. Prostě jsem se smířil s tím, že nemůžu mít všechno a takhle je mi moc fajn..proč to za každou cenu měnit že?

jo, přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.5.20 10:42

Já se bavím zvelebovanim bytu. Mam spoustu nových kytiček. Ale pravda je, že koukám dost na telku a zabijim čas na netu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
3.5.20 11:41
@david85lbc píše:
Vadilo že doma cvicis 🤦‍♂️ co se člověk ještě nedozví.. Zajímal by mě důvod neumím si to vysvětlit.

Ja taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
533
3.5.20 11:51

@PaníKadrnožková No Měj to zas bylo před chlapem trapný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.5.20 11:55
@Mango_Lassi píše:
Bydlela jsem sama ve svém bytě 9 let a bylo to super. Po práci jsem si šla zaběhat do lesa, v zimě jsem cvičila doma. Jinak na výlety i na party jsem chodila sama.Příspěvek upraven 03.05.20 v 09:20

No jo, z Jablonce do přírody v Pěnčíně a Bratříkově.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
3.5.20 11:57

Kdybych byla single, chodila bych hodně cvičit, do knihovny, na kafíčka, v podstatě jsem introvert, myslím, že by mi nic nechybělo, ale těžko říct asi…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.5.20 11:58
@Klopotkova píše:
No jo, z Jablonce do přírody v Pěnčíně a Bratříkově.

Nebyla jsi tam se mnou 🙃

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
3.5.20 12:03
@Mango_Lassi píše:
Nebyla jsi tam se mnou 🙃

Co říkáš na náměstí v Jablonci nad Nisou? Já jsem tam byla v listopadu poprvé, mě to tam fascinuje, takové zvláštní kouzlo, hezčí než liberecké náměstí, jen by mě zajímalo, jak se to tam udržuje, to náměstí do kopce, když je ledovka a taková ta pořádná zima.

• Citovat
  • Upravit
113
3.5.20 12:20

@Klopotkova já jsem taky introvert ze nepotrebuju velkou společnost a často ale partnera potrebuji nebo,…jsem/byla jsem zvykla trávit čas s nim i když jsem měla hodně času pro sebe samotnou jelikož se vracel domu až večer a víkendy pracoval. Teď mám čas pro sebe co jsem měla plus ještě ten co jsem trávila s přítelem a najednou je toho času nějak moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
3.5.20 12:22

@Kopretina96 no jasné, vždyť to říkám, na tohle je nejlepší volba PES :mrgreen: pokud je máš ráda, samozřejmě :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.5.20 14:06

@Lucy75 mam doma kocourka : :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
3.5.20 14:28
@Sonarka píše:
Jsem sama 7 měsíců po 15 letém vztahu…vážný vztah zatím nehledám, nic mi nechybí, ale já teda už mám děti. Jezdíme na výlety s přáteli, grilujeme, když ještě nebyla karanténa tak občas večeře, pivko…ale baví mě být i sama se sebou doma a užívat klidu. Chlapa a vážný vztah asi dlouho chtít nebudu, jestli vůbec někdy :D Klidně by stačil nějaký milenec, kamarád. Ale ty jsi asi ještě hodně mladá, já už to vidím jinak a fakt jsem teď takhle spokojená :D
A co ten, co si o něm psala ještě nedávno?
@dovles píše:
Neříkám, že mě nebere sex, jen že ho nemusím denně a už vůbec ne několikrát denně. Jsem starší, dítě už mám taky a několik vztahů za sebou. Ale taky jsem do dalšího vztahu nešel hned po hlavě, ale nechával jsem si i několikaletý odstup, abych si srovnal myšlenky, co a jak dál. Nicméně mě otázka vztahu vs nevztahu, utvrzuje v tom, že je mi líp být takhle sám. Nebo jsem jen neměl stěstí na tu, co by se ke mě hodila. Ale prostě už to nějakou dobu neřeším a řešit to ani nechci. Prostě jsem se smířil s tím, že nemůžu mít všechno a takhle je mi moc fajn..proč to za každou cenu měnit že?
S dítětem děláš jediné dobře, to jsou pak samé komplikace
@Lucy75 píše:
Když jsem byla pár měsíců po rozvodu single sama v bytě, tak mi hodně pomohl pes :mrgreen: :srdce: a jinak dost práce, kariéra, kámošky, hodně jsem chodila na různé akce a užívala si svobodu plnými doušky ;) bylo to skvělé svobodné období a občasný noční splín právě dost rozehnal ten retrívr :* vždy prostě na mne doma čekal, měla jsem povinnost.. v mém životě hraje pes stále důležitou roli i x let poté… ;)

Mela jsem to po rozvodu stejně, zvířata tě nenech ji upadnout do nějaké depky nebo nudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí