Jaká je fotokniha od fotografa Bontia?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
3.10.14 12:11

@katyszek @a1j2a3 @petra_dwo Díky za reakce. Bontia mi psala, že prý ještě nějaké výhodné akce budou, že budou informovat na facebooku. Jenže tam já nechodím, tak jsem chtěla poprosit, pokud tam někdo z vás chodí a uvidíte v říjnu nebo listopadu nabídku, jestli sem můžete dát echo. Nebo pokud byste jejich fotoknihu třeba objevily na nějakém slevovém portálu. Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.10.14 12:31

@Samy Já kupuju přes Slevomat, myslím, že před Vánocema určitě akce budou, když si vzpomenu, tak to sem hodím, až bude. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.10.14 15:23

@petra_dwo Asi budou, ale klasicky nebudou do Vánoc stíhat, takže bych se u nich na dárek rozhodně nevázala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.10.14 20:14

@ivkako No na dárek bych to taky neriskla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
8.10.14 07:59

Dneska jsou fotoknihy jako nova akce na slevomatu, nejde mi sem dat link :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
8.10.14 12:44

@katyszek děkuji za echo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
24.10.14 10:02

@Samy ahoj, dnes mi přišla na email nabídka od Bontie, tak třeba bys ji chtěla využít :kytka:
 http://www.bontia.cz/…ra-fotoknihy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
24.10.14 10:23

@a1j2a3 děkuju za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
27.8.15 13:49

Ahoj holky,
přišel mi slevový kód 500,–Kč na fotoknihu v tvrdých deskách od Bontie. Platnost do 15.9. - bohužel je to pro mě krátká doba, takže knihu nestihnu vytvořit :zed: Proto nabízím zde :) Pokud by někdo měl zájem, pošlu přes SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.8.15 16:52

Ano, Bontia ráda posílá slevové kupony, když se potom podíváte na kvalitu foto knihy, pochopíte proč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.11.15 12:46

Bontia = naprostá katastrofa v jednání

Naprosto nechutný přístup zákaznické podpory. Při jakékoliv dotazu Vás odkáží na to, že Vám nepomůžou. Dejte si pozor na platbu a neplaťte předem, protože moment platby so pro Bontii rovná, že je to ihned ve stejnou sekundu ve výrobě. Vřele nedoporučuji, vyberte si spíše konkurenci, s Fotolabem byla úplně jiná komunikace a hlavně přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.11.15 12:46

Bontia už nikdy více

Naprosto nechutný přístup zákaznické podpory. Při jakékoliv dotazu Vás odkáží na to, že Vám nepomůžou. Dejte si pozor na platbu a neplaťte předem, protože moment platby so pro Bontii rovná, že je to ihned ve stejnou sekundu ve výrobě. Vřele nedoporučuji, vyberte si spíše konkurenci, s Fotolabem byla úplně jiná komunikace a hlavně přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
11.11.15 18:22

Tak já tam včera objednala stolní kalendáře takže se teď úplně bojím co příjde :( Hezké fotoknihy si vytvářím u HappyFoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
11.11.15 20:49

A ja zas u bontie objednavam 2 roky a vzdy jsem byla spokojena. A taky jsem napoprve resila problem a volala tam na trikrat. Nejak mi nefungoval jejich program. Pani byla vzdy mila a poradila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.11.15 21:24

komunikace bontia

Klidne vam poslu kopii nasi komunikace, ta opravdu stojí za to. Komunikoval jsem písemně s pánem. Vše je problém, nic nejde hlavně pokud jste zaplatil, tak v následující sekundě vyrábíme a nejde nic měnit (třeba sloučení objednávek). Na dotaz, že je to objednáno před pár minutami a není ani termín vyhotovení, jsem se dozvěděl, že už se na tom dávno pracuje a hotové to bude za 4 týdny.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová