Jak zmenšit prsa? Pomůže cvičení?

5
8.7.18 07:58

Jak zmenčit prsa?

Ahoj, mám problém, už od čtrnácti mám velká prsa ve velikosti 95C a to nejsem při těle jsem hubená jak tyč. Teď na Sš je mám největší ze třídy, a jím hodně sladkého, ovoce jím nejvíc. Teď od tohohle toho týdne cvičím já prsa, to jsem si stáhla tokovou apku jmenuje se Beautiful boobs, a jím zeleninu, ale pokaždé to nevydržím a jdu si do lednice pro sladké, nebo jiné jídlo. Nevím co dělat když chci jíst jen zeleninu, a nejdeto.Prsa bych si přála tak na A75 což se mi nepovede. Poraďte jak toho docílit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26856
8.7.18 08:04

@Andysa Pokud mas skutecne 95C, pak nemas velka prsa, ale velky obvod pod prsy. Cislo 95 znamena obvod tela pod prsy v cm. K obvodu 95 cm je kosicek C maly :nevim: Opravdu sis namerila pod prsy 95 cm? 8o 8o 8o 8o. Pokud jsi hubena, jak pises, pak to neni mozne.

Napis nam, kolik mas cm pod prsy a kolik nas cm pres prsa.
Jinak existuji podprsenky, ktere prsa vytvaruji a opticky zmensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.18 08:10
@Andysa píše:
Ahoj, mám problém, už od čtrnácti mám velká prsa ve velikosti 95C a to nejsem při těle jsem hubená jak tyč. Teď na Sš je mám největší ze třídy, a jím hodně sladkého, ovoce jím nejvíc. Teď od tohohle toho týdne cvičím já prsa, to jsem si stáhla tokovou apku jmenuje se Beautiful boobs, a jím zeleninu, ale pokaždé to nevydržím a jdu si do lednice pro sladké, nebo jiné jídlo. Nevím co dělat když chci jíst jen zeleninu, a nejdeto.Prsa bych si přála tak na A75 což se mi nepovede. Poraďte jak toho docílit?

95c a hubena jako tyc? :lol: bys musela mit tak 65 H abys byla jak tyc a prsata :lol: ja nejsem uplne jak tyc, prsa mam spis mensi a velikost 65/70 D/E
A kdybys mela 75A tak tam nemas nic

• Citovat
  • Upravit
14376
8.7.18 08:12

Přesně tak jak píše @cecetka ,já mám 90 kg,169 cm a obvod pod prsy 80…spíš si kupuješ špatnou podprsenku,nebo od Vietnamců. Tam se jejich velikosti řídit nemůžeš. Napiš rozměry ,obvod pod prsy a přes prsa( nejlépe v podprsence,ale nevyztužené ). Jinak zmenšení prsou ničím nedocílíš, některým ženám zůstávají,i když hubnou( můj případ) . Rozumím ti,jak je to nepříjemné,sama mám podprsenku velikosti 80 H,teď pri kojení 80J/K. Ještě plánujeme druhé miminko a pak jsem rozhodnutá jít na operaci. Jestli chápu,jsi ještě mlaďounká,nemá smysl se tím teď zabývat. Zkus zmenšující podprsenky,ale musíš počítat,že kvalitní trochu něco stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.7.18 08:19

Velká prsa opravdu nemáš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.7.18 08:21

Taky se mi ten rozměr nezdá, hele zmer se pod prsy a pak přes prsa, kolik budeš mít rozdíl. Já si třeba vyplnila tu tabulku na astratex, tam mi to hodilo jakou mám mít podprdu. Ale 95 zaprvé nebudeš jak tyčka a košíček c není nijak velký :nevim: nicméně pokud máš velké prsa tak je „neshodis“ nejezenim sladkého apod, vlastně bych řekla že prsa se moc hubnout nedají, ty jdou většinou až nakonec když člověk nějak razantně hubne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
8.7.18 08:28

Tak C nejsou velká prsa, mam 85c a zdají se mi akorát. Mam 85 a jsem dost široká, asi kupuješ špatně velikost podprsenky jestli jsi hubená. Obvod pod prsy nezmenšíš pokud nejsi tlustá, to jsou prostě tak široká žebra. Prsa A to je lentilka pod kobercem to bys vážně.chtěla? Nemít žádná prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
8.7.18 08:30

Souhlasím s holkama,velká prsa nejsou 95C.To je široký hrudník a spíše malá prsa.Zkus si to spočítat na astratexu,tam je super průvodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.7.18 08:33

@kristyn.g jak říká můj švagr…a ještě rozšláplá.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.7.18 08:45

andysa

@cecetka no přes prsa mám 34 a pod 72 jinak kupuju podprsenky od Vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.7.18 08:56

@Andysa když máš pod prsy 72 cm,tak máš obvod 70. A přes prsa se měří stejně jako pod prsy,akorát ten metr táhneš v nejširším bodě prsou,jakoby přes bradavky. A nesmí být moc volný,ani moc zařízlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.7.18 08:59

taky se mi 95nezda..Ja mam 183cm/85kg a prsa 85E.A na vysku to fakt nejsou zadny megaprsa ;) navic si zadny chlap nikdy nestezoval :mrgreen: jedine,v cem trochu omezujou,je sport,ale pri koupi kvalitni sportovni podprsenky je to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
8.7.18 09:03

@Andysa Pokud myslis obvod prsou o 34 cm vetsi nez pod prsy, pak je to 106. To je dost. Videla bych to na 70D.
Ja se s prsy trapim od 13 let. Aktualne mam 75D, takze chapu, ze te to trapi :,( Nicmene s tim asi nic nenadelas. Nauc se je mit rada takove, jake jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.7.18 09:09

@cecetka vidíš a co já bych za ty déčka dala.. před otěhotněním jsem nosila 75 H.. :zed: omezuje to v pohybu,nemůžu si pořádně nic obléct,o bolestech zad ani nemluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.7.18 09:12

@Andysa tak pokud si kupuješ obvod 90,tak i ten od Vietnamců ti musí být zákonitě velký. Podprsenky ti musí sedět pevně na těle pod prsy a volit větší košíček. Když si vezmeš větší obvod,prsa ti ji stahují směrem dopředu a máš ji pak úplně zbytečně. Nikdy nekoukej na velikost podprsenky,vyzkoušej ji a musí opravdu šedět,nesmí nikde odstávat ani se moc zařezávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková