Jaké je to být krásná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meredithx
18.4.20 17:21
@Létavice1992 píše:
A co když se chlapovi líbí i ta, která má 100 kg? Nemusíš hned začít ponižovat tlusté ženy, které mají nadváhu. Jsou i muži, kteří mají rádi baculky, pokud to nevíš.

Neřekla bych že někoho ponižuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.20 17:23

@Létavice1992 Nikoho tady neponizuju, ale ještě jsem neviděla chlapa co se otočí za ženskou která je širší než delší.

• Citovat
  • Upravit
106895
18.4.20 18:00
@Burj Chalifa píše:
Pokud je ženská „krásná“ podle současných stádovitých měřítek, špulí kačera a je hloupá jako žok, jedna jako druhá, pak může přechodně imponovat jen jisté kategorii mužů ve stejné sociální bublině..Jedna věc je otočit se za ní na ulici, druhá věc s " tím" žít. Dnes je krásek podle jednoho mustru, že bys je mohla přehazovat vidlemi.
Osobně oceňuji spíše ženskost + osobitost a spojenou s oduševnělostí - a klidně zabrouzdám do kategorie +++..Zuzana Bydžovská, Chantalka…z cizích 50+,60 +(!) Monika Belucci, Ornella Muti…co chlapů by si vykroutilo krk…

Po Bydžovsky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sára181
18.4.20 18:00

Hehe to jsou problémy:) Já si o sobě třeba myslím, že jsem krásná (a teda myslím si to i o 99% zen, které vidím..) a ještě v životě se za mnou žádný muž na ulici neotocil, takže moje sebepojetí je nejspíš mylne, ovšem nijak mě to nevyvadi z míry:) já bych asi byla strašně nervózní z lichotek a pohledu..

• Citovat
  • Upravit
766
18.4.20 18:01

Já si teda o sobě dovolím tvrdit, že jsem přirozeně krásná žena a i sebevědomá, ale sebevědomá takovým tím zdravým způsobem. Dokáží o sobě říct, že mám jisté kvality, které ocení jak můj přítel, tak mí přátelé. A muži se na mě otáčeli i když jsem měla těhotenské bříško a 22kg navíc 😅 A že bych si teda připadala nějaká výjimečná se říci nedá, jsem obyčejná žena. Jsem hlavně spokojená v životě… Podle mě nezáleží na vzhledu, ale na tom co s člověka celkově vyzařuje a na jeho charakteru a osobnosti… 😊 Mám 19dni od porodu a včera jsem se ptala přítele, zda se mu pořád libím (strie, bříško) a on mi řekl, že mě miluje hlavně proto jaká jsem a ne pro to jak vypadám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 18:14

Já jsem si vždycky připadala obyčejná a nenáviděla některé svoje „vady“. Teď z fotek zpětně vidím, že to tak nebylo, a divím se, že jsem se viděla průměrná. Tak mezi 14-20 se mi stávalo několikrát denně, že na mě kluci na ulici hvízdali, zvali mě na všechno možné atd. Nikdy jsem to nevyužívala, jednak jsem se bála a jednak mi to přišlo pod úroveň. Možná kdybych byla chytřejší (protřelejší, vyčůranejsi), mohla jsem se dneska mít líp. Já jsem ale blbej mirek dušín, a tak jsem teď už nejen vošklivá, ale taky stará. Tím chci říct, že krása je příjemná, člověku lichotky dělají dobře, ale musí mít povahu na to, aby využil nabízené příležitosti, než bude pozdě ;) když tu povahu nemá, tak to neznamená vlastně nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.20 18:44

Anonymní růže, mám to naopak, za mlada nic moc. Teď je mi 40 a na ulici se za mnou dost často chlapi otáčí (když jdu bez dětí :mrgreen: ). Dost lidí mi teď říká, že jsem pěkná, nebo dokonce krásná ženská. Kde by mě něco takového napadalo, když mi bylo 15,16 :lol: Asi zraju jak víno. Je tedy pravda, že jsem mám pěknou postavu i po dětech a taky se tak nějak cítím sama se debou dobře a to dělá asi dost :)

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
18.4.20 19:11

Vzdycky jsem mela dost ctitelu, hodne lichotek apod. Sama sebe vnimam jako pěknou ženskou. Sebevedomi ale prislo az po 30, driv jsem si myslela, ze dotycny prehani nebo ze neco chce, nebo se chce zavdecit mym rodicum apod. Takze jsem tribila charakter, schopnosti, vedomosti a smysl pro humor :lol: takze az odkvete ta krasa, tak budu mit nadstavbu pro pokracovani v peknem nepovrchnim životě :lol: ale ted se mi chce si jeste par let zahrat na krasavici :lol:

Co je nevýhoda peknych a chytrych zenskych, ze s nima jine zenske casto soutěží, zejmena, kdyz je na obzoru nejaky (jakykoliv) chlap :roll: takze se zacnou předvádět a zabava je pryč :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.20 19:20

Přítelkyně (pozdější manželka) z toho bývala na nervy, že ji každou chvíli někdo balí, třeba i jen tak na ulici a podobně.

