Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mám problém, už od čtrnácti mám velká prsa ve velikosti 95C a to nejsem při těle jsem hubená jak tyč. Teď na Sš je mám největší ze třídy, a jím hodně sladkého, ovoce jím nejvíc. Teď od tohohle toho týdne cvičím já prsa, to jsem si stáhla tokovou apku jmenuje se Beautiful boobs, a jím zeleninu, ale pokaždé to nevydržím a jdu si do lednice pro sladké, nebo jiné jídlo. Nevím co dělat když chci jíst jen zeleninu, a nejdeto.Prsa bych si přála tak na A75 což se mi nepovede. Poraďte jak toho docílit?
@Andysa Pokud mas skutecne 95C, pak nemas velka prsa, ale velky obvod pod prsy. Cislo 95 znamena obvod tela pod prsy v cm. K obvodu 95 cm je kosicek C maly
Opravdu sis namerila pod prsy 95 cm?
. Pokud jsi hubena, jak pises, pak to neni mozne.
Napis nam, kolik mas cm pod prsy a kolik nas cm pres prsa.
Jinak existuji podprsenky, ktere prsa vytvaruji a opticky zmensi.
@Andysa píše:
Ahoj, mám problém, už od čtrnácti mám velká prsa ve velikosti 95C a to nejsem při těle jsem hubená jak tyč. Teď na Sš je mám největší ze třídy, a jím hodně sladkého, ovoce jím nejvíc. Teď od tohohle toho týdne cvičím já prsa, to jsem si stáhla tokovou apku jmenuje se Beautiful boobs, a jím zeleninu, ale pokaždé to nevydržím a jdu si do lednice pro sladké, nebo jiné jídlo. Nevím co dělat když chci jíst jen zeleninu, a nejdeto.Prsa bych si přála tak na A75 což se mi nepovede. Poraďte jak toho docílit?
95c a hubena jako tyc?
bys musela mit tak 65 H abys byla jak tyc a prsata
ja nejsem uplne jak tyc, prsa mam spis mensi a velikost 65/70 D/E
A kdybys mela 75A tak tam nemas nic
Přesně tak jak píše @cecetka ,já mám 90 kg,169 cm a obvod pod prsy 80…spíš si kupuješ špatnou podprsenku,nebo od Vietnamců. Tam se jejich velikosti řídit nemůžeš. Napiš rozměry ,obvod pod prsy a přes prsa( nejlépe v podprsence,ale nevyztužené ). Jinak zmenšení prsou ničím nedocílíš, některým ženám zůstávají,i když hubnou( můj případ) . Rozumím ti,jak je to nepříjemné,sama mám podprsenku velikosti 80 H,teď pri kojení 80J/K. Ještě plánujeme druhé miminko a pak jsem rozhodnutá jít na operaci. Jestli chápu,jsi ještě mlaďounká,nemá smysl se tím teď zabývat. Zkus zmenšující podprsenky,ale musíš počítat,že kvalitní trochu něco stojí.
Taky se mi ten rozměr nezdá, hele zmer se pod prsy a pak přes prsa, kolik budeš mít rozdíl. Já si třeba vyplnila tu tabulku na astratex, tam mi to hodilo jakou mám mít podprdu. Ale 95 zaprvé nebudeš jak tyčka a košíček c není nijak velký
nicméně pokud máš velké prsa tak je „neshodis“ nejezenim sladkého apod, vlastně bych řekla že prsa se moc hubnout nedají, ty jdou většinou až nakonec když člověk nějak razantně hubne ![]()
Tak C nejsou velká prsa, mam 85c a zdají se mi akorát. Mam 85 a jsem dost široká, asi kupuješ špatně velikost podprsenky jestli jsi hubená. Obvod pod prsy nezmenšíš pokud nejsi tlustá, to jsou prostě tak široká žebra. Prsa A to je lentilka pod kobercem to bys vážně.chtěla? Nemít žádná prsa?
Souhlasím s holkama,velká prsa nejsou 95C.To je široký hrudník a spíše malá prsa.Zkus si to spočítat na astratexu,tam je super průvodce.
@cecetka no přes prsa mám 34 a pod 72 jinak kupuju podprsenky od Vietnamců.
@Andysa když máš pod prsy 72 cm,tak máš obvod 70. A přes prsa se měří stejně jako pod prsy,akorát ten metr táhneš v nejširším bodě prsou,jakoby přes bradavky. A nesmí být moc volný,ani moc zařízlý.
taky se mi 95nezda..Ja mam 183cm/85kg a prsa 85E.A na vysku to fakt nejsou zadny megaprsa
navic si zadny chlap nikdy nestezoval
jedine,v cem trochu omezujou,je sport,ale pri koupi kvalitni sportovni podprsenky je to ok ![]()
@Andysa Pokud myslis obvod prsou o 34 cm vetsi nez pod prsy, pak je to 106. To je dost. Videla bych to na 70D.
Ja se s prsy trapim od 13 let. Aktualne mam 75D, takze chapu, ze te to trapi
Nicmene s tim asi nic nenadelas. Nauc se je mit rada takove, jake jsou ![]()
@cecetka vidíš a co já bych za ty déčka dala.. před otěhotněním jsem nosila 75 H..
omezuje to v pohybu,nemůžu si pořádně nic obléct,o bolestech zad ani nemluvím…
@Andysa tak pokud si kupuješ obvod 90,tak i ten od Vietnamců ti musí být zákonitě velký. Podprsenky ti musí sedět pevně na těle pod prsy a volit větší košíček. Když si vezmeš větší obvod,prsa ti ji stahují směrem dopředu a máš ji pak úplně zbytečně. Nikdy nekoukej na velikost podprsenky,vyzkoušej ji a musí opravdu šedět,nesmí nikde odstávat ani se moc zařezávat.