Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@cecetka píše:
@Andysa Pokud myslis obvod prsou o 34 cm vetsi nez pod prsy, pak je to 106. To je dost. Videla bych to na 70D.
Ja se s prsy trapim od 13 let. Aktualne mam 75D, takze chapu, ze te to trapiNicmene s tim asi nic nenadelas. Nauc se je mit rada takove, jake jsou
Ja mam prsa maly, pres prsa cca 86cm,pod taky cca 72cm.. A velikost podle astratexu mam prave tech 70D, 106 pres prsa by tam nenarvala ani nahodou, jsou to pidi kosicky ![]()
@Andysa podle mě máš taky špatnou velikost podprsenky a proto tě ty prsa tolik trápí. Zkus si zajít do nějaké prodejny se spodním prádlem. Tam tě prodavačka přeměří a vybere s tebou vhodnou podprsenku. Uvidíš, že ti v ní bude hned líp
jen se připrav na vyšší cenu - tak 1000 Kč. Hodně ti to pomůže- prsa budou vypadat líp v dobře padnoucí podprsence a uleví se zádům. Cvičení je super
to ti prsa zpevní, já sama jsem je cvičením stáhla o jednu velikost, mají hezčí tvar a jsou pevnější. Já mám prsa 75G. Ale bez kvalitní podprsenky bych nemohla fungovat, takto mi nedělá nic problém a manželovi se prsa líbí
Ještě mě napadá, díky tomu, že nosím jen kvalitní podprsenky tak mi nikdo v okolí takovou velikost netipne, ono to opticky ty prsa udělá menší ![]()
@a12 tak ono na Astratexu to vypočítá o 1 velikost menší obvod a 2 velikosti větší košíčky. Ale pak fakt ta podprsenka sedí!! ![]()
@Aduš8 píše:
@a12 tak ono na Astratexu to vypočítá o 1 velikost menší obvod a 2 velikosti větší košíčky. Ale pak fakt ta podprsenka sedí!!
No, ja driv nosila klasiku 75B
jenze to jsem jeste nemela vykojeny prsa, tak jsem si mohla obliknout cokoli a bylo to v pohode, ted uz musim mit fakt dobre sedici ![]()
@a12 Asi ano, asi by 70D byla mala. Zalezi i na vyrobci a strihu. Chce to vzdycky vyzkouset. Nekdy mi staci C nekdy D. V kabince vzdycky delam drepy a predklony, abych videla, jak sedi a jestli mi prsa nekde nevylezaji
![]()
1. zcela zaručeně máš špatnou podprsenku. Zkus zajít někam, kde ti poradí - uvidíš ten zázrak, jak příjemně se bude nosit. Velmi pravděpodobně skončíš u obskurních ozbnačení typu 65H - nebo tak něco. Zkust, fakt to stojí za to. Jestli máš možnost zajíst si v Praze do Caresse, tak to udělej. Budou tam na tebe hodní a nechají tě najtí tu správnou podprsenku a to i v případě, že zrovna na ní nemáš peníze.
https://www.youtube.com/watch?…
Pokud jsi mladá a hubená a genetika ti nadělila velká prsa, tak na neviditelná prostě nikdy nezhubneš. Pokud by ti příliš velká prsa dělala zdravotní problémy, tak by se to dalo řešit chirurgicky, ale žádný příčetný chirurg to nebude dělat dospívající ženě.
2. pokud budeš jíst jen zeleninu, budeš mít hlad. Navíc teda nezačneš hubnout na prsou, ale tvoje tělo začne pomalu rozkládat tvoje svaly, protože potřebuje bílkoviny. A prsní tkáň svaly neobsahuje. Jez normálně, problém není v prsou, ale v tom že se zatím neumíš mít ráda a že co se týče mužů, tak zatím nejspíš máš štěstí na kretény, co ti neumí dát najevo, jak si skvělá. Což není tvoje vina, ale jejich neschopnost - to se u tvých vrstevníků sátvá, že jsou ještě ve větším psychickém bordelu, než holky plné pochybností. Jen to maskují nezájem a neschopností být otevření. Ale tak jako holky můžou dospět, tak se to může stát i klukům.
3. je mi naprosto jasné, jak nepříjemné je, pokud se stáváš centrem pozornosti dospívajícíh idiotů. Nejsi v tom sama - prakticky každá holka s většími prsy má dospívání v tomhle ohledu složité.
Kámen úrazu není v prsou, ale v hlavách. Obtěžující idioty nezměníš.
Co můžeš změnit je vlastní přístup k nim. Není to tvoje vina - je to jejich idiocie. Navíc teda jejich idiocie je motivovaná tím, že se jim líbíš a jsou zoufale bezradní co s tím dělat.
Ty nad nima máš moc - jen je potřeba ji najít a naučit se ji používat. Což teda je docela složité a dá se docela dobře zneužívat.
Jako partnera si vyber někoho, kdo umí jasně říct že se mu líbíš, tě chválí a mluví o tobě hezky. Protože kromě tebe bude milovat i tvoje prsa. A to je teda na mindráky fakt nejlepší léčba. A skrze to se ta síla, kterou ti velká prsa dávají nejsnáze objevuje.
Další věc na čem se hodí začít pracovat co nejdřív je sebepřijetí, sebepřijetí vlastního těla, takového jaké je. Ulehčí to od spoustu psychické bolesti, čím dřív se to člověk naučí.
Začni si v youtube ukládat a sledovat videa o selfacceptance, body possitivity a podobně.
a tak dále.
Ahoj, jelikož se tady řeší jenom jak vybrat správnou podprdu a ne jak na ně zhubnout, tak oživuju diskuzi. Od Vánoc hubnu, je dolů už 7kg, cvičím, zdravě jím, ale velikost prsou je prostě stejně velká
Fakt mi to při obvodu 75 vadí. Bolí mně záda, nemůžu téměř nic nosit, navíc na mojí postavě obrovská prsa vypadají prostě hrozně a naposled - krutá gravitace. Nějaké konkrétní tipy jak ten obsah tuku zredukovat, protože už nevím. Děkuji ![]()
Jo a abych nezapoměla, chodím k výživovému poradci, procento tuku za poslední necelé 2 měsíce spadlo o 3,5%, naproti tomu podíl svalů neustále narůstá, takže si myslím, že vše dělám snad správně ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jelikož se tady řeší jenom jak vybrat správnou podprdu a ne jak na ně zhubnout, tak oživuju diskuzi. Od Vánoc hubnu, je dolů už 7kg, cvičím, zdravě jím, ale velikost prsou je prostě stejně velkáFakt mi to při obvodu 75 vadí. Bolí mně záda, nemůžu téměř nic nosit, navíc na mojí postavě obrovská prsa vypadají prostě hrozně a naposled - krutá gravitace. Nějaké konkrétní tipy jak ten obsah tuku zredukovat, protože už nevím. Děkuji
No rika se, že prsa hubnou prvni.. Tak se obavam, ze ti nic moc ze cvičení nepomuze
Ono to je celkově tezky i ty fitnessky maj vetsinou plastiku, na ty prsa nejak nic nepomaha..
Nevim jestli by ses chtěla vydat tohle cestou, ale nebyla by u tebe možná plastika na pojišťovnu kdyz mas zdravotni problemy?
@a12 píše:
No rika se, že prsa hubnou prvni.. Tak se obavam, ze ti nic moc ze cvičení nepomuzeOno to je celkově tezky i ty fitnessky maj vetsinou plastiku, na ty prsa nejak nic nepomaha..
Nevim jestli by ses chtěla vydat tohle cestou, ale nebyla by u tebe možná plastika na pojišťovnu kdyz mas zdravotni problemy?
Do plastiky bych možná šla, ale až po druhém dítěti. Ideálně jsem to chtěla vyřešit bez ní a nějak přirozeně, ale fakt nevím jak. Su mladá baba, ještě mi nebylo 30 a už teď se hrbím a vypadám jak Quasimodo…
Mně bylo třicet a po jednom dítěti jsem na velikosti 80J/K. Prsa mi vždycky trochu zhubla, ale spíš zůstala viset, než aby se to projevilo na velikosti podprsenky. Pokud cvičíš, tak se ti můžou také zvětšovat prsní svaly, takže ten tuk, který zhubneš, se tím nahradí.
@Andysa píše:
@cecetka no přes prsa mám 34 a pod 72 jinak kupuju podprsenky od Vietnamců.
V tom bude ten problém. Na hezká prsa potřebuješ kvalitní podprsenku. Já si taky myslela že mám 90D a přitom mám nějakých 75F. Zajdi do specializovaného obchodu. Tam ti jistě poradí, prsa se ti hezký vytvarují, nebudou tě bolet záda. Sice za podprsenku nedáš 300 ale tak 1500. Při správném zacházení však vydrží mnohonásobně déle než ta od Vietnamců.
No je to divné, protože prsa fakt jdou většinou při hubnutí první dolů
některá by s tebou ráda měnila
. Já jsem před nedávnem přestala kojit (2.dítě) a prsa se zmenšila o dost tedy. U prvního to tak nebylo. Jinak souhlasím s radou ohledně dobré a šikovné podprsenky a dále doporučuji posilovat zádové svalstvo, prsní svaly i ramena. Aspoň trochu by se to spravit mělo.