Nakonec nosila ještě za svobodna než jsme se seznámili snubní prsten, aby hned odpalovala zájemce, že je vdaná a měla trochu klid.

anonym - týká se někoho jiného

• Citovat
  • Upravit
5866
18.4.20 19:29

Řekla bych, že krása je stejně prchavá a je lepší si zakládat i na něčem jiném. Každopádně také bych ráda na jeden den byla okouzlující krasavice. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.20 19:37
@Anonymní píše:
Setkavam se spis s normalnimi zenami, je mi lehce nad 30. Ale kdyz vidim nejakou peknou holku na ulici nebo v TV, tak si rikam, jak se ji asi zije a jak vnima sama sebe. Hlavne treba holky kolem 20 let, ktere jeste neresi dospelacke veci. Nepovazuju se za hezkou, ale zajem o me byl tak akorat, sebevedomi spis mensi.. tak me zajima, jestli vylozene pekne holky povazuji sebe za lepsi a jake to vlastne je furt slyset lichotky. Neni to treba nevyhoda v kamaradstvi s jinymi holkami? Napada me ze ti hezci ziskaji skvely zaklad pro sebevedomi, ti mene hezci musi najit neco jineho v cem jsou dobri, aby si mohli verit. Nejaka zkusenost objektivne pekne zeny? :)

Každej svojí krásu nebo nekrásu vnímá jinak. Je to i o povaze. Někdo „nekrásný“ vůbec neřeší, že by byl nekrásný, je se sebou spokojený a je to tak fajn. A někdo nekrásný to dost řeší a snaží se ze sebe udělat krásného. A někdo krásný je pyšný na to, že je krásný a někdo další krásný si o sobě stejně myslí, že krásný není.
Na to nelze napsat jednoduchou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
18.4.20 19:39
@Evulina píše:
Každej svojí krásu nebo nekrásu vnímá jinak. Je to i o povaze. Někdo „nekrásný“ vůbec neřeší, že by byl nekrásný, je se sebou spokojený a je to tak fajn. A někdo nekrásný to dost řeší a snaží se ze sebe udělat krásného. A někdo krásný je pyšný na to, že je krásný a někdo další krásný si o sobě stejně myslí, že krásný není.
Na to nelze napsat jednoduchou odpověď.

Tudíž je na místě diskuze :lol:

• Citovat
  • Upravit
18304
18.4.20 19:40
@Paola21 píše: Řekla bych, že krása je stejně prchavá a je lepší si zakládat i na něčem jiném. Každopádně také bych ráda na jeden den byla okouzlující krasavice. :D

Krása je prchavá, ale mnohdy ženy, které spoléhají jen na „vnitřní krásu“ u mužů pohoří a pak mají stejně nízké sebevědomí, když zjistí, že ti chlapi prostě asi trochu přitažlivou ženu stejně potřebují. Takže všeho s mírou. Nafintěná nádherná, ale nabubřelá egoistická ženská je špatně, stejně jako je špatně omlouvat svojí lenost se sebou něco dělat a spoléhat se jen na tu „vnitřní krásu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
18.4.20 20:12
@Evulina píše:
Krása je prchavá, ale mnohdy ženy, které spoléhají jen na „vnitřní krásu“ u mužů pohoří a pak mají stejně nízké sebevědomí, když zjistí, že ti chlapi prostě asi trochu přitažlivou ženu stejně potřebují. Takže všeho s mírou. Nafintěná nádherná, ale nabubřelá egoistická ženská je špatně, stejně jako je špatně omlouvat svojí lenost se sebou něco dělat a spoléhat se jen na tu „vnitřní krásu“.

To určitě, proto píšu, že je třeba obojí, ale že dříve nebo později krása odkvete a je třeba mít v rukávu i něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 20:18

Byla jsem krásná a nevěděla jsem o tom :D celý život mám nízké sebevědomí. A když si zpětně prohlížím fotky, tak si říkám jak jsem byla hloupá. :nevim: Výška a míry modelky, přírodní blondýna se zelenošedýma očima a krásným úsměvem. Ale jsem celý život plachá a muže si nepouštím k tělu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková