Jak zrychlit průběh miniinterupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
21.1.18 10:05

@Michalka43201 tak si miminko nech ne? to je to tak těžký rozhodnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 10:06

@Michalka43201 nezlob se na mě, prosím anonymně, díky blbému chlapovi co mi řekl, že dítě nechce a doktor mi řekl, že jsem epileptička, a přece dvě děti mám, tak si ho mám vzít, šla jsem na interrupci a lituji a budu litovat celý život!!! Ha, a co osud nechtěl? Otěhotněla jsem po čtvrté :) a teď mi tu béhá krásná školačka a já vím, že jsem udělala správně, i když doktor se na to opět netvářit, a mlel zase že jsem stará a ještě epileptička, prosadila jsem si své, muž dítě nechtěl, už nejsme spolu, ale já jsem ráda, že jsem to neudělala :) a nešla

No, a teď k tomu měla jsi sex? Měla? Dítě nechceš, tak si zaplať, jako co chceš slyšet, praktický lékař si nemůže dělat, co chce a je to tvoje chyba, že nestíháš, když nejseš schopna si vyřídit termín zákroku :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6945
21.1.18 10:06

@Pavouček1994 vidíš, tak je a jako promiň, když něco chci, tak si to vyřídím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.1.18 10:08

@tumpach ptám se michalky, ne vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 10:09

Ty seš ****, to fakt nemá obdoby… vůbec nevíš proč to dělám, nebo nedělám.. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

edit admin: vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 10:11

Proč to vůbec tady mám komentovat? chtěla jsem jen vědět zda se to nedá nějak zrychlit, každýmu je po tom prd proč to tak je nebo není, uvědomte si, že lepší dát dítě pryč než ho přivést do takové rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.1.18 10:12

@Pavouček1994 já vím :), zmínila jsem tebe, že souhlasím a zároveň jsem psala michalce :lol:, takže jsem v tom udělala guláš, já vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

@Michalka43201
ty si taky píp..
od kdy víš že si těhotná?
od kdy máš vyřízené od gyndaře všechny papíry? chceš miniinter a nemůžeš se dovolat, hold zvedni zadek, vem si dovolenou a zajdi si tam osobně..
tady nadáváš že to nestihneš ale za to si můžeš sama..
tak si ted zaplat za normální interupci a nebreč tady, jak se svět proti tobě spykl.

• Citovat
  • Upravit
74217
@Michalka43201 píše:
Ty seš píča, to fakt nemá obdoby… vůbec nevíš proč to dělám, nebo nedělám.. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Decko jedno nevycvalane. To se bavis s kym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 10:13
@Anonymní píše:
@Michalka43201 nezlob se na mě, prosím anonymně, díky blbému chlapovi co mi řekl, že dítě nechce a doktor mi řekl, že jsem epileptička, a přece dvě děti mám, tak si ho mám vzít, šla jsem na interrupci a lituji a budu litovat celý život!!! Ha, a co osud nechtěl? Otěhotněla jsem po čtvrté :) a teď mi tu béhá krásná školačka a já vím, že jsem udělala správně, i když doktor se na to opět netvářit, a mlel zase že jsem stará a ještě epileptička, prosadila jsem si své, muž dítě nechtěl, už nejsme spolu, ale já jsem ráda, že jsem to neudělala :) a nešlaNo, a teď k tomu měla jsi sex? Měla? Dítě nechceš, tak si zaplať, jako co chceš slyšet, praktický lékař si nemůže dělat, co chce a je to tvoje chyba, že nestíháš, když nejseš schopna si vyřídit termín zákroku :roll: :roll: :roll:

já prostě nechápu vaše uvažování, přišla jsem na to až nedávno… norm, álně bylo vše chráněné, to se prostě stane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

@Michalka43201 jo a ty jsi kráva, která tady uráží všechny, :nevim: :nevim:
Jinak jestli chceš poradit, objednej se na soukromé klinice budeš to mít lepší než v nemocnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@Michalka43201 píše:
Proč to vůbec tady mám komentovat? chtěla jsem jen vědět zda se to nedá nějak zrychlit, každýmu je po tom prd proč to tak je nebo není, uvědomte si, že lepší dát dítě pryč než ho přivést do takové rodiny…

zrychlit to ted už nejde..jestli si byla 6+4, ted je víkend, v pondělí budeš 6+6 a hned v pondělí ti určitě zákrok nikdo neudělá..hodl smůla..příště to řeš dřív a pak nenadávej

• Citovat
  • Upravit
101775
21.1.18 10:14
@Michalka43201 píše:

No, z pohledu toho dítěte by bylo lepší se narodit a díky rychlé adopci se dostat do dobré rodiny, ale to moc nepohodlné a náročné pro tebe, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 10:15
@Kelsey píše:
Decko jedno nevycvalane. To se bavis s kym?
a dost, jdi se svýma komplexama někam, mám peněz dost, že to stojí víc? nemám slov… a už sem nepiš laskavě, sama jsi dítě :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
21.1.18 10:15

No pokiaľ viem že nie je vhodné priviesť dieťa do takej rodiny tak si mala brať antikoncepciu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